RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

özlemmm ayy neharrrr :KK1: kızım sen özo kalaydın yaaa ben alışamadım yaa :KK9:
cnm tekrardan geçmiş olsun sen keyif yap kocan işleri :21:

yehannnnnnnnnnn kızım nasıl oldun diye soruyorum niye cevap yazmıyorsunnnnnn :KK53:

scorpiyi bende merak ettimmm

Merhaba kızlar nasılsıniz bakalım?

Nehar tekrar geçmiş olsun keşke dün hemen gitseydin dr.a.yat dinlen,çabucak iyilesirsin ınş.

Yok kuzum ya ben son 15 gündür topiğe pek gelemiyorum çünkü ders çalışıyorum :84: Çok sıkıştımmmm :18:
İsim değişti çoktan biliyorum. Feryal karıştırdı sanırım :) Senin nickin değişmiş..
Ben de haftasonu deli gibi mide bulantısı ve kusma ile hastanede geçirdim:KK43: Ayrıca uyku sersemi kafamı da vurduğum için deli gibi başım ağrıyor :KK47:

Hoşgeldin canım epeydir gozukmuyordun.dün akşam aklımdan gecmistin:)geçmiş olsun bu arada,hayırdır birseymi dokundu?

Merhaba kızlar nasılsıniz bakalım?

Nehar tekrar geçmiş olsun keşke dün hemen gitseydin dr.a.yat dinlen,çabucak iyilesirsin ınş.

Hoşgeldin canım epeydir gozukmuyordun.dün akşam aklımdan gecmistin:)geçmiş olsun bu arada,hayırdır birseymi dokundu?

Çok sağol canım, hoş buldum:KK16: Sanırım enfeksiyon gibi birşeydi, neyse geçti de başım çok ağrıyor, şişmiş çarpınca :KK43:
Sen nasılsın tatlım?

nehar cok gecmis olsun

kizlar sanki arada atladiklarimiz oldu mehtap vardi ona okudum 100 tane

arada melteminkileeri dagitmissiniz ben gelene kadar

Allah kabul etsin butun ibadetleri onun rizasi icin yapmayi nasip etsin

asbelove yasin istemissin ben de bir tane alayim

bi de zerbas icin 50 tane salat i tefriciye okuyabilirim

dun aksam esimle django filmini izledik ve bbenm favori filmim oldu tavsiye ederim esiniz de begenir

biraz kanli ama :KK53: (tarantino nun) siz de begenirsiniz

nehar cok gecmis olsun

kizlar sanki arada atladiklarimiz oldu mehtap vardi ona okudum 100 tane

arada melteminkileeri dagitmissiniz ben gelene kadar

Allah kabul etsin butun ibadetleri onun rizasi icin yapmayi nasip etsin

canımcım Mehtap ve Meltem aynı kişiler. Listeyi ablam hazırlamıştı yanlış yazmış ben de düzelterek devam ettim. Arkadaşımın adı Meltem yani:KK16:

Son düzenleme:
habibtelerrrimmmmmm doktordan geldimm bebegimin gordum minncikkkk dahaa..kalbi nasil atiyorr..:KK5::KK5::KK5:allahim herkese yasatsin bu duyguyu...allahim sizlereee en kisa zamanda nasip etsinnnnnnnnnn

habibtelerrrimmmmmm doktordan geldimm bebegimin gordum minncikkkk dahaa..kalbi nasil atiyorr..:KK5::KK5::KK5:allahim herkese yasatsin bu duyguyu...allahim sizlereee en kisa zamanda nasip etsinnnnnnnnnn

habibtemmmm oyyy oyyy oyyy maşşalah ona yirim onu beennn pıtırığımı :KK16::KK16::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Canım benim tam çıkıyordun, selam vermeden gitmeyeyim dedim.
Canımmmm ne güzel yazmışsın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK16: Çok öptüm.

sabah sağlıkocağına gittim..tüm kan tahlillerini yapsın istedim doktor..çünkü 8 ay falan oldu yaptırmayalı..demirim düşüktü.kolesterol sınırdaydı..bhcg de yazdı..ilk tahlile baktı bu pozitif dedi..şimdi sonuç perşembe çıkacak..hemen doktorumu arıycam.eğer tekrarla derse medikalde kan veririm 1 saate çıkıyo..endişem var çünkü 20 bana çok az bi değer gibi geliyo..millet reglinden 2-3 gün önce bu değeri görüyo..ben üzerinden neredeyse 2 gün geçince:26::26:tek umudum geç döllenme..bakalım bi güncük daha sabredicem..bu arada karnımda ağrılar devam ediyo..acayip su içiyorum..tabi o yüzden wc yw gidiyorum..benim hesabımla şu an 4+2 deyim..ama yumoşgünün üzerinden sadece 15 gün geçti..dua edin canlarım perşembe güzel haberlerle geleyimm...:KK14::KK14:

habibtelerimmmm size yazdim sandimmm bagnalti gitmis o zaman yazdigim yazi gelmemiss hemen...canlarim benim allah en kisa zamanda sizlerede nasip eder insallah...dualarimdasiniz hepizniz cok seviyorumm habibtelerimmmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

sabah sağlıkocağına gittim..tüm kan tahlillerini yapsın istedim doktor..çünkü 8 ay falan oldu yaptırmayalı..demirim düşüktü.kolesterol sınırdaydı..bhcg de yazdı..ilk tahlile baktı bu pozitif dedi..şimdi sonuç perşembe çıkacak..hemen doktorumu arıycam.eğer tekrarla derse medikalde kan veririm 1 saate çıkıyo..endişem var çünkü 20 bana çok az bi değer gibi geliyo..millet reglinden 2-3 gün önce bu değeri görüyo..ben üzerinden neredeyse 2 gün geçince:26::26:tek umudum geç döllenme..bakalım bi güncük daha sabredicem..bu arada karnımda ağrılar devam ediyo..acayip su içiyorum..tabi o yüzden wc yw gidiyorum..benim hesabımla şu an 4+2 deyim..ama yumoşgünün üzerinden sadece 15 gün geçti..dua edin canlarım perşembe güzel haberlerle geleyimm...:KK14::KK14:

scorpiiiiiiiiiii hemen güzel haberler ver kuzum benimm. Biz biliyoz pıtırcığımız annesiyle ama içimiz rhat etsin tabi :KK16:

scorpiiiiiiiiiii hemen güzel haberler ver kuzum benimm. Biz biliyoz pıtırcığımız annesiyle ama içimiz rhat etsin tabi :KK16:

inşallah özommmm..aslında kendime kızıyorumm ya kendi kendimi karamsar ettimmmm:KK47::KK47:
o topik bu topik beta yorumları falan okudum kafam karıştı..ama sabredicem..Allahın dediği olacak sonuçta..ben neyi değiştirebilirim kiii.inşallah bebikom benimle olacaktır..:emir_bebek::emir_bebek:

amanda aman canı olmuşta pıt pıt atmayamı başlamış habibtem Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallaaaahhhhhh .

scorpicim inş değerlerin yükselmiştir malum birgünde iki katına çıkıyor bende geç döllenme olmuştur diye düşünüyorum.başka bir yerede yaptırsaydın 1 saatte çıkan yerlere felan için rahat etseydi

amanda aman canı olmuşta pıt pıt atmayamı başlamış habibtem Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallaaaahhhhhh .

scorpicim inş değerlerin yükselmiştir malum birgünde iki katına çıkıyor bende geç döllenme olmuştur diye düşünüyorum.başka bir yerede yaptırsaydın 1 saatte çıkan yerlere felan için rahat etseydi

geç döllenme sanırım cnm..yani benim regl döngüme göre geç..ilkini özelde yaptırdım cnm..bunu da diğer tahliillerle bir yaptırayım dedim..bu kadar bekleyeceğimi bilemedim:26:artık bekliycem mecbur..bu gün nasılsa gidemiycemm..bi yarın kalıyo onu da atlatırızzz:KK31::KK31:

inşallah özommmm..aslında kendime kızıyorumm ya kendi kendimi karamsar ettimmmm:KK47::KK47:
o topik bu topik beta yorumları falan okudum kafam karıştı..ama sabredicem..Allahın dediği olacak sonuçta..ben neyi değiştirebilirim kiii.inşallah bebikom benimle olacaktır..:emir_bebek::emir_bebek:

cnm içini ferah tut herkesin bünyesi bir olmuyorki kiminde az kiminde çok oluyor bhcg ben 14 le başlayanları bile biliyorum .iyi düşün iyi olsun değerlerin kat kat artsın.hatta bhcg düşükse kız olur derler bakalım ne olcak seninki.değeri yüksek olup gebeliği devam etmeynlerde var cnm unutma bunu.allahım yaşatmak istesin yeterki.

cnm ne güzel duymuşsun pıtpıtları kendi küçük kalbi büyük yavrun annesinide nasıl duygulandırmış....

geç döllenme sanırım cnm..yani benim regl döngüme göre geç..ilkini özelde yaptırdım cnm..bunu da diğer tahliillerle bir yaptırayım dedim..bu kadar bekleyeceğimi bilemedim:26:artık bekliycem mecbur..bu gün nasılsa gidemiycemm..bi yarın kalıyo onu da atlatırızzz:KK31::KK31:

anladım canım bir an önce yarın geçsin ozaman :) değerler çabuk artıyor belki şimdi 200 lere gelmiştir bellimi olur :KK70: rabbim hayırlısını versin fatma ipeke de katılıyorum Allah nasip ettikten sonra oluyor her türlü dualarımızın seninle canım inşallah hayırlı haberler verirsin

sen değere hiç bakam canım.ben ilk gebeliğimde hiç bhcg yaptırmadım.1 tets yaptıydım çıkmamıştı.kanda baktırmaya gittim doktor yazmamış diğer tahlilleri yazdı diye.sağlık ocağında idrar yaptık çıktı ondan sonrada hiç bhcg filan yapmadım.sayısal değerlere bakma.bir arkadaşa değeri düşük diye doktor boş gebelik filan dedi.kürtaj bile olabilir dediydi.sonra herşey yolunda.....sen takma sayısal değerleri...:KK54::KK54::KK54:

her şeyi taka taka yakında bunun gibi olacaz.:KK35::KK33:

gerçi ben galiba birz oldum:KK33::KK35:

X