RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

cnm mrb tunaydın maşallah senin oğluşda buyumuş benimkide allah izin verirse aralık 6 da 11 yaşını dolduracak cnm

benim de kardeşimle aramda 10 yaş fark var ilk doğduğu günden tüm bebekliğini her şeyini okadar iyi hatılıyorumki.Seninde oğluşun çok sahiplenecek ve sevecek inş.canım abi olucak kol kanat gerecek ilerde inş.

inşşş cnm doğru söyluyorsun daha şimdiden deli oluyor birde oldumu nasıl olacak çok seviyor çocukları cnm inşş allah hepinize sonra bizim gibi ikinciyi isteyenlerede versin cnm

Soğan suyum anca ılıdı içiyorum.Tadı kötü değil soğanı sevdiğim için bana kötü gelmedi.Çay gibi içiyorum :44:

Afiyet bal şeker şifa olsun İnş.

inşşş cnm doğru söyluyorsun daha şimdiden deli oluyor birde oldumu nasıl olacak çok seviyor çocukları cnm inşş allah hepinize sonra bizim gibi ikinciyi isteyenlerede versin cnm

Aminnnn

bakalım kısmet devlet hastanesinde kan tahlillerinde sınırda bi phtım çıktı ordaki doktor hanım bebe aspirini yeter dedi ancak eşim bide üniv hastesine gitmemde ısrarlı.. oraya yarın gidicem bugun gidecektim normalde randevu dolmuş..yarına yer bulabilirim umarım
2009da rahim ağzı kanserini önleyici aşı yaptırtmıştım (3 şamalı doz ile 10 yıl koruyormus) smear testini eledim o yüzden.. sigara kullanmıyorum ancak kahve delisiyim :) kahveden nasıl ayrı kalıcam bilmiyorum

tapiğin sonunu getireyim dedim ama gelemedim bi türlü maşallah çok hızlı ilerliyor

kahvaltı konusunda şunu söyleyeceğim sizlere ,ben kahvaltı yaparak zayıfladım .düzenli beslenmeyle kilo verdim spor filan yapmadım yani. (78den 68e düştüm.. 182 boyum var)

kahvaltıyı tıka basa yedim :) öğlen yemeğimi 2-3 gibi yaptığım için akşamada az yemiş oldum..

hamilelikle alacağım kiloları da hesaplarsak daha da zayıflamak istiyorum açıkcası ,nihayetinde emzikli olduğumuzda (söylemesi bile insanı heyecanlandırıyor yaww ) bebişimiz için diyet yapamayacağız en 6ay , bu nedenle ben şimdiden önlemimi almak istiyorum..

Soğan suyum anca ılıdı içiyorum.Tadı kötü değil soğanı sevdiğim için bana kötü gelmedi.Çay gibi içiyorum :44:

ben soğanı ağzıma sürmediğim halde içiyorum :):) bir kaç gün sonra zaten alışılıyor benimde bugün 8 .günüm dediğim gibi daha 4.günde faydasını gördüm çok kaliteli bir hastalık geçirdim dün bitti :) her kadın mutlaka bir kere yapmalı diyorlar inanın çok faydalı.bende pko olduğu için 4 ay devam edicem :)

hayatimsınav canım boyun maşallah çok iyi şuan kilon gayet güzel görünüyordur ben de 70 in altına düşsem çok iyi olacak ya

benim biraz ev toplamam , biraz akşam yemeği yapmam,birazda ders çalışmam gerekiyor...

sizlere şeker tadında muhabbeti olan sohbetler dilerim , görüşmek üzere..

hayatimsınav canım boyun maşallah çok iyi şuan kilon gayet güzel görünüyordur ben de 70 in altına düşsem çok iyi olacak ya

öncelik hedefim şuan ki kilomu koruyabilmek aslında.. eğer verebiliyorsan en azından 65 olsam kafii , öyle 60a filan düşmeye niyetim yok zaten.

1 yıl gibi uzun bi sürede ben 10 kilo verdim..9 aydan beri bu 68 kg koruyorum (bu benim için başarı şahsen)

şimdi hamilelik gibi birden kilo almaya meyilli olduğum zamanlarda geçmeyen çatlaklarımın olmasından korkuyorum (kalça,göbek ve dizlerde)

dün şöyle bişi okudum kkda sizlerle paylaşıyım;

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/gebelik-diyeti-32827.html

birde kalorili yemekli menüle oluyor netten isteyen bunlarıda göz önünde bulundurabilir tabiki.. örnekle;

Eklenti 551232

Kızlar bende il defa bundan 1,5-2 yıl önce rüyamda bir kız çocuğu gördüm sözde ince giyindirmişim onu ve diyorum ki bir çocuğa bakmayı beceremedim üşüttüm çocuğumu diyorum ve bir dükkana girip üstüne hırka alıp giydiriyorum.benimde ilk ve tek rüyam buydu))))çok tatlıydı meleğim amaaaa..inş en kısa zamanda benimle olur rtıkk.

selam yavru kuşlar nasılsın, ben okuldan geldim kocişim de istirahatli kahvaltı yaptık...şimdi balkonda nar yiyor, bi bademe veriyor bi kendi yiyyor halleri de çok komik, gözüm onlarda...bi de arada kızıyo bademe "yeter artık, azcık da ben yiyim, sen çok yedin şerefiz" diyo..ayyy gülmekten ölüyorum

slm kızlar.. epeydir girmiyodum ben burada bebeği daha çok takıyorum die. geçen doktora gittim kist var dedi ilaç verdi onu kullanıyorum. adetin 3. günü gel dedi tekrar. bekliyorum adetimi işte ne yapcam yaa geçmezse ilaçla die korkuyorum ( kist 2.5 cm imiş bu arada.

çamaşırlarım yıkandı asıldı, yemeğimi de yaptım :) neyse ben yokken çok muhabbet olmamış

çamaşırlarım yıkandı asıldı, yemeğimi de yaptım :) neyse ben yokken çok muhabbet olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…