RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

teşekkür ederim yehan.inşaalllaahhh her şey güzel olacak Rabbimin izniyle.....

Sağol canım, böle görüntüleri görürsün sende fazla bişe yok

Keşke tahminde bulunsa birileri ultrason görüntüsünden. Çok merak ediyorum cinsiyetiniiiiiiii :18::18::18::18:

Sağol canım, böle görüntüleri görürsün sende fazla bişe yok

Keşke tahminde bulunsa birileri ultrason görüntüsünden. Çok merak ediyorum cinsiyetiniiiiiiii :18::18::18::18:

Günaydın canım:) Hayırlı uğurlu olsun ilk cinsiyet tahminini ben yapayım bana kız bebek gibi geldi.Sağlıklı uzun ömürlü olsun hiç farketmez
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

günaydın arkadaşlar
Biranda bende çok üzüldüm Allah rahmet eylesin
bugün nöbetçiyim,bir hastam var onada üzüldüm kendisine bişe sormadım ama devreden arkadaş söyledi,önceki gün sezeryan olmuş,eşi yanında yok, çocuk benden değil diyomuş ş....

günaydın herkese bende doktordan geldim pazartesi 17mm olan yumoşlarım şimdi olmuş 27 mm çatlamamış yani bu ay benden geçti önümüzdeki maçlara bakıcaz artık kısmet

merhaba kızlar ...rochok şüphesimi varmış eşinden inşallah yanılıyordur ama bilemiycem şimdi ne yaşadıklarını.
gece benim kırmızılar geldi neyseki gecikmedi tam vaktinde geldi yoksa yine randevum sekteye uğrayacaktı.p.tesi dr.a gideceğiz bakalım sonuç ne olcak.bu ay takip yaptıramam ama en azından hormonlara bakılsın sıkıntı yoksa eşimde tekrar semen testi vercek.bakalım bu dr. nasıl çıkacak...bugün gün var kızımla gideceğiz yarında sınavda görevliyim.
son haftamız cumada gidiyoruz annemlere
rochok belki bilirsin cnm sağlıkçısın ya....2 aydır yumurtlama döneminden sonra sağ tarafımda batma oluyor sürekli oturuken çok fazla hissediyorum regliye 3-4 gün kala geçiyor.neden olurki :26:
rainbow ekim annesi olursun inşşallah cnm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…