- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #17.061
ha tamam canım okuyacaklar soruyorlar ne zamana kadar diyede ondan sordum canım
kaç tane dağıtabilirsem ki inşallah dağıtırım sana yazarım akşama
Çok geçmiş olsun canım. Eşim çok ağır bir grip geçirdi. Ağrıyan yerlerine kas gevşetici sürüp sıcak havlu koydum, biraz iyi geldi ama yanlış bir tavsiye vermek istemem :26:
asbelove.. msj kutun dolmus tasıyor ve ben kapıda kaldım
kızlar kan tahlili sonucu 35.20 çıktı.yumurtladıktan sonraki 11.günüm. Yani hamişim....Allahım bu sefer sağlıkla sağlıklıca sağ salim almayı nasip eder inşallah...
Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.
Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn
[tr]
Cüz Okuyan Durum Cüz Okuyan Durum 1 Muhat Okundu :118: 2 Savas5482 Okundu :118: 3 Kabilarda okundu :118: 4 Kabilarda 5 Savas5482 Okundu :118: 6 Savas5482 Okundu :118: 7 Savas5482 Okundu :118: 8 Savas5482 Okundu :118: 9 Savas5482 okundu :118: 10 Savas5482 11 Elfida Okundu :118: 12 Elfida Okundu :118: 13 Raginda Okundu :118: 14 Raginda Okundu :118: 15 Kiraztepe Okundu :118: 16 Kiraztepe Okundu :118: 17 İskorpit 18 İskorpit Okundu :118: 19 Sunbal 20 rmzeynep 21 Suveyda okundu :118: 22 8Scorpions 23 RainbowColors 24 Oz_lem Okundu :118: 25 Rainbowcolors okundu :118: 26 İskorpit Okundu :18: 27 Alminna 28 Nartanesiiii 29 İskorpit Okundu :118: 30 missyaman
Not:Kuran okumayı bilmeyen arkadaşlar arzu ederlerse yakınlarına verebilir.İnşAllah tamamlayabiliriz.Buraya yazdıktan sonra lütfen özel mesajda atın bana olur mu
[/B]
ASBELOVE arkadaşım benden 6 yasin alırsın okundular biiznillah
Telden giriyorum beceremiyom aasbe yazdo saolsun
Kızçelerim şimdi ablamızla görüştümmmm. İyiymiş çok şükür internetinde sıkıntı olduğu için sık sık giremeyecek bu ara inşallah bir an önce çözülür de yeniden aramızda olur.
Müjdeler getirdim sizlere ablamızdan
Hatmimizin duasını inşallahhhh NİHAT HATİPOĞLU yapacak veeeee haftaya yani 23 ocak 2013 mevlid kandili gecesi düşünsenize milyonlar amin diyecek dualarımıza inşallahhhhhh
O yüzden arkadaşlarım henüz okunmamış cüzlerimizi haftaya kadar tamamlayalım lütfennnn
Ve cüz okuyan arkadaşlarım ablamız Nihat Hatipoğlu'nu vekil tayin etmiş ancak sizlerde bireysel olarak "Nihat Hatipoğlu'nu vekil tayin ettim derseniz cüzleri bağışlamak adına çok iyi olurr................
Veeeee haftaya çarşamba gözlerimiz kulaklarımız herbişeyimizzz ATV'de NİHAT HATİPOĞLU'nun kandil programında olsunnnnnnnnnnnn
Rabbim dualarımızı kabul eyler inşallahhhhhhhhh
Canım ne güzel bir müjde bu böyle.
Bugünden sonra ben kalan cüzümü tamamlarım inşallah.
Ayrıca senin Yasin için söylediğim kişilerden birinden haber geldi canım okumuş.
Diğerine sormadım daha.İstersen onu sonra ekle.
asbeciğim ben bütün cuzlerimi bitirdim yazmıştım daha önce ama kaynadı sanırım arada.Ne güzel bir günde ne güzelbir duaya denk gelecek inş.Mevlam cümlesininkiyle beraber bizlerinkinide kabul etsin inş.
ben hala zor yürüyorum yaa işteyim çıkmaya cana tıyorum hiç bişey yapamadım.O da yetmezmiş gibi eşim akşama yemeğe misafir çağırmış
asbelove bende bitirmiştim canım söylemiştim ama gözden kaçmış olabilir çok sevindim Allah razı olsun ablamızdan inşallahhhh bu ay hayırlı haberler alırım yoksa gerçekten eşimle aramız açılacak çünkü bu dönemlerimde hiç benle birlikte olmadı ve çok sinirliyim çok kötü kavga ettik kilitledim kapıyı gelme 2 hafta dedim şaka gibi ya doktor pazartesi günü 17 mm olmuş gün aşırı ilişki dedi salı günü yaptık bir daha yok hep işi var hep işi kalsın işte iş yerinde salı günü tuttuysa tuttu yoksa gerçekten ya eşimden vazgeçicem yada çocuktan sizlerde dualarınızı eksik etmeyin lütfen
asbeciğim ben 13. cüzü okudum 14üde bugün yarın bitiririm.
inş. dualar kabul olur...
zeynepcim Rabbim sıkıntınızı hayra çıkarsın inş. bol bol dua et tatlım,canını da çok sıkma... kötü düşünme,ferah tut içini...
Canlarım listeyi normalde ablam tutuyor zaten ben ilk sayfadan güncellenmemiş halini kopyaladım ki dikkat çeksin
Ama ben yine not aldım ablama ileteceğim
Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin çok güzel bir güne denk gelecek inşallahhhh
Savaşım inşallah bir an önce akşam olur da evine gidip yatarsın sende yarın çalışmıyorsundur umarım dinlenirsin biraz
zeynep canım kolay değil haklısın ama bu kadar çabuk kestirip atmamalısın bence sakin yaklaş yoksa daha fazla uzaklaştırırsın kendinden hem yazık değil mi sana da eşine de hepimiz çok istiyoruz inşallah tutar da rahatlarsın sende üzme kendini canım herşey düzelir zamanla
ragindacım Rabbim dualarımızı kabul eder inşallahhhh
canım sende haklısın ama sıkıldım artık ne zaman yumurtluyorum galiba desem gelmiyor herşeyi benmi düşünücem boşa gidiyorum doktora yumurta takibi yaptırıyorum ozaman.normal bir insan değilim işte her ay düzenli adet olamıyorum oyuzden anca takiple olucak ama böyle devam ederse direk aşılamaya geçicekler yani ne gerek var bunaldım ya zorlamaktan artık çocuktan vazgeçicem ana eşimle tartışmamak için
Haklısın canım bazen çileden çıkarabiliyorlar insanı benimki hazırlayıp önüne koyduğum keçi boynuzunu içmeden uyuyor ne diyorsun
Onlar hiç bizim gibi düşünemiyorlar ki elbet olacak diye bakıyorlar yok bu hatun dr.larda debeleniyor ilaç içiyor falan düşünen yok ama napalım biz idare etmezsek de hiçbişey olmuyor onların eline bırakırsak hiç olmazz bu iş sen en iyisi farklı yollar dene misal iç giyimlerinde yeni bir imaj yakalayabilirsin dekolte elbiseler mumlar falan belki işe yarar