- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #17.081
benimkide öyle aylarca macunlar yedirmeye çalıştım arada bir kaşık zorla yediriyordum şimdi sonuçları iyi çıktı hiçten içmiyorah canım evde olsa neler yapıcamda sorun o zaten eve gelmiyor anladım işi var ama yani bu günlerde bari biraz esneklik gösterse keşke yok ama msjı attım gelme iki hafta dedim telide kapattım iş mi eş mi daha önemli düşünsün bakalım sonumuz ne olacak bilmiyorum gerçekten daraldım artık hayırlısı olsun
Canım benim düzelecek herşey bebiş de olacak hayırlısıyla zamanını bekliyordur belki
Rabbim hayırlısıyla bir bebiş yollasın dana bu ay da bu günlerini aratsın kocişinle uğraşmaya fırsatın olmasın o da seni arayıp dursun inşallahhhh
amin inşallah canımartık hayırlısını dilemekten başka çarem yok hayırlısı ne ise o olsun
Dua canımcım dua sen duanı et gerisi gelir Rabbimin izniyle hem sende rahatlamış olursun
günaydın kızlar
ben geçen hafta sonu griptim çok fena öksürük hapşırık falan tam atlattım derken öksürük bitmedi ve 2 gündür sağ kaburgamın altı çok acıyor resmen batıyor.soluk alıp veremiyorum kıpırdayamıyorum.Gece toplamda 2 saatlşk uykum ancak vardır.eşimi nöbetçi eczaneye gönderdim gece yarısı git en azından durumu annlar kas gevşeltici falan zararı olmazsa süreriz dedim.vermemişler.
sadece viksleyip sıcak havlu kapattım nasıl geçirebilirim ben bunu yaa fikri olan var mı?
günaydın kızlar felaket bir diş ağrsıyla uğraşıyorum çok ağrıyor dünden beri yapmadığım şey kalmadı sanırım en son çare doktora gitmek saat 12 de doktora gidicem benim için dua edin lütfen
MeRhaba arkadaşlaR nasilsiniz
gamyoncum bebişim sana da geçmiş olsun bitanem. diş ağrısı adamı mahfeder
scorpicim çook geçmiş olsunkizlar telden yaziyorum.kisacasi ya kimyasal yasiyorum ya da dıs gebelik.pazar tekrar kan vericem.eger yukselmiyorsa iyi kimyasal oldu demek.yukselirse dis gebelik arastirmasina giricez renkli ultrason vs..ne desem bis.kaderde ne vars onu görücem.
Canım geçmiş olsun tekrar.ben hiç denemedim ama ablam kızı çok öksürdüğü zaman bir gazeteye bal sürüp onu göğsüne koyar öyle uyuturdu ve iyi geldiğini söylerdi.Böyle durumdada ilaç içemeyeceğin için doğal şeyler yapman gerekir ama aklıma başka birşey gelmiyor.sıcak tutmaya çalış.Allah şifa versin en kısa zamanda.günaydın kızlar
ben geçen hafta sonu griptim çok fena öksürük hapşırık falan tam atlattım derken öksürük bitmedi ve 2 gündür sağ kaburgamın altı çok acıyor resmen batıyor.soluk alıp veremiyorum kıpırdayamıyorum.Gece toplamda 2 saatlşk uykum ancak vardır.eşimi nöbetçi eczaneye gönderdim gece yarısı git en azından durumu annlar kas gevşeltici falan zararı olmazsa süreriz dedim.vermemişler.
sadece viksleyip sıcak havlu kapattım nasıl geçirebilirim ben bunu yaa fikri olan var mı?
şekerim sanada geçmiş olsun diş ağrısı çok kötüdür.günaydın kızlar felaket bir diş ağrsıyla uğraşıyorum çok ağrıyor dünden beri yapmadığım şey kalmadı sanırım en son çare doktora gitmek saat 12 de doktora gidicem benim için dua edin lütfen
merhaba ablacım ben iyim çok şükür sen nasılsın?internetin bir an önce düzelir inşallah.sen yokken baya sessiz buralarMeRhaba arkadaşlaR nasilsiniz
Bu çok güzel bir haber asbecim.Amin inşallah:116:Kızçelerim şimdi ablamızla görüştümmmm. İyiymiş çok şükür internetinde sıkıntı olduğu için sık sık giremeyecek bu ara inşallah bir an önce çözülür de yeniden aramızda olur.
Müjdeler getirdim sizlere ablamızdan
Hatmimizin duasını inşallahhhh NİHAT HATİPOĞLU yapacak veeeee haftaya yani 23 ocak 2013 mevlid kandili gecesi düşünsenize milyonlar amin diyecek dualarımıza inşallahhhhhh
O yüzden arkadaşlarım henüz okunmamış cüzlerimizi haftaya kadar tamamlayalım lütfennnn
Ve cüz okuyan arkadaşlarım ablamız Nihat Hatipoğlu'nu vekil tayin etmiş ancak sizlerde bireysel olarak "Nihat Hatipoğlu'nu vekil tayin ettim derseniz cüzleri bağışlamak adına çok iyi olurr................
Veeeee haftaya çarşamba gözlerimiz kulaklarımız herbişeyimizzz ATV'de NİHAT HATİPOĞLU'nun kandil programında olsunnnnnnnnnnnn
Rabbim dualarımızı kabul eyler inşallahhhhhhhhh
kizlar telden yaziyorum.kisacasi ya kimyasal yasiyorum ya da dıs gebelik.pazar tekrar kan vericem.eger yukselmiyorsa iyi kimyasal oldu demek.yukselirse dis gebelik arastirmasina giricez renkli ultrason vs..ne desem bis.kaderde ne vars onu görücem.
şekerim sanada geçmiş olsun diş ağrısı çok kötüdür.
kizlar telden yaziyorum.kisacasi ya kimyasal yasiyorum ya da dıs gebelik.pazar tekrar kan vericem.eger yukselmiyorsa iyi kimyasal oldu demek.yukselirse dis gebelik arastirmasina giricez renkli ultrason vs..ne desem bis.kaderde ne vars onu görücem.
selam canlarımasbeloveeeeeeeeeeeeeeeeemmm Nihat HATİPOĞLU muuuuuuuuuuuuuu çoookk severim Ablama bak heee neler de yaparmışşşşşşşşşş
savaşıımmmm geçmiş olsun kuzuuuuuuuuuummm. Sana bol bol c vitamini ve ballı limon öneririm. Bir bardağa 1 tane limon sıkıp 1 yemek kaşığıda bal ilave et ve sıcak su koyup iç terletir ve çok iyi gelir canım
gamyoncum bebişim sana da geçmiş olsun bitanem. diş ağrısı adamı mahfeder
abloşuuuuuuuuuuuuuuuummm
kızlar şu cetvelı yapamadım o verılen sitelerden yardım edermsınz