RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

çok geçmiş olsun canım. dua etmekten başka elden birşey gelmiyor.
suveyda ablasi

1001 Ayetel kürşi

ben 100

kalan 901

o zo tkp edermisin ltven
Allah razı olsun topiğin ablası. her zaman dualarımdasın sende beni dualarından eksik etme. hafta sonu biraz yoğunum fırsat bulursam gelir duayı takip etmeye çalışırım ama fırsatı olmazsa sizden şimdiden helallik istiyorum.
yengemde şu sıralar hastanede kürtaj oluyor(bebeğini kaybetti) lütfen onada dua edelim. Allah ım acısını hafifletsin.
Suveyda'nın ablası:

1001 Ayetel Kürsi

RaninbowColors: 100

xNeharx: 101

kalan:800

sağol canım.

sağol canmm..yengene de çok geçmiş olsunnn

cnm dış gebelik değildir bencede kimyasalsa zaten yakında kanama olur heralde.hakkında hayırlısını diliyorum.herşey insanlar için yaşadıkça öğreniyoruz.

canımmm çok sevindimm..sen içini ferah tut herşey güzel olacak..değerin çokiyi artmışmaşallah..tedavini de sürdür ve bebişini kucağına al hayırlısıylaaaaa

ayy benim doktorum da seninki gibii..tam bir stand up çııı..beni çok keyiflendiriyo..ama en az 1.5 saat sonra sıra geliyo randevu saatindenn..eee o kadarı kadı kızında da olur canımmmmm

cnm hayırlı olsun tekrardan sağlıklı bir gebelik geçirip bebişini kucağına alırsın inşallah.sağdan olursa erkek derler bakalım tutcakmı sende.....

Suveyma'nın ablası:

1001 Ayetel Kürsi

RaninbowColors: 100

xNeharx: 101

Suveyma:100

kalan:700

cnm dış gebelik değildir bencede kimyasalsa zaten yakında kanama olur heralde.hakkında hayırlısını diliyorum.herşey insanlar için yaşadıkça öğreniyoruz.

inşallah tatlım.kimyasalsa yakında regl olucam ama tabi normalden biraz yoğun geçermişş..
bu güne kadar çok zor şeyler atlattımm..off demedim..Allahım bu neden benim başıma geldi demedim..hep tevekkül ettim..hep şükrettim beterini düşündüm..yüreğime su serptim..şimdi de şükrediyorum tatlım ne yapalım daha neler görücez bu hayatta.Rabbim yaşadıklarımızı unutturacak acılar yaşatmasın hiçbirimizee

sen varya seeeeeeeeeeeennn maşallahhhhh güçlü bacım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm Rabbbimmm görsün bu şükrünü bu tevekkülünü gel kız sana bi sarılayııııııııııııııııııııııııııııııımmmmm ah scorpim yakın olsak da sarılabilsem

Son düzenleme:
cnm hayırlı olsun tekrardan sağlıklı bir gebelik geçirip bebişini kucağına alırsın inşallah.sağdan olursa erkek derler bakalım tutcakmı sende.....

sağlıklı olsunda eli ayağı her şeyi tam olsunda cinsiyeti önemli değil.eskiden hamile kalmadan hep erkek olacak derdim.bu ay rüyamda rahmetli annem simsiyah bol saçlı bir kız çocuğu verdi.benimde eşiminde içine doğan kız ya belkide önceki kzımızı Hatice ecemizi özlediğimziden.

bakalım Rabbim sağlıkla sağlıklıca sağ salim bana da sizlere hayırlısıyla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…