- 23 Mart 2011
- 5.993
- 7
- Konu Sahibi RainbowColors
- #17.121
feroşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm paçalı donlu bacım çok yoruldum kızz gel de yardım et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124:
sen varya seeeeeeeeeeeennn maşallahhhhh güçlü bacım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm Rabbbimmm görsün bu şükrünü bu tevekkülünü gel kız sana bi sarılayııııııııııııııııııııııııııııııımmmmm ah scorpim yakın olsak da sarılabilsem
özommm canımsı sen yaaaaaaaaaa:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
kız bak ağlamıycam diye söz verdiysdim senin yazdıklarını okurken tutamadım gözyaşlarımı şimdi şıpır şıpır ağlıyorummmm
eşim de şaştı bana bakıyooo
keşke keşke canım yaaaa ya sen gel istanbula ya ben geleyim antalyaya..sarılalımmmmmmmmmmm
feroşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm paçalı donlu bacım çok yoruldum kızz gel de yardım et
ağla kuzum ağla tabi ağlayacaksın, sıkma kendini rahatlaman da lazım. Ama inşallah bundan sonra döktüğün her gözyaşı mutluluktan olsun. sen gel Antalyaya ama bu gidişle ben gelecem istanbula baksanıza herkes ordan yahuuuukocişime söylim de tayin isteyek
Ozocannn evimi topluyorsun Allah kolaylık versin kiz bi uçağa atlamama bakar gelmemmi ama uçağımız rötar yapti suan newyork a indi ayyyyyyyy ne iğrenç bir espiri benim bile migdemi bulandırdı hahahah devreleri yaktım galiba bacimmmmm
ben böyelyim kuzum ağlamamak için direnirimm.aslından böle değildim..abimden sonra bi güç geldi bana..ağlamadan atlatmayı öğrendim sanırım..arada patlamalar yaşarım geçer giderrr
ayy kızzz istanbulda yaşanmaz vallaha biz yer olsa kaçıcaz da mecburuz buraya..ben bi balayına kemere gelmiştimm.ama vallaha bi gün antalyaya gelecek olursak seni görmeyi çoookisterimmmmmmmmmmmmmm
bugun giremedim nete eve gelir gelmez scorpiye baktim ne cikmis diye
cnm en azindan hamile kalabildigini ogrendik iki aya sen bizez mujdeli haberi veririsin insallah
ben de kemerdeyiiiiiiiiiiiimmmmm gelin gelin denize girerik hep beraber, kocişleri atın gelin
kuzucum ben de öyleyim ani patlamalar yaşarım, ohhh rahatlarım Her şey Allahtan bacım, unutulup gidecek bu günler de
iyi geceler: )
yeni hamileler görüyorum.hayırlı uğurlu olsun.
reaaaaaaaaann nerdesin sen yavrummmmmmmm
buralardayım canım.artık daha iyiyim çok şükür.sıkıntılı zamanları hayırlısıyla atlattık.işime gücüme bile başladım.
asıl sen nasılsın? şöyle güzel bir haber ver artık: )
maşallaahhh sana maşallaaaaaaaaaahhh iyiyim kuzum ben de, evi taşicaz işte onlarla uğraşıyorum. Çok gelmiyosun artık kız özlüyoz seniii