- 12 Ekim 2012
- 651
- 21
- Konu Sahibi RainbowColors
- #17.101
Suveyda'nın ablası:
1001 Ayetel Kürsi
RaninbowColors: 100
xNeharx: 101
kalan:800
ben okuyamıyorum,malum kırmızılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suveyda'nın ablası:
1001 Ayetel Kürsi
çok geçmiş olsun canım. dua etmekten başka elden birşey gelmiyor.kizlar telden yaziyorum.kisacasi ya kimyasal yasiyorum ya da dıs gebelik.pazar tekrar kan vericem.eger yukselmiyorsa iyi kimyasal oldu demek.yukselirse dis gebelik arastirmasina giricez renkli ultrason vs..ne desem bis.kaderde ne vars onu görücem.
Allah razı olsun topiğin ablası. her zaman dualarımdasın sende beni dualarından eksik etme. hafta sonu biraz yoğunum fırsat bulursam gelir duayı takip etmeye çalışırım ama fırsatı olmazsa sizden şimdiden helallik istiyorum.suveyda ablasi
1001 Ayetel kürşi
ben 100
kalan 901
o zo tkp edermisin ltven
sağol canım.Suveyda'nın ablası:
1001 Ayetel Kürsi
Kızlar doktor vajinal ultrasonla baktı sağ yumurtalıktan çatlamış dedi ama keseyi göremedi.bhcgye baktırdı 83 çıtı(dün 35di).şu anlık sağlıklı gebelik gibi dedi.tansiyon hapımı değiştirdi.corasprine devam ve kan sulandırıcı iğneden clexean0.4lük başladı.ilk iğneyi bana vurdurdu.hatta bu defa seni sağlıkla doğurtturacam deyip bebeğe göbek adı ne koycaz dedi.bende erkek olursa senin adını koyarız ozaman dedim.o da yok kleksan koyacaz dedi.hangi takımın futbolcusu o dedim.güldü ne futbolcusu vurunduğun iğnenin adı dedi.benim doktor biraz çatlakta.
iğneye rapor çıkarmadı ama.bi bebeğimiz rüştünü ispat etsin dedi.eşimde o ne demek dedi.yani 12.haftayı bir geçelim bakalım dedi.10-15 gün sonra tekrar gel keseye bakalım dedi.öyle işte canlar.her şey yolunda şimdilik.ilk iğnemi vururken çok yavaştım herhalde 5 güne acemiliğim gider.
Suveyda'nın ablası:
1001 Ayetel Kürsi
scorpicim çook geçmiş olsun
Hayırlısı canım benim.Ne diyeceğimi bilemedim. Allah'ım en kısa zamanda sana sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
canım geçmiş olsun ,ben dış gebelik olduğunu düşünmüyorum
çok geçmiş olsun canım. dua etmekten başka elden birşey gelmiyor.
Allah razı olsun topiğin ablası. her zaman dualarımdasın sende beni dualarından eksik etme. hafta sonu biraz yoğunum fırsat bulursam gelir duayı takip etmeye çalışırım ama fırsatı olmazsa sizden şimdiden helallik istiyorum.
yengemde şu sıralar hastanede kürtaj oluyor(bebeğini kaybetti) lütfen onada dua edelim. Allah ım acısını hafifletsin.
sağol canım.
kizlar telden yaziyorum.kisacasi ya kimyasal yasiyorum ya da dıs gebelik.pazar tekrar kan vericem.eger yukselmiyorsa iyi kimyasal oldu demek.yukselirse dis gebelik arastirmasina giricez renkli ultrason vs..ne desem bis.kaderde ne vars onu görücem.
canım hakkında hayırlısı olsun.hala aynı şeyi söylüyorum allahtan ümit kesilmez.
elif maasallah cnm
ozom saol balim
yazamyrm rahT
Kızlar doktor vajinal ultrasonla baktı sağ yumurtalıktan çatlamış dedi ama keseyi göremedi.bhcgye baktırdı 83 çıtı(dün 35di).şu anlık sağlıklı gebelik gibi dedi.tansiyon hapımı değiştirdi.corasprine devam ve kan sulandırıcı iğneden clexean0.4lük başladı.ilk iğneyi bana vurdurdu.hatta bu defa seni sağlıkla doğurtturacam deyip bebeğe göbek adı ne koycaz dedi.bende erkek olursa senin adını koyarız ozaman dedim.o da yok kleksan koyacaz dedi.hangi takımın futbolcusu o dedim.güldü ne futbolcusu vurunduğun iğnenin adı dedi.benim doktor biraz çatlakta.
iğneye rapor çıkarmadı ama.bi bebeğimiz rüştünü ispat etsin dedi.eşimde o ne demek dedi.yani 12.haftayı bir geçelim bakalım dedi.10-15 gün sonra tekrar gel keseye bakalım dedi.öyle işte canlar.her şey yolunda şimdilik.ilk iğnemi vururken çok yavaştım herhalde 5 güne acemiliğim gider.
scorpi dualarim seninle cnmo
cnm dış gebelik değildir bencede kimyasalsa zaten yakında kanama olur heralde.hakkında hayırlısını diliyorum.herşey insanlar için yaşadıkça öğreniyoruz.
inşallah tatlım.kimyasalsa yakında regl olucam ama tabi normalden biraz yoğun geçermişş..
bu güne kadar çok zor şeyler atlattımm..off demedim..Allahım bu neden benim başıma geldi demedim..hep tevekkül ettim..hep şükrettim beterini düşündüm..yüreğime su serptim..şimdi de şükrediyorum tatlım ne yapalım daha neler görücez bu hayatta.Rabbim yaşadıklarımızı unutturacak acılar yaşatmasın hiçbirimizee
cnm hayırlı olsun tekrardan sağlıklı bir gebelik geçirip bebişini kucağına alırsın inşallah.sağdan olursa erkek derler bakalım tutcakmı sende.....