RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiifff hadi giiiiiiiiiiiiiiiiittt bu gece ver hediyeyiiiiiiiiiiiiiiii hadiiiiiiiiiiiiiii ben kötü olmasam gelirdim kız kumlucaya

özlem ona özel bişeylerle bunu söyleyeyyim diyorum.kumlucaya gitmem için araç lazım.araçta eşimde...ondan yarını bekleyeyeim diyorum.ona söylemeden kumlucaya gidip yaptıramayacam yani bende onun haberi olmadan yaptırayımda özel böyle scorpininki gibi değişik şekillerde söyleyeyim diyorum.yoksa bende çatlıyorum gidip yaptırmak içinnnn

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119:
maaşallah subhanallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

iyiyim ablacım çok iyiyim hemde
hep iyi ol cnm

hoşbulduk bilgilerimi nasıl vericem özelden msj yazabilmem için 100 msj ım olması gerekiyomuş yönlendirirsen beni sevinirim

Canım yaşını beklenen regl tarihini buradan vermen yeterli...

ALPPIN arkadaşı

1001 Ayet-El Kürsi

RainbowColors:101

suveyda:100

elif5507:80

ALPPIN:100

rochak:100

deli musakka:100

savas5482:100

asbelove:100

Kalan:220

RABBIM hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşAllah.Amin

canım tebrik ederim inşallah bu sefer kucağına alırsın:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

elifff hadi git git giiiiitttttttt bu akşamdam gittttttt sende bizde rahat rahat uyuyalım.hem bu akşama özel bir hediye olur.

Kızlar bişey soracağım.katı meyva sıkacağı almak istiyorum.Kullanan var mı aranızda marka yada model önerecek

savaş gitmedim canım ya.yarına inşaallaaahh.
benim katı meyve sıkacağım premier;babamada sinbo aldıydım aynılar zaten.yalnız hiç tavsiye etmem hiç birini....ay okadar zor ki.sıkınca hemen yıkaman lazım yoksa kuruyor çıkmıyor.sonra köpük köpük oluyor.eşim alalı 2 yıl olacak sadece 2 defa kullandım

Kizceler ilk 20 cikan bhcg 40 saat sonra 30 cikti.sanirim cok dusukama farkli yerlrde yaptirmistim.aksam ilk yaptigim yerde yaptiricam.doktoruma ulasamadim mesaj attim.biraz uzuldum ama hala umudum var yükselmistir belki dun sabahtan beri.sizi haberdar ederim aksama.

selam kizlarrrr...nasilsinz bakalim...kati meyve sikacagi ben kullaniyorumm trdeyken ama markasini unuttumm birazdan ogrenir yazarim gercekten cok memnundummm...

scorpiiiiiimmm aklım hep sende kuzum nolur güzel haberlerle gel bize dualarım seninle, rahat bi nefes al sen de biz de

haaa aklima geldi sinbooooooooooo ben cok memnunun yikaniversin hemen sonucta harikaa..hepsi kopuklu cikarioyr canimm biraz sut kattinmi harika oluyorr..benden demesi..

habibtemmmm degerin yukselir insallaaahhh en kisa zamanda doktorunun yanina gitttt.gerekirse sabaha kadar bekle kapisindaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…