RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canım benim düzelecek herşey bebiş de olacak hayırlısıyla zamanını bekliyordur belki
Rabbim hayırlısıyla bir bebiş yollasın dana bu ay da bu günlerini aratsın kocişinle uğraşmaya fırsatın olmasın o da seni arayıp dursun inşallahhhh

amin inşallah canım artık hayırlısını dilemekten başka çarem yok hayırlısı ne ise o olsun

selam canlarım asbeloveeeeeeeeeeeeeeeeemmm Nihat HATİPOĞLU muuuuuuuuuuuuuu çoookk severim Ablama bak heee neler de yaparmışşşşşşşşşş

savaşıımmmm geçmiş olsun kuzuuuuuuuuuummm. Sana bol bol c vitamini ve ballı limon öneririm. Bir bardağa 1 tane limon sıkıp 1 yemek kaşığıda bal ilave et ve sıcak su koyup iç terletir ve çok iyi gelir canım

gamyoncum bebişim sana da geçmiş olsun bitanem. diş ağrısı adamı mahfeder

MeRhaba arkadaşlaR nasilsiniz

abloşuuuuuuuuuuuuuuuummm

kizlar telden yaziyorum.kisacasi ya kimyasal yasiyorum ya da dıs gebelik.pazar tekrar kan vericem.eger yukselmiyorsa iyi kimyasal oldu demek.yukselirse dis gebelik arastirmasina giricez renkli ultrason vs..ne desem bis.kaderde ne vars onu görücem.

scorpicim çook geçmiş olsun

Canım geçmiş olsun tekrar.ben hiç denemedim ama ablam kızı çok öksürdüğü zaman bir gazeteye bal sürüp onu göğsüne koyar öyle uyuturdu ve iyi geldiğini söylerdi.Böyle durumdada ilaç içemeyeceğin için doğal şeyler yapman gerekir ama aklıma başka birşey gelmiyor.sıcak tutmaya çalış.Allah şifa versin en kısa zamanda.
şekerim sanada geçmiş olsun diş ağrısı çok kötüdür.

MeRhaba arkadaşlaR nasilsiniz
merhaba ablacım ben iyim çok şükür sen nasılsın?internetin bir an önce düzelir inşallah.sen yokken baya sessiz buralar
Bu çok güzel bir haber asbecim.Amin inşallah:116:

merhaba alpın ve scorpions nasılsınız?scorpicim dr ne dedi umarım güzel haberlerle gelmişsinzidir:116:

Hayırlısı canım benim.Ne diyeceğimi bilemedim. Allah'ım en kısa zamanda sana sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah

canım geçmiş olsun ,ben dış gebelik olduğunu düşünmüyorum

özlem sen nasıl oldun,ağrıların azaldımı biraz

Suveyda'nın ablası:

1001 Ayetel Kürsi

RaninbowColors: 100

xNeharx: 101

kalan:800

Son düzenleme:
rochakcığım daha iyiyim canım. Bugün artık yavaş yavaş toparlanıyoruz. Evdeki tüm halıları süpürüp silip kaldırdık. Birazdan da gardrobu boşaltacam

Kızlar doktor vajinal ultrasonla baktı sağ yumurtalıktan çatlamış dedi ama keseyi göremedi.bhcgye baktırdı 83 çıtı(dün 35di).şu anlık sağlıklı gebelik gibi dedi.tansiyon hapımı değiştirdi.corasprine devam ve kan sulandırıcı iğneden clexean0.4lük başladı.ilk iğneyi bana vurdurdu.hatta bu defa seni sağlıkla doğurtturacam deyip bebeğe göbek adı ne koycaz dedi.bende erkek olursa senin adını koyarız ozaman dedim.o da yok kleksan koyacaz dedi.hangi takımın futbolcusu o dedim.güldü ne futbolcusu vurunduğun iğnenin adı dedi.benim doktor biraz çatlakta.

iğneye rapor çıkarmadı ama.bi bebeğimiz rüştünü ispat etsin dedi.eşimde o ne demek dedi.yani 12.haftayı bir geçelim bakalım dedi.10-15 gün sonra tekrar gel keseye bakalım dedi.öyle işte canlar.her şey yolunda şimdilik.ilk iğnemi vururken çok yavaştım herhalde 5 güne acemiliğim gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…