RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

sen varya seeeeeeeeeeeennn:KK16::KK16: maşallahhhhh güçlü bacım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm:KK16::KK16::KK16::KK16: Rabbbimmm görsün bu şükrünü bu tevekkülünü :KK16: gel kız sana bi sarılayııııııııııııııııııııııııııııııımmmmm:KK16::KK16: ah scorpim yakın olsak da sarılabilsem :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kız bak ağlamıycam diye söz verdiysdim senin yazdıklarını okurken tutamadım gözyaşlarımı şimdi şıpır şıpır ağlıyorummmm:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

eşim de şaştı bana bakıyooo:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

keşke keşke canım yaaaa ya sen gel istanbula ya ben geleyim antalyaya..sarılalımmmmmmmmmmm:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

kız bak ağlamıycam diye söz verdiysdim senin yazdıklarını okurken tutamadım gözyaşlarımı şimdi şıpır şıpır ağlıyorummmm:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

eşim de şaştı bana bakıyooo:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

keşke keşke canım yaaaa ya sen gel istanbula ya ben geleyim antalyaya..sarılalımmmmmmmmmmm:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

ağla kuzum ağla tabi ağlayacaksın, sıkma kendini rahatlaman da lazım. Ama inşallah bundan sonra döktüğün her gözyaşı mutluluktan olsun. sen gel Antalyaya :KK16: ama bu gidişle ben gelecem istanbula baksanıza herkes ordan yahuuuu:KK9:kocişime söylim de tayin isteyek :KK9:

feroşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm:KK16::KK16::KK16::KK16: paçalı donlu bacım çok yoruldum kızz gel de yardım et:KK52:

Ozocannn evimi topluyorsun Allah kolaylık versin kiz bi uçağa atlamama bakar gelmemmi ama uçağımız rötar yapti suan newyork a indi ayyyyyyyy ne iğrenç bir espiri benim bile migdemi bulandırdı hahahah devreleri yaktım galiba bacimmmmm

ağla kuzum ağla tabi ağlayacaksın, sıkma kendini rahatlaman da lazım. Ama inşallah bundan sonra döktüğün her gözyaşı mutluluktan olsun. sen gel Antalyaya :KK16: ama bu gidişle ben gelecem istanbula baksanıza herkes ordan yahuuuu:KK9:kocişime söylim de tayin isteyek :KK9:

ben böyelyim kuzum ağlamamak için direnirimm.aslından böle değildim..abimden sonra bi güç geldi bana..ağlamadan atlatmayı öğrendim sanırım..arada patlamalar yaşarım geçer giderrr:KK31::KK31::KK31::KK31:
ayy kızzz istanbulda yaşanmaz vallaha biz yer olsa kaçıcaz da mecburuz buraya..ben bi balayına kemere gelmiştimm.ama vallaha bi gün antalyaya gelecek olursak seni görmeyi çoookisterimmmmmmmmmmmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Ozocannn evimi topluyorsun Allah kolaylık versin kiz bi uçağa atlamama bakar gelmemmi ama uçağımız rötar yapti suan newyork a indi ayyyyyyyy ne iğrenç bir espiri benim bile migdemi bulandırdı hahahah devreleri yaktım galiba bacimmmmm

espirine hoplayim :KK9: ama yırtamazsın hemen atla gel:KK52:

ben böyelyim kuzum ağlamamak için direnirimm.aslından böle değildim..abimden sonra bi güç geldi bana..ağlamadan atlatmayı öğrendim sanırım..arada patlamalar yaşarım geçer giderrr:KK31::KK31::KK31::KK31:
ayy kızzz istanbulda yaşanmaz vallaha biz yer olsa kaçıcaz da mecburuz buraya..ben bi balayına kemere gelmiştimm.ama vallaha bi gün antalyaya gelecek olursak seni görmeyi çoookisterimmmmmmmmmmmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ben de kemerdeyiiiiiiiiiiiimmmmm:KK52::KK52::KK52: gelin gelin denize girerik hep beraber, kocişleri atın gelin :KK52:

kuzucum ben de öyleyim ani patlamalar yaşarım, ohhh rahatlarım:KK1: Her şey Allahtan bacım, unutulup gidecek bu günler de :KK16:

bugun giremedim nete eve gelir gelmez scorpiye baktim ne cikmis diye

cnm en azindan hamile kalabildigini ogrendik iki aya sen bizez mujdeli haberi veririsin insallah:KK55::KK55::KK55:

bugun giremedim nete eve gelir gelmez scorpiye baktim ne cikmis diye

cnm en azindan hamile kalabildigini ogrendik iki aya sen bizez mujdeli haberi veririsin insallah:KK55::KK55::KK55:

inşallah tatlımm..bu gün doktoruma dedimm.Esra hanım en azınan hamile kalabiliyorum dimi dedimmm:KK52::KK52:
o da aaaa tabi şimdi, kiniz de kendinizi ispatladınız hamilelik oluyo dediii:KK52::KK52:
o da bize moral veriyo işte ne yapsınnn:KK24::KK24::KK24::KK24:

ben de kemerdeyiiiiiiiiiiiimmmmm:KK52::KK52::KK52: gelin gelin denize girerik hep beraber, kocişleri atın gelin :KK52:

kuzucum ben de öyleyim ani patlamalar yaşarım, ohhh rahatlarım:KK1: Her şey Allahtan bacım, unutulup gidecek bu günler de :KK16:

ayyy kemer miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK9::KK9::KK9:keşke özom yaaaa gelebilmeyi çok isterdimmm..:KK76::KK76::KK76::KK76:
unutucaz canımm neler unuttuk bunu da unutucaz elbetttttttttttttttt:26::26::26::26::26::26:

buralardayım canım.artık daha iyiyim çok şükür.sıkıntılı zamanları hayırlısıyla atlattık.işime gücüme bile başladım.
asıl sen nasılsın? şöyle güzel bir haber ver artık: )

maşallaahhh sana maşallaaaaaaaaaahhh :KK16: iyiyim kuzum ben de, evi taşicaz işte onlarla uğraşıyorum. Çok gelmiyosun artık kız özlüyoz seniii:KK16::KK16:

maşallaahhh sana maşallaaaaaaaaaahhh :KK16: iyiyim kuzum ben de, evi taşicaz işte onlarla uğraşıyorum. Çok gelmiyosun artık kız özlüyoz seniii:KK16::KK16:

artık çok gelicem canım.evi taşıcam derken dikkat et haa :KK20:
çalışmalar neyin devam ediyordur heralde.sonra bi sakatlık çıkmasın.

Selam kızlar. Ben 2-3 gün giremedim sanırım. Çarşamba günü yine acildeydim, bitmeyen mide bulantım yüzünden. 2 serum daha yedim ama pek değişen bişe olmadı. Sadece eve gelip biraz uyuduktan sonra kendimi daha iyi hissettim.

Perşembe günüm de tamamen yatarak ve mide bulantıma direnerek geçti.

Dün de doktor kontrolüm vardı. Benim hesaplamama göre 13+4 düm ama doktor 12+5 dedi. Arada böle 1 hafta falan oynamalar oluyormuş. Epey şekillenmiş, büyümüş. Doktor ultrasonda bakarken hopladı 2 kere teyzeleri :KK1::KK1: Çok güzeldi onun hoplayışını görmek. ALLAH herkese nasip etsin inşallah. Doktorum geçmeyen mide bulantım için Zofran adlı ilacı verdi ve bu ilaç sayesinde gözümü açtım çok şükür. 1 tane içer içmez kendime geldim, ALLAH razı olsun sizden dedim doktoruma. Sonrasında ikili testlerim yapıldı, toksoplazmaya dair olumsuz bir durum yok, idrarda keton çıkmış biraz. Su kaybım var demekki, bol sıvı tüketmem gerekiyormuş. Tahlillerimin bir tanesi haftaya kaldı, sonucu haftaya öğrenicez. Umarım bir sıkıntı yoktur. Ense kalınlığı 2.4 çıktı, normal dedi doktor. Benim havadislerim bu kadar. bir de karnım biraz biraz kendini göstermeye başladı gibi. Dikkat ediyorum, elimle de karnımda gezinince anlıyorum sol tarafımda şişkinlik var alt karın denen yerde, üst kısım içe batıyor yine. O ellediğim yerlerde bebişim. Acaba sol tarafta olmasının bir anlamı var mııı :26::26: Bunlar dışında uyku düzenim berbat, gördüğünüz üzere bu saatte ayaktayım. Kontrole gidicem diye heyecandan gözümü gözüme kırpmamıştım gece ve hiç uyumadan doktora gittim. Anneme geçtim çıkışta ve gece 12 gb evimize geldik. Bi rezene çayı yapıp hemen yattım deli gibi uykum vardı. Veee sonuç gece 2 de gözlerim çakmak gibi uyandım :KK53::KK53: Sanki 10 saat uyku uyumuşum da tüm uykumu almışım gibi resmen uyuyamadım, kalktım oturdum bende. Neden uyuyamıyorum anlamıyorum ama düzenim uyku konusunda çok bozuk. O kadar uykum olduğu halde 2 saat uyuyup da hemen uyanmanın ve uyandıktan sonra bir daha uyuyamamamın sebebini anlamış değilim..Benim gibi olan var mı acaba ve neden olur bilgisi olan var mı ? Nerdeyse uyku hapı içicem o duruma geldim. Çok uyusam anlarım ama hiç uyumadığım bir gecenin peşine bu neyin nesi çözebilmiş değilim. Kalkıp geçmişi okudum bende, 3 gün giremedim epey gelişmeler yaşanmış...

Scorpim canım umarım yaşadığın ilk ve son üzüntün bu olur. ALLAH sana tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah.. Üzülme en azından hamile kalabiliyorsun, bir sorun yok, için biraz da olsa rahat etmiştir yine de.. En kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz inşallah ve burda senin için de halaylar çekilecek..

elif canım tebrik ederim, ALLAH sağ salim kucağına almayı da nasip etsin. Minicik bi varlıkla birlikte, daha nice güzel anlara gebesin şimdi. Çok sevindim canım..

Başka aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir inşallah. Hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum :KK54::KK54::KK54:

Ne çok yazdım yaw kolum yoruldu :KK9::KK9::KK9:

X