- 6 Şubat 2010
- 1.382
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.701
cnm mrb tunaydın maşallah senin oğluşda buyumuş benimkide allah izin verirse aralık 6 da 11 yaşını dolduracak cnm
inşşş cnm doğru söyluyorsun daha şimdiden deli oluyor birde oldumu nasıl olacak çok seviyor çocukları cnm inşş allah hepinize sonra bizim gibi ikinciyi isteyenlerede versin cnmbenim de kardeşimle aramda 10 yaş fark var ilk doğduğu günden tüm bebekliğini her şeyini okadar iyi hatılıyorumki.Seninde oğluşun çok sahiplenecek ve sevecek inş.canım abi olucak kol kanat gerecek ilerde inş.
Soğan suyum anca ılıdı içiyorum.Tadı kötü değil soğanı sevdiğim için bana kötü gelmedi.Çay gibi içiyorum :44:
inşşş cnm doğru söyluyorsun daha şimdiden deli oluyor birde oldumu nasıl olacak çok seviyor çocukları cnm inşş allah hepinize sonra bizim gibi ikinciyi isteyenlerede versin cnm
hayırlısı olsun cnmm.insallah hemen hamiş olursunn.sana tavsiyem tabi eger gitmediysen henuz doktoruna git kontroden gec.smear falan yapilsin.zaten hemen folikasit baslatìr sana.sigara falan kullaniyorsan amann diyeyim hemen bırak.onun disinde kafana takma yeter cnm
Soğan suyum anca ılıdı içiyorum.Tadı kötü değil soğanı sevdiğim için bana kötü gelmedi.Çay gibi içiyorum :44:
hayatimsınav canım boyun maşallah çok iyi şuan kilon gayet güzel görünüyordur ben de 70 in altına düşsem çok iyi olacak ya
afiyet balşeker olsun yarasın arkadaşımaSoğan suyum anca ılıdı içiyorum.Tadı kötü değil soğanı sevdiğim için bana kötü gelmedi.Çay gibi içiyorum :44:
çamaşırlarım yıkandı asıldı, yemeğimi de yaptım :) neyse ben yokken çok muhabbet olmamış