RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Allah razı olsun canım benim Cümlemizle birlikte inşAllah.Dua birbirimize verebileceğimiz en güzel hediye ...

"Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "Amin bir o kadar da senin için" der" (Müslim Zikr: 87)

Başka bir hadisde de şöyle buyurulmuştur:

"En çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır" (Buhari Mezalim: 9; Müslim Zikr: 88 Ebu Davud Salat: 364; Tirmizi Birr: 88)

Burada aylardır o kadar çok dua okunduki ve bunun için tüm arkadaşlarım yarış haline girdi sanki ama şüürler olsun MEVLAM katında kabul etti çok hamişimiz çıktı MaaşAllah dahada çıkacak inanıyorum..

hepinizi seviyorummm

elifçim canını sıkma canım.senin bat zaten 14 ocak değil miydi.Hem ateş evet iyi bir takip ama çok hassas.uykunu almış olacaksın,her sabah aynı saatte ölçeceksin.gözünü açar açmaz yataktan kalkmadan ölçeceksin vs.vs.Bunların hepsini aynı günler için yapabiliyor musun?

hem sen neleri atlatmış güçlü bir insansın.emin ol adet olsan bile bir iki gün sonra güne yine aynı umut ve heyecanla başlıyorsun.Mevlam bir önce meleğini göbüşüne kondurur inş.

gündüz burada fazla takılırsam işlerim birikiyor.Yakında kovacaklar beni
ben biraz işe döneyim gelirim yine

bende kendimi bu dua kervanına katıldığım için çok şanslı hissediyorum ve sizleri Allah adına hiç tanımadan seviyorum. burda hiç birinizi görmesemde Rabbim gönlümde sizden yana muhabbet oluşturdu. oğlum her zaman: anne kardeşim olsun diye dua etmiyor musun diyordu. artık oğluma kardeşi olması için dua eden pek çok teyzesi var çok şükür. bende ayın samimiyetle dualarımı iliklerime kadar hissederek sizler için ediyorum.

Canım geçmiş olsun öncelikle.
Arkadaşından Allah razı olsun.
İnşallah onun da hayırlı evlatları olur.
İsmimi özel mesajla gönderdim canım.

Neharcim gecmis olsun oncelikle ismimi ozelden atarim bende bu arada kizlar gunaydin dr dan yeni geldim yumoslarima baktirmak icin en buyugu 14 mm olmus dedi dr persembe bi dha gidicem kizlar kac mm olunca catlio yumoslar

evet canım aynı gün yapıyorum hafta sonu bile aynı saate alarm kurup ölçüyor sonra tekrardan uyuyorum..bakalım nasip....

Savaşcım kolay gelsin cnm .

Suveydacım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşAllah.

Elifciğim cnm güzel haberlerini bekliyoruz inşAllahh

Aybikeciğim maaşAllah cnm.Bir yerde günde 1.5 mm büyüdüğünü okumuştum yumoşların.Ve büyüklüğüde 20 mm sonrasında çatlıyor diye biliyorum cnm .Hadi hayırlısı inşAllah.Bugn kaçıncı gün?

Canımmm Allah razı olsunnnn o kuşları çok seviyorummmmm

Meltem (İsimlerimizi Kabe'de okuyacak arkadaş)

1001 Ayet-El Kürsi

Suveyda:100

xNeharx:101

Kalan:800

Bana da 100yaz canım arkadaşına

Neharcim gecmis olsun oncelikle ismimi ozelden atarim bende bu arada kizlar gunaydin dr dan yeni geldim yumoslarima baktirmak icin en buyugu 14 mm olmus dedi dr persembe bi dha gidicem kizlar kac mm olunca catlio yumoslar

canım yazın bana dr.un söylediği 15-18 mm arası istediğimiz olgunluk.Seninkide az kalmış görünüyor çatlamaya

evet canım aynı gün yapıyorum hafta sonu bile aynı saate alarm kurup ölçüyor sonra tekrardan uyuyorum..bakalım nasip....

hayırlısı olsun canım.yani bu konuda bizler aciziz sadece isteyebiliriz.dua edip elimizden geleni yapıp bekleyebiliriz.Mevlam canı nasip edecek inş.
bak sana ne diyeceğim.hamile kaldığım tam korunmasız 24.ayım.ben ameliyata hazırlık yapıyordum arkadaşlar bilirler.p.tesi günü hastaneye yatıp salı günü ameliyat olacaktım ki hastaneye yatacağım gün hamile olabileceğimi öğrendim.Ben ameliyat sonrasını bilmiyordum tabiki 6 ay falan hormonlar yerine gelsin diye dr.korunma isteyebiliyormuş yada hamile kalırsanda düşük ihtimali olabiliyormuş.

bunu duyunca çok üzüldüm 1 gün boyunca devamlı ağladım Allah ım dedim yaa şimdi boşu boşuna bir 6aydaha mı bekleyeceğim ben.acaba ameliyat olmasammı olmasammı(çünkü şubat gibi aşılama düşünüyordum) ondan sonraki gün toparlandım dedimki hadi ameliyattan vazgeçtim olmadım peki dedim cenab_ı mevlanın bana bu 6 ayda evlat nasip edeceği belli mi ben kim oluyorumda haşa onun işine karışıyorum.mevlamın elbet vardır bir bildiği dedim ve 3 gün içinde ameliyata karar verip tetkikleri yapmaya başladık.sana samimiyetimle söylüyeyim hamile kaldığım gün hangi gün yumurtladım bilmiyorum.ilişki düzenimiz nasıl oldu bilmiyorum.çünkü aklımda hep hastaneye yatacağım düşüncesi vardı.ondan önceki ay hem ateşle hem ovi. testiyle takip yaptım çift çizginin olduğu günlerin hergününü değerlendirdik ama olmayınca olmadı

yazın 3 ay boyunca yumurta takibi ve çatlatma iğnesi yaptık.heray enaz 3 tane olgunlaşmış yumurtam olurdu.ama olmadı tutmadı tutturamadık

biraz uzun ve karışık oldu ama bazı şeylerde mevlanın takdiri canım.Herşeyin en uygun zamanını o biliyor o görüyor.inş. herkese en yakın zamanda evlat sevgisini tattırsın.mevlam daha ağır imtihanlar vermesin.çünkü bu imtihanda çok zor

1001 Ayet-El Kürsi

Suveyda:155

Scorpions: 100

Muhat: 30

RainbowColor:40

deli-musakka: 100

rmzeynep: 100

rochak :100

asbelove:100

savas5482:50

Kalan:125

Son düzenleme:

1001 Ayet-El Kürsi

RainbowColor:65

Kalan:100

evet canım seninkide zor bir süreç olmuş.bakalım nasip.hala umutluyum ama size bu ay müjdeli haber vereecm inşallah Rabbimin izniyle

ARKADAŞLAR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM
NOT:BİR KİŞİ BİR TANE OKUYABİLİYOR
ÇEVRENİZDE YARDIM ALABİLECEĞİNİZ KİŞİLER VARSA ÇOK MAKBULE GEÇER

OkuyanAdetDurumOkuyanAdetDurum
oz_lem2Okunduayse00510Okundu
nur.sen1hayatimsinav1Okundu
elif55073OkunduALPPHIN1Okundu
ecrin234Okunduelmacvs1Okundu
dice1Okundugüllümsün13
acemiperi1Okundumedoskop1Okundu
merra11Okundussönmez2Okundu
krizantem838Okunduaybikekayra1
asenat1232Okundukiraztepe3Okundu
muhat7Okunduscorpions1Okundu
fatmaipek1Okunducemrem294Okundu
nishbr1ronya1
sivasin gülü1candann1Okundu
banu851okundumissyaman2Okundu
rimel_841Okundugamyoncu3Okundu
inci_tanesi1kadifegül1
mavimenekşe1okundumutluluk841Okundu
çiçek001ynz061
birumut991seyyan3Okundu
beylem1Okunduantisocial1
melek041okundureyyan011
klaram1okunduelfida1okundu
kabilarda7leylak841okundu
ne_yazcam_ya1gulem1okundu
antigone831okundusupriz061okundu
nartanesiii6okunduiğneoyası3okundu
edanur861okunduaeben1
encan1okundureann1
eslemliva2RainbowColors27Okundu
savas54821okunduturkuaz81Okundu
masumum1tanem11112okundu
simaybade1okundugamze19235okundu
ozzy063Okunduraginda1okundu
sersum1okunduesraaaa8Okundu
topalpire1ecrinn071Okundu
melek1811okundubengisu1
antikdeniz11okunduvck3okundu
nilda0151asbelove7okundu
rmzeynep2Okunduferyalnur4
34bc1OkunduBanu_K1Okundu
duru16161zerbaş1Okundu
nekadarzor1Okundu_haSreT1
suveyma5Okunduesma1
rochak6Okunduhappybutterfly1Okundu
mikro811sevda_linka1Okundu
badezuzum1doga31
gümüş191qingdao1
beyazzmbak1dentur1
E_M_A10Okunduven_har1Okundu
sunbal1Okundu
[tr]

1001 Ayet-El Kürsi

RainbowColor:90

elif5577:75

Toplam:1001:118:

Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah arkadaşa.Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…