RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Çok geçmiş olsun canım. Eşim çok ağır bir grip geçirdi. Ağrıyan yerlerine kas gevşetici sürüp sıcak havlu koydum, biraz iyi geldi ama yanlış bir tavsiye vermek istemem :26:

saol canım aynı şeyi bende düşündüm ama akşam nöbetçi ecz.gitti eşim bana kas gevşeltici vermemişler
minoset içeyim dedim prospektüsünde gebelikte kullanılabilir yazmıyordu.dr.unuza danışın falan yazıyordu gecede 1 de adamı arayamazdım içmedim
eğer bu akşamda fena olursam acile giderim artık ama oradada yapacakları bişey yok ki.o yüzden inş. geçer

kızlar kan tahlili sonucu 35.20 çıktı.yumurtladıktan sonraki 11.günüm. Yani hamişim....Allahım bu sefer sağlıkla sağlıklıca sağ salim almayı nasip eder inşallah...

maşallah RABBİM önce kendine SALİH kul sonra PEYGAMBERİMİZE hayırlı ümmet ve size hayırlı evlat etsin inş.
sağlık sıhhatle bu dönemi atlatıp kucağınıza almayı nasip etsin inş
darısı diğer bütün cennetten bir parça isteyen anne lere olsun inş

Kızçelerim şimdi ablamızla görüştümmmm. İyiymiş çok şükür internetinde sıkıntı olduğu için sık sık giremeyecek bu ara inşallah bir an önce çözülür de yeniden aramızda olur.
Müjdeler getirdim sizlere ablamızdan
Hatmimizin duasını inşallahhhh NİHAT HATİPOĞLU yapacak veeeee haftaya yani 23 ocak 2013 mevlid kandili gecesi düşünsenize milyonlar amin diyecek dualarımıza inşallahhhhhh
O yüzden arkadaşlarım henüz okunmamış cüzlerimizi haftaya kadar tamamlayalım lütfennnn
Ve cüz okuyan arkadaşlarım ablamız Nihat Hatipoğlu'nu vekil tayin etmiş ancak sizlerde bireysel olarak "Nihat Hatipoğlu'nu vekil tayin ettim derseniz cüzleri bağışlamak adına çok iyi olurr................
Veeeee haftaya çarşamba gözlerimiz kulaklarımız herbişeyimizzz ATV'de NİHAT HATİPOĞLU'nun kandil programında olsunnnnnnnnnnnn
Rabbim dualarımızı kabul eyler inşallahhhhhhhhh

Canım ne güzel bir müjde bu böyle.
Bugünden sonra ben kalan cüzümü tamamlarım inşallah.

Ayrıca senin Yasin için söylediğim kişilerden birinden haber geldi canım okumuş.
Diğerine sormadım daha.İstersen onu sonra ekle.

Çok teşekkür ederim canımmm Rabbim kabul etsinnnnn

asbeciğim ben bütün cuzlerimi bitirdim yazmıştım daha önce ama kaynadı sanırım arada.Ne güzel bir günde ne güzelbir duaya denk gelecek inş.Mevlam cümlesininkiyle beraber bizlerinkinide kabul etsin inş.

ben hala zor yürüyorum yaa işteyim çıkmaya cana tıyorum hiç bişey yapamadım.O da yetmezmiş gibi eşim akşama yemeğe misafir çağırmış

asbelove bende bitirmiştim canım söylemiştim ama gözden kaçmış olabilir çok sevindim Allah razı olsun ablamızdan inşallahhhh bu ay hayırlı haberler alırım yoksa gerçekten eşimle aramız açılacak çünkü bu dönemlerimde hiç benle birlikte olmadı ve çok sinirliyim çok kötü kavga ettik kilitledim kapıyı gelme 2 hafta dedim şaka gibi ya doktor pazartesi günü 17 mm olmuş gün aşırı ilişki dedi salı günü yaptık bir daha yok hep işi var hep işi kalsın işte iş yerinde salı günü tuttuysa tuttu yoksa gerçekten ya eşimden vazgeçicem yada çocuktan sizlerde dualarınızı eksik etmeyin lütfen

asbeciğim ben 13. cüzü okudum 14üde bugün yarın bitiririm.
inş. dualar kabul olur...
zeynepcim Rabbim sıkıntınızı hayra çıkarsın inş. bol bol dua et tatlım,canını da çok sıkma... kötü düşünme,ferah tut içini...

Canlarım listeyi normalde ablam tutuyor zaten ben ilk sayfadan güncellenmemiş halini kopyaladım ki dikkat çeksin
Ama ben yine not aldım ablama ileteceğim
Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin çok güzel bir güne denk gelecek inşallahhhh
Savaşım inşallah bir an önce akşam olur da evine gidip yatarsın sende yarın çalışmıyorsundur umarım dinlenirsin biraz
zeynep canım kolay değil haklısın ama bu kadar çabuk kestirip atmamalısın bence sakin yaklaş yoksa daha fazla uzaklaştırırsın kendinden hem yazık değil mi sana da eşine de hepimiz çok istiyoruz inşallah tutar da rahatlarsın sende üzme kendini canım herşey düzelir zamanla
ragindacım Rabbim dualarımızı kabul eder inşallahhhh

canım sende haklısın ama sıkıldım artık ne zaman yumurtluyorum galiba desem gelmiyor herşeyi benmi düşünücem boşa gidiyorum doktora yumurta takibi yaptırıyorum ozaman.normal bir insan değilim işte her ay düzenli adet olamıyorum oyuzden anca takiple olucak ama böyle devam ederse direk aşılamaya geçicekler yani ne gerek var bunaldım ya zorlamaktan artık çocuktan vazgeçicem ana eşimle tartışmamak için

Haklısın canım bazen çileden çıkarabiliyorlar insanı benimki hazırlayıp önüne koyduğum keçi boynuzunu içmeden uyuyor ne diyorsun
Onlar hiç bizim gibi düşünemiyorlar ki elbet olacak diye bakıyorlar yok bu hatun dr.larda debeleniyor ilaç içiyor falan düşünen yok ama napalım biz idare etmezsek de hiçbişey olmuyor onların eline bırakırsak hiç olmazz bu iş sen en iyisi farklı yollar dene misal iç giyimlerinde yeni bir imaj yakalayabilirsin dekolte elbiseler mumlar falan belki işe yarar

benimkide öyle aylarca macunlar yedirmeye çalıştım arada bir kaşık zorla yediriyordum şimdi sonuçları iyi çıktı hiçten içmiyor ah canım evde olsa neler yapıcamda sorun o zaten eve gelmiyor anladım işi var ama yani bu günlerde bari biraz esneklik gösterse keşke yok ama msjı attım gelme iki hafta dedim telide kapattım iş mi eş mi daha önemli düşünsün bakalım sonumuz ne olacak bilmiyorum gerçekten daraldım artık hayırlısı olsun

selammm kızlarrrr.... kotadan yiyerekten geldimmm :18::18: fazla kalamayacagım maalesef tlfnumda eskilerden ipartmı neyse oylee teklolojık deel

bana verilen bütün cüzleri okudum onu belirteyim...ilk sayfada duzeltilme yapılmamıs.ablamız pek giremiyor sanırım

zerbaaassssssss 263 okudum eklersin

eşimi gönderdim memleketine laptopu goturmedi peeekkk sevınclıyımmm keskem kotayı doldurmayaydım daa iyiyidiii

1 , 1.5 hafta sonra bende kardesımın yanına gidicem.. evde dip-kose temizlik yapmam gerekıooo kardesıme (bekar) öte beri erzak götürceğim için evden laptopu alamayacagım sanırım agırlık yapmasın dıye.. konserve ,buzluktan et ve et ürünleri...deniz ürünleri...tarhana..kuru bakliyatlar..kısaca hamballık yapıcammneyse kardesıme canım fedaaa anncaaakkkk kardesımmm iyi günündeyse bana laptopunu verecektir gecen sene vermıstı bu sende verir heralde eşek deel yaa götürdüklerimin hatrına

sayfalarada gezınemedim bile umarım herkes iyidirrrrr

çoookkkk öpüyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…