RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlar kan tahlili sonucu 35.20 çıktı.yumurtladıktan sonraki 11.günüm. Yani hamişim....Allahım bu sefer sağlıkla sağlıklıca sağ salim almayı nasip eder inşallah...

cnm cokkk sevındımmmmmm Allah kucagına almayı nasip etsın.... şu hamılelık cetvelını ben de mı yapsam acaba belkı cekerım bebişi :)

Çok geçmiş olsun canım. Eşim çok ağır bir grip geçirdi. Ağrıyan yerlerine kas gevşetici sürüp sıcak havlu koydum, biraz iyi geldi ama yanlış bir tavsiye vermek istemem :26:

kullanıcı kontrol paneli-profil düzenle-orada kişisel bilgilerde 5.sırada çizelge var.oranın altında hangi adreslerden yapılacağı yazılıyor yapıyorsun sonrada adresi çizelgeye yapıştırıyorsun.
umarım açıklayıcı olmuştur.

cnm yerı buldum ama o sitelerde yapamıyorummm olmadı...cnm sen yapabılcek mısın

Herkese hayırlı cumalar..
Savaş - Gamyoncu geçmiş olsun ikinizede.

Asbelove canım dün tam sana cevap yazacaktım netim gitti.
Gerçi listede okundu diye de yazmışsın.
Hepsi okumuş canım.Allah kabul etsin.
Birkaç kişiye daha söylemiştim.Onlardan da haber gelsin,öyle ekleteyim.
Daha çok var mı tamamlamaya?

Sağolasın canım valla 116lara düştüm çok şükür sayenizde bitireceğim galiba

kızlar bende tabloyu yaptım umarım bana uğur getiirir....bebişim gelir artık .HAMILE DEGILIM ŞİMDİLİK TABİ...
Asbelove cnm yasını okuma fırsatım olmadı daha ne olur kusura bakma okur okumaz yazıcam

canım ben ikinci defa 100 almıştım ama kırmızılar erken geldi 40 okudum 60 kaldı rainbow a özelden yazdım ama görmedi galiba onuda okuyabilirsin

selamun aleykum arkadaslar

bılıyorsunuz kı rebiül evvel ayına gırıyoruz..
arkadasımın hocası haftaya çarsamba gunune kadar salavat topluyor duasını hocası yapacakmıs bellı bı sayı yok.hem sıfa nıyetıne...
katılmak ıstersenız bana cekebileceğiniz sayıyı verın ben ileteyım ıns dualarda sızlerde olun ıns

ben belli bir vakit diye niyetlenmedim ama bu hızla gidersek ay sonuna kadar bitiririz sanırım canım sağolasın

ha tamam canım okuyacaklar soruyorlar ne zamana kadar diyede ondan sordum canım
kaç tane dağıtabilirsem ki inşallah dağıtırım sana yazarım akşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…