RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Bugün hepinizi üzdüm hakkınızı helal edin.paylaşmam gerekiyordu beni en iyi siz anlarsınız.destekleriniz için çokk teşekkür ederim dualarınız için de.Rabbim hep güzellikler yaşatsın bundan sonra.gelişme olursa bildiricem size.doktordan cvp gelmedi sanırım cuma gidicem kesin sonucu olıcazzz.kendinize iyi bakın şimdilik çıkıyorum başım ağrıyo.yarın yine gelirim inşallahhh

biz burda kardeş olduk scorpin birbirimizle dertleşmeyecezde kimle dertleşecez.senin üzüntün bizim üzüntümüz.dikkat et kendine .yarın ola hayrola bence her şey güzel olacak.olumlu düşün ki her şey olumlu olsun....

bir de bu ilk gebeliğin miydi canım???

Bugün hepinizi üzdüm hakkınızı helal edin.paylaşmam gerekiyordu beni en iyi siz anlarsınız.destekleriniz için çokk teşekkür ederim dualarınız için de.Rabbim hep güzellikler yaşatsın bundan sonra.gelişme olursa bildiricem size.doktordan cvp gelmedi sanırım cuma gidicem kesin sonucu olıcazzz.kendinize iyi bakın şimdilik çıkıyorum başım ağrıyo.yarın yine gelirim inşallahhh

Gün doğmmadan neler doğar iyi haberlerini bekliyorum canımm:KK16: Hak olurmu hiç ne için buradayız. :KK16::KK16:

biz burda kardeş olduk scorpin birbirimizle dertleşmeyecezde kimle dertleşecez.senin üzüntün bizim üzüntümüz.dikkat et kendine .yarın ola hayrola bence her şey güzel olacak.olumlu düşün ki her şey olumlu olsun....

bir de bu ilk gebeliğin miydi canım???
inşallah tatlımm.bakıcaz artık..ilk an şok oldum amaşimdi iyiyim çok şükür..ilk ti bitanem..
Gün doğmmadan neler doğar iyi haberlerini bekliyorum canımm:KK16: Hak olurmu hiç ne için buradayız. :KK16::KK16:

inşallah canım benim..iyiki sizleri tanımışım öyle ferahlıyorum ki kk da

inşallah tatlımm.bakıcaz artık..ilk an şok oldum amaşimdi iyiyim çok şükür..ilk ti bitanem..

inşallah canım benim..iyiki sizleri tanımışım öyle ferahlıyorum ki kk da

görürsün bak ikimizde cuma günü doktordan güzel haberlerle gelecez....buna canı gönülden inanıyorum.....sen de inan emi.bak ben bu ay olacağına inanıyordum inşallah Rabbim geri çevirmedi.senle biz gebedaş olacaz beraber aylarımızı takip edicez Rabbimin izniyleeee.....

Son düzenleme:
scorpicim ne desem bilemedim,cuma hayırlı haberlerle gelirsin inş. cnm :KK16:

elifcim sizinde gözünüzaydın :KK16:

kızlar Allah rahatlık versin ben yatıyorum.bu gece epey dayandım.2 gecedir saat 9da uyukluyordum kanepede....

öncelikle gecmiş olsunn bak aklıma gelen basıma geldı..
sen hep yazdıkça şöyle diyordun..Kimyasal olmasından korkuyorum..böyle birşey basına geldide mi dedin yoksa bnm yaptıgım gıbı salak salak herseyı okuyup yoksa bnmkıde böyle mi olacak dedın ?
ben ilk gebeliğimde hiç sevinemedım ya kımyasalsa ya kımyasalsa dıye dıye agzımla getırttım biliyo musun..sonra malesef üzülen ben oldum..o yuzden bu gebeliğimde gunum gectıgı halde arkadaslar hele raınbow abla hamılesın dedıgı halde test bıle yapamadım..
o yuzden gercekten dıkkatlı konusmak gerekıo...
ben cok cok cok ınanıyorum sen kısa bı sure sağlıklı bı gebelık gecıreceksın...ama hep olumlu konuşmak lazım..oylede düşünmek lazım..
Alim zatlar diyor ki sizin konuştugunuz her söz etrafınızda ecnaslar (cisim) oluşturur ve sizin düşüncenize göre şekil alır ömrünüz..
burda dualarla birbirimize destek oluyoruz sen hiç korkma en hayırlısı böyle oldugu için Rabbbım böyle istedi..
Hem sağlıklı olursa o sana bi şekilde tutunur..
Seni gercekten cooook sewiyorum ben ve üzülmeni istemiyorumm..
bende gecirdim bu günleri...
sende atlatıp mutlu olacaksınnn
hersey ALLAH'TAN bizede başımın üstüne demekten baska birşey demek gelmiyor...
ne olursun üzülme...bak hiç bi sorun yok hamıle kalabılıyorsunnn çok şükürrrrrrrrr .........
dua ile canım arkadasımmmm...

neharım baharım sanada gecmıs olsun..bizim orda bertelme (incinme) kırıktan kötüdür derler
Ellifcımm sanada hayırlı olsunn RABBIM scorpi ve seniii hamiş yapsın bırlıkteee amınnnnnnn .....
:nazar::nazar:

neharım baharım sanada gecmıs olsun..bizim orda bertelme (incinme) kırıktan kötüdür derler
Ellifcımm sanada hayırlı olsunn RABBIM scorpi ve seniii hamiş yapsın bırlıkteee amınnnnnnn .....
:nazar::nazar:

yumoşummmmmm teşekkür ederim :KK16: sorma valla kuzum sola yatamıyom kaburgam, sağa yatamıyom bacağım bileğim, anamdan emdiğim süt burnumdan geldi:KK37: yarın da gitmeyecem okula az daha dinlenmem lazım :KK50:

öncelikle gecmiş olsunn bak aklıma gelen basıma geldı..
sen hep yazdıkça şöyle diyordun..Kimyasal olmasından korkuyorum..böyle birşey basına geldide mi dedin yoksa bnm yaptıgım gıbı salak salak herseyı okuyup yoksa bnmkıde böyle mi olacak dedın ?
ben ilk gebeliğimde hiç sevinemedım ya kımyasalsa ya kımyasalsa dıye dıye agzımla getırttım biliyo musun..sonra malesef üzülen ben oldum..o yuzden bu gebeliğimde gunum gectıgı halde arkadaslar hele raınbow abla hamılesın dedıgı halde test bıle yapamadım..
o yuzden gercekten dıkkatlı konusmak gerekıo...
ben cok cok cok ınanıyorum sen kısa bı sure sağlıklı bı gebelık gecıreceksın...ama hep olumlu konuşmak lazım..oylede düşünmek lazım..
Alim zatlar diyor ki sizin konuştugunuz her söz etrafınızda ecnaslar (cisim) oluşturur ve sizin düşüncenize göre şekil alır ömrünüz..
burda dualarla birbirimize destek oluyoruz sen hiç korkma en hayırlısı böyle oldugu için Rabbbım böyle istedi..
Hem sağlıklı olursa o sana bi şekilde tutunur..
Seni gercekten cooook sewiyorum ben ve üzülmeni istemiyorumm..
bende gecirdim bu günleri...
sende atlatıp mutlu olacaksınnn
hersey ALLAH'TAN bizede başımın üstüne demekten baska birşey demek gelmiyor...

ne olursun üzülme...bak hiç bi sorun yok hamıle kalabılıyorsunnn çok şükürrrrrrrrr .........
dua ile canım arkadasımmmm...

Canim benim benim de hamile oldugumu ogrendiginden beri icinden bir ses fazla kaptirma kendini hele bi keseyi gor diyodu bi tanem.kimyasal diye dusunmemistim ama 6. Hislerim bana cogunlukla dogruyu anatiyo.bunda da vardir bir hayır elbet..Rabbim beterinden korusun diyorum.simdi bir an ince regl olayim diye bekliyorum.bakalim cuma doktorda ne olacak.
Ben de seni cok seviyorum tatli annecik..simdi iyiyim ilk soku atlattim sukur ki.insallah birkac aya yeniden guzel haberler verecegim size..

Kızxlar şansıma tüküreyim.sağlık ocağında elektrikler kesik.çıkışta müdür toplantı yapacak.olmazsa sağlık ocağına rica edicem kan aldıracam eşim ilçeye götürüp özel lab.baktıracak....

tatlım snaa okumuştum tekrar okuyabiliyorsam okurummmm:26::26:

canım çok sağol bir kişi bir tane okuyabiliyor düşünmen yeter

kızlar sonuç 29..sadec üzgünümmmmmm:KK14::KK14::KK14:
kıyamam canımmm ne desek boş biliyorum ama bu da bir gelişme şükür ki hamiş olabiliyorsun bir de dr.la görüşmeden böyle afaki konuşmak yanlış gerçi ama inşallah tez zamanda iyi haberler vereceksin bize:KK16::KK16:

küçük yerlerde yaşamanın sıkıntıları malesef. bende çok küçük bir ilçedeyim ve senin sıkıntını iyi anlıyorum.

Allah ım mutluluğunuzu arttırsın inşallah.

canım okumuştum ama dilersen bir tane daha alabilirim.

Sağolasın canımmmmmmmmmmmm maalesef bir kişi bir tane Allah razı olsunn:KK16:

Kızxlar şansıma tüküreyim.sağlık ocağında elektrikler kesik.çıkışta müdür toplantı yapacak.olmazsa sağlık ocağına rica edicem kan aldıracam eşim ilçeye götürüp özel lab.baktıracak....

Üzülme canım her şerde bir hayır vardır derlerrrrrrr :KK16:

Herkese günaydın.Dün oğlum hastaydı,okula gitmedi ben de izin aldım.
Geçmişi okuyorum.
Elif hayırlı olsun.Çok sevindim canım.
İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder mevlam.

günaydın kızlar...
nehar cnm çok geçmiş olsun..Allah şifa versin inş tez zamanda ağrıların geçer..
scorpion cnm galiba kimyasal gebelik geçirmişsin..çok geçmiş olsn cnm...sağlıksız gebelik oluşmuşsa hiç üzülme lütfen...elbet Allah'u Teala sana sağlıklı bir bebiş verecktir..çok yaşayan var maalesef bu durumları...Hepimize Allah sağlıklı gebelikler versin..

Kutlu Doğum .TV » KELİME-İ TEVHİD ve SALAVAT KAMPANYASI
Son Peygamber Platformu tarafından “Mevlid 1434 Kelime-i Tevhid ve Salavat-ı Şerif kampanyası”nı tertip etmekle görevlendirilen BİNDER (İnsan ve Çevre Derneği), 12 Rebiülevvel 1434 / 23 Ocak 2013 Çarşamba günü tertip edilecek “el-Mübelliğ” programlarında bağışlanmak üzere, manevi bir hazırlık olması, yüksek bir aşk ve heyecan duyulması düşüncesiyle;

El-Mübelliğ (sas)’in tebliğinin temeli olan tevhidin, tevhid asrı olarak gündemde tutulması, Allah(c.c)’ın birliği ve Hz. Muhammed (sas) Efendimizin O’nun son peygamberi olduğu gerçeğinin zihinlere nakşedilmesi, çekilecek Kelime-i Tevhidlerin Hadisi Şeriflerde belirtilen fetihlere vesile olması temenni ve maksadıyla “7 Milyar İnsan adına 7 Milyar Kelime-i Tevhid”,

Peygamber (sas) Efendimizle kesintisiz iletişim vasıtası olan “Salavât-ı Şerife”lerin, Ümmeti Davet olan insanlığın Ümmeti İcabet olabilmesine vesile olması maksadıyla “7 Milyar İnsan adına 7 Milyar Salavât-ı Şerife” kampanyalarını başlatmıştır.

Ey Aşık’lar!
Gelin tevhid edelim.
La ilahe illallah, Muhammedün resullullah!…

Ey Sadıklar!
Gelin Salat-ü Selam eyleyelim!
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed!…

Alıntıdır..........

ARKADAŞLAR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM
NOT:BİR KİŞİ BİR TANE OKUYABİLİYOR
ÇEVRENİZDE YARDIM ALABİLECEĞİNİZ KİŞİLER VARSA ÇOK MAKBULE GEÇER
ARKADAŞLAR LÜTFEN ÖZEL MESAJLA İLETİŞİM SAĞLAYALIM YARDIMLARINIZ GÖZDEN KAÇABİLİYOR

OkuyanAdetDurumOkuyanAdetDurum
oz_lem2Okunduayse00510Okundu
nur.sen1hayatimsinav1Okundu
elif55073OkunduALPPHIN1Okundu
ecrin234Okunduelmacvs1Okundu
dice1Okundugüllümsün13
acemiperi1Okundumedoskop1Okundu
merra11Okundussönmez2Okundu
krizantem838Okunduaybikekayra1
asenat1232Okundukiraztepe3Okundu
muhat8Okunduscorpions1Okundu
fatmaipek1Okunducemrem294Okundu