RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:hepinize çooookkkkkkk teşekür ederim.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: artık yatayım eşim yarın nöbetçi erken uyanmam lazım. hepinize hayırlı geceler.

Kızlar Neşe ablamız gelmiyor çoktandır ve tabiki seaside:26: nerdeler

bugün ablamda nese yi merak etmişti ve başka bir topikteki yazısını paylaşmıştı bak böyle yazmış ikiside nerdeler ki acaba inş iyilerdir:S

mrb canlar hepinize iyi pazarlar ben şukur biraz daha iyiyim netim iptal oldu kızlar uzun bir sure giremiyeceğim encanım inş bebişini sagsalim kucağına alırsın cnm sönmezim tedavin hayırlı uğurlu olsun cnm benim asbelovun yasini okundu cnm suer thorbank inşşş 2013 hepimize uğurlu gelsin önce sönmez ardındanda bizler gelelim inşşşş kızlar hepinizi çooook seviyorum şimdilik hoşçakalın kendinize iyi bakın kocaman öpuyorummmmmm

Tekrar paylaşıyorum

size muhteşem bir haberim vaaaaaaaaaaaarrr Okuldan Din Kültürü Öğretmeni arkadaşım var ve onun da bebeği olmuyor Sömestr tatilinde UMRE''ye gidecek. Veeeeeeeeeeeee bana dediki bebeği olmayan arkadaşlarının isimlerini yaz ver. İsimlerimiz KABE'de okunacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk Allahımmm ne büyük güzellik. Şimdi ismini yazdırmak isteyenler lütfeeeeeeeennn bana gerçek ismni mesaj atsınnnnn Kızlar lütfen nick yazdırmak istemiyorum gerçek isim istiyorum anlayın nolur

ismi gidecek arkadaşlar(eklenmek isteyen ismini mesaj atsın)
RainbowColors
Feryalnur
Asbelove
İskorpit
rmzeynep
rochak
Fatmaipek
zerbas
suveyma
rimel
gamyoncu
Elif5507
Deli-musakka(ablası)
Muhat
Neşe

Meltem (İsimlerimizi Kabe'de okuyacak arkadaş)

1001 Ayet-El Kürsi

Suveyda:100

xNeharx:101

Scorpions: 100

Muhat: 30

RainbowColor:40

deli-musakka: 100

rmzeynep: 100

rochak :100

Kalan:330

ZERBAS İÇİN;

4444 Salatı Tefriciye

-Asbelove:200
-kabilarda:300
-8scorpions:550
-rochak:100
-rimel_84:100
-fatmaipek:200
-rainbowcolors:100
-iskorpit:244
-savas5482:125
-muhat:100
-elif5507:70
-neharw:135
-suveyma:100
- TEYZE:200

Kalan: 1560

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

deli musakka ablanı Ayetel Kürsi listesinemi eklemek istedin cnm anlayamadım orayı yoksa Özlemin listesinemi.Bu arada suveydaya 50 yetti cnm Allah kabul etsin..

muhatcığım duanın 1 taneside 1000 taneside kıymetli Allah razı olsun..Allahım kabul etsin inşAllah

ragindacım iyiyim biraz yoğunum bacımm:KK16: Sen nasılsın annen yanında değilmi hala..

Scorpi taze hamiş nasılsın:nazar:

Bilmiyom ki tatlimmmm.hamis havasina giremedim henuzz.biraz tedirginim su an.su bta hcg yukseldimi meraktayim.duaniza ihtiyacim vaarr.

canım geçmiş olsun. Allah ablacığına şifa versin. benim halamın gelinine tüplerin tıkalı dediler ama maşallah şimdi 7 aylık hamile. darısı ablana, sana ve isteyen herkese olsun.

amin. sizlerin de dualarını Rabbim kabul buyursun inşallah. hz. peygambere komşu eylesin. hayırlı sağlıklı sıhhatli yavrular versin. siz dualarınızla beni sevindirdiniz YÜCE YARADAN da sizleri sevindirsin.

Gözlerim doldu duanı okurken binlerce milyonlarca kez aminnnnnnnnnnnnnn diyorummmm

Kızlar Neşe ablamız gelmiyor çoktandır ve tabiki seaside:26: nerdeler

Canım seaside arada okuyup çıkıyor görüyrum altta bazen neşede tesadüfen frkettik farklı bir topiğe yazıyormuş yakın zamanda önceki günde netini kapattırdığını uzun bir süre gelmeyeceğini yazmış..

:KK25::KK25::KK25:

günaydın kızlar.sabah sabah canım sıkıldı.ateşim 36,7idi dün 36,6 çıktı bu sabahta 36,5 çıktı.düşmeye başladı galiba.gerçi ortalaması 36,3 ama ne bileyim canım çokkk sıkıldı galiba hamiş değilim....:KK25::KK25::KK25:

günaydın kızlar.sabah sabah canım sıkıldı.ateşim 36,7idi dün 36,6 çıktı bu sabahta 36,5 çıktı.düşmeye başladı galiba.gerçi ortalaması 36,3 ama ne bileyim canım çokkk sıkıldı galiba hamiş değilim....:KK25::KK25::KK25:
Canım ateş ölçme yzde yüz doğru sonu eriyormu ki. diğer aylar kaçtı adet öncesi.İnşAllah bebeğin seninledirrr tüm kalbimle diliyorum bunuuu :KK16:

Fatma günaydın cnm:KK16: eşin geldi mi.

Tekrar paylaşıyorum

size muhteşem bir haberim vaaaaaaaaaaaarrr Okuldan Din Kültürü Öğretmeni arkadaşım var ve onun da bebeği olmuyor Sömestr tatilinde UMRE''ye gidecek. Veeeeeeeeeeeee bana dediki bebeği olmayan arkadaşlarının isimlerini yaz ver. İsimlerimiz KABE'de okunacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk Allahımmm ne büyük güzellik. Şimdi ismini yazdırmak isteyenler lütfeeeeeeeennn bana gerçek ismni mesaj atsınnnnn Kızlar lütfen nick yazdırmak istemiyorum gerçek isim istiyorum anlayın nolur

ismi gidecek arkadaşlar(eklenmek isteyen ismini mesaj atsın)
RainbowColors
Feryalnur
Asbelove
İskorpit
rmzeynep
rochak
Fatmaipek
zerbas
suveyma
rimel
gamyoncu
Elif5507
Deli-musakka(ablası)
Muhat
Neşe

merhaba canım. senden bir ricam olacak. kardeşimin 8 senedir çocuğu olmuyor bir tüp bebek denemeleri oldu ama maalesef negatif sonuçlandı. dün konuştum tekrar denemeyi düşünüyorlarmış. senden mümkünse kardeşimin adınıda yazmanı istiyorum. evet dersen özelden ismini yazarım.

Canım ateş ölçme yzde yüz doğru sonu eriyormu ki. diğer aylar kaçtı adet öncesi.İnşAllah bebeğin seninledirrr tüm kalbimle diliyorum bunuuu :KK16:

Fatma günaydın cnm:KK16: eşin geldi mi.

yok cnm bugünde toplantı var gece 12 de anca gelir heralde toplantının bitiş saatine göre artık.
elif sıkma canını beklemek çok zor ama ne yapcan boş ver ateşide
bugün bir hüzün bendede var bat yaklaştı bu ay geçti boşa ....bir dr.a gitseydim birşeyler yaptığım için oyalanırdım şimdi bekleyişlerde ümitsiz

inşallah hamilesindir canım. henüz olumsuz düşünceler için erken. seni hamile listesinde görürüz inşallah.
günaydın kızlar....

günaydınlar hayırlı sabahlar olsun hatunlar.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

merhaba canım. senden bir ricam olacak. kardeşimin 8 senedir çocuğu olmuyor bir tüp bebek denemeleri oldu ama maalesef negatif sonuçlandı. dün konuştum tekrar denemeyi düşünüyorlarmış. senden mümkünse kardeşimin adınıda yazmanı istiyorum. evet dersen özelden ismini yazarım.

Rabbim hayırla sağlıkla nasib etsin inşAllah.Aminn
Canım sen hemen özelden ismini yaz evet demez olurmu hiç bizi bizden iyi kim anlarr..Hatta ben Ayet-El Kürsi sırasınada alayım vakti gelince okuruz inş.Liste 1. sayfada

Son düzenleme:
Rabbim hayırla sağlıkla nasib etsin inşAllah.Aminn
Canım sen hemen özelden ismini yaz evet demez olurmu hiç bizi bizden iyi kim anlarr..Hatta ben Ayet-El Kürsi sırasınada alayım vakti gelince okuruz inş.Liste 1. sayfada

Allah binlerce kere razı olsun kardeşim. o kadar yüce gönüllüsün ki Mevlam iyi niyetinin karşılığını her daim sonsuz şekilde önüne sersin inşallah.

X