- 29 Temmuz 2012
- 1.486
- 2
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.961
Bugün hepinizi üzdüm hakkınızı helal edin.paylaşmam gerekiyordu beni en iyi siz anlarsınız.destekleriniz için çokk teşekkür ederim dualarınız için de.Rabbim hep güzellikler yaşatsın bundan sonra.gelişme olursa bildiricem size.doktordan cvp gelmedi sanırım cuma gidicem kesin sonucu olıcazzz.kendinize iyi bakın şimdilik çıkıyorum başım ağrıyo.yarın yine gelirim inşallahhh
Bugün hepinizi üzdüm hakkınızı helal edin.paylaşmam gerekiyordu beni en iyi siz anlarsınız.destekleriniz için çokk teşekkür ederim dualarınız için de.Rabbim hep güzellikler yaşatsın bundan sonra.gelişme olursa bildiricem size.doktordan cvp gelmedi sanırım cuma gidicem kesin sonucu olıcazzz.kendinize iyi bakın şimdilik çıkıyorum başım ağrıyo.yarın yine gelirim inşallahhh
inşallah tatlımm.bakıcaz artık..ilk an şok oldum amaşimdi iyiyim çok şükür..ilk ti bitanem..biz burda kardeş olduk scorpin birbirimizle dertleşmeyecezde kimle dertleşecez.senin üzüntün bizim üzüntümüz.dikkat et kendine .yarın ola hayrola bence her şey güzel olacak.olumlu düşün ki her şey olumlu olsun....
bir de bu ilk gebeliğin miydi canım???
Gün doğmmadan neler doğar iyi haberlerini bekliyorum canımmHak olurmu hiç ne için buradayız.
inşallah tatlımm.bakıcaz artık..ilk an şok oldum amaşimdi iyiyim çok şükür..ilk ti bitanem..
inşallah canım benim..iyiki sizleri tanımışım öyle ferahlıyorum ki kk da
cnm zaten şu gebelik ve regli belirtisini bir ayıredebilsem vallahi bilmiyorum yani.senin de hakkında hayırlısı olsun cnm...
nasıl yaniii 12 gün geçti test yapmadın mı pekiii
neharım baharım sanada gecmıs olsun..bizim orda bertelme (incinme) kırıktan kötüdür derler
Ellifcımm sanada hayırlı olsunn RABBIM scorpi ve seniii hamiş yapsın bırlıkteee amınnnnnnn .....
öncelikle gecmiş olsunn bak aklıma gelen basıma geldı..
sen hep yazdıkça şöyle diyordun..Kimyasal olmasından korkuyorum..böyle birşey basına geldide mi dedin yoksa bnm yaptıgım gıbı salak salak herseyı okuyup yoksa bnmkıde böyle mi olacak dedın ?
ben ilk gebeliğimde hiç sevinemedım ya kımyasalsa ya kımyasalsa dıye dıye agzımla getırttım biliyo musun..sonra malesef üzülen ben oldum..o yuzden bu gebeliğimde gunum gectıgı halde arkadaslar hele raınbow abla hamılesın dedıgı halde test bıle yapamadım..
o yuzden gercekten dıkkatlı konusmak gerekıo...
ben cok cok cok ınanıyorum sen kısa bı sure sağlıklı bı gebelık gecıreceksın...ama hep olumlu konuşmak lazım..oylede düşünmek lazım..
Alim zatlar diyor ki sizin konuştugunuz her söz etrafınızda ecnaslar (cisim) oluşturur ve sizin düşüncenize göre şekil alır ömrünüz..
burda dualarla birbirimize destek oluyoruz sen hiç korkma en hayırlısı böyle oldugu için Rabbbım böyle istedi..
Hem sağlıklı olursa o sana bi şekilde tutunur..
Seni gercekten cooook sewiyorum ben ve üzülmeni istemiyorumm..
bende gecirdim bu günleri...
sende atlatıp mutlu olacaksınnn
hersey ALLAH'TAN bizede başımın üstüne demekten baska birşey demek gelmiyor...
ne olursun üzülme...bak hiç bi sorun yok hamıle kalabılıyorsunnn çok şükürrrrrrrrr .........
dua ile canım arkadasımmmm...
tatlım snaa okumuştum tekrar okuyabiliyorsam okurummmm:26::26:
kıyamam canımmm ne desek boş biliyorum ama bu da bir gelişme şükür ki hamiş olabiliyorsun bir de dr.la görüşmeden böyle afaki konuşmak yanlış gerçi ama inşallah tez zamanda iyi haberler vereceksin bizekızlar sonuç 29..sadec üzgünümmmmmm
küçük yerlerde yaşamanın sıkıntıları malesef. bende çok küçük bir ilçedeyim ve senin sıkıntını iyi anlıyorum.
Allah ım mutluluğunuzu arttırsın inşallah.
canım okumuştum ama dilersen bir tane daha alabilirim.
Kızxlar şansıma tüküreyim.sağlık ocağında elektrikler kesik.çıkışta müdür toplantı yapacak.olmazsa sağlık ocağına rica edicem kan aldıracam eşim ilçeye götürüp özel lab.baktıracak....
doktora ulaşamadım mesaj attım görünve cevaplar kuzum..ama bu değerler normal değil.. o yüzden umut yok anlayacağın..neyse hayırlısı..dediğiniz gibi hamile kalabiliyorum en azından.buna da şükür
Okuyan | Adet | Durum | Okuyan | Adet | Durum |
oz_lem | 2 | Okundu | ayse005 | 10 | Okundu |
nur.sen | 1 | hayatimsinav | 1 | Okundu | |
elif5507 | 3 | Okundu | ALPPHIN | 1 | Okundu |
ecrin23 | 4 | Okundu | elmacvs | 1 | Okundu |
dice | 1 | Okundu | güllümsün | 13 | |
acemiperi | 1 | Okundu | medoskop | 1 | Okundu |
merra1 | 1 | Okundu | ssönmez | 2 | Okundu |
krizantem83 | 8 | Okundu | aybikekayra | 1 | |
asenat123 | 2 | Okundu | kiraztepe | 3 | Okundu |
muhat | 8 | Okundu | scorpions | 1 | Okundu |
fatmaipek | 1 | Okundu | cemrem29 | 4 | Okundu |