- 23 Mart 2011
- 5.993
- 7
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.841
kumlucada da var.kanıma girmeyin kızlarrrrr bak giderim haaaaa......
eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiifff hadi giiiiiiiiiiiiiiiiittt bu gece ver hediyeyiiiiiiiiiiiiiiii hadiiiiiiiiiiiiiiiben kötü olmasam gelirdim kız kumlucaya
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119:
maaşallah subhanallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
iyiyim ablacım çok iyiyim hemde
hoşbulduk bilgilerimi nasıl vericem özelden msj yazabilmem için 100 msj ım olması gerekiyomuş yönlendirirsen beni sevinirim
hep iyi ol cnm
Canım yaşını beklenen regl tarihini buradan vermen yeterli...
İyiyim cnm oda iyi yuvarlanıp gidiyoruzz
kızlar evim okula yakın.öğlen namazını kılmaya geldim.evede dün tets almıştım.yapayım mı yapmayım mı derken yaptım.ilk başta bir şey yoktu.ama 2 dakika sonra belli belirsiz ikinci çizgi çıktı.silik ama belli belirsiz ay o kadar heyecanlandım ki anlatamam.namazı bile zor kıldım.şimdi bile bunu yazarken gidip gelip bakıyorum.galiba hamileyim.belli belirsiz ikinci çizgi.yarın sabah sağlık ocağında kan testi yaptırcam.akşam5de filan belli olur.
üstelik bugün eşimle evlilik dönümüz.gerçi bizim 3 tane evlilik yıldönümümüz var.tayin için önce nikah 15/12/2008.sonra ilk düğün 16/01/2010.ikinci düğün 31/01/2010
inşallah eşime güzel bir hediye olur.bugün demem artıkda yarın sölerim kesinleşirse.
darısı hepinize inşaallahhhh dualarımdasınız.ilk sizlere diyorum haaaa kıymetinizi bilin.....
canım tebrik ederim inşallah bu sefer kucağına alırsın:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
elifff hadi git git giiiiitttttttt bu akşamdam gittttttt sende bizde rahat rahat uyuyalım.hem bu akşama özel bir hediye olur.
Kızlar bişey soracağım.katı meyva sıkacağı almak istiyorum.Kullanan var mı aranızda marka yada model önerecek
Kizceler ilk 20 cikan bhcg 40 saat sonra 30 cikti.sanirim cok dusukama farkli yerlrde yaptirmistim.aksam ilk yaptigim yerde yaptiricam.doktoruma ulasamadim mesaj attim.biraz uzuldum ama hala umudum var yükselmistir belki dun sabahtan beri.sizi haberdar ederim aksama.
Kizceler ilk 20 cikan bhcg 40 saat sonra 30 cikti.sanirim cok dusukama farkli yerlrde yaptirmistim.aksam ilk yaptigim yerde yaptiricam.doktoruma ulasamadim mesaj attim.biraz uzuldum ama hala umudum var yükselmistir belki dun sabahtan beri.sizi haberdar ederim aksama.