RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

YA VARİS : Bütün servetlerin gerçek sahibi

Cenab-ı Hak buyuruyor:
"Şüphesiz biz diriltir ve biz öldürürüz! Ve her şeye biz vâris oluruz."

Elhamdü lillahi rabbil alemin.
Vel akibetü lil müttakin.
Vela udvane illa alez zalimin.
Vessalatu vesselamu ala resülina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmein.
Ey istediğini istediğine istediği anda veren ve istediği anda alma kutretine sahip olan yüce ALLAH’ım,
Ey dualara icabet eden, bize şahdamarımızdan daha yakın olan, esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım.
Ey yerleri ve gökleri yaratan, gizli ve açık her şeyi hakkıyla bilen, mülkün ve saltanatın ve bütün varlıkların sahibi, gözden uzak gönle yakın, her şeye kadir olan yüce ALLAH’ım.
Ey hesap gününün sahibi, rahmeti gazabından çok, insan ve cinleri ancak ibadet etsin diye yaratan, ilk emri ( oku ) olan, alemlerin RABBİ ALLAH’ım.
Ey şekil verenlerin en güzeli olan, bağışlaması ve ihsanı sonsuz olan ALLAH’ım.
Ey yalnızların en yakını, tek başına kalanların dostu, çaresizlerin yardımcısı, fakirlerin sonsuz serveti, zayıfların kuvveti, gariplerin şikayet merci’i olan yüce RABBİMİZ.
Ey geceyi gündüze, gündüzü geceye katan, azameti ve yüceliği olan, ihsanı bol, rahmeti bol olan RABBİMİZ.
Bütün hamd ü senalar sanadır. Övgü ve şükürler sanadır,dua ve niyazlar, yalvarış ve yakarışlar, dile getirdiğimiz getiremediğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsustur ALLAH’ım.
Biz ancak sana ibadet eder ve ancak senden yardım dileriz, ancak senin için namaz kılar ve ancak sana secde ederiz, yalnız sana yalvarır, ancak sana koşar ve sana yaklaştıracak şeyleri kazanmaya çalışırız.
Böylece biz, huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi sana açtık : -
Ey kerim ve rahim olan RABBİMİZ, kendimizi senin uçsuz bucaksız inayetine, yardımına, lutfuna, rahmetine, keremine bıraktık. Senden yardım bekliyoruz.
AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

YA VARİS

asbelove: 500
elfida:505
8corpions:1500
savaş5482:400
suveyma:1000

Toplam:3905:KK16::KK16:

gnaydn11ln41wb4.gif

kızlarrrrr Beta Hcg 20.58 H çıktııı.ne demek buuu?var mı bebişşşşş..misafirim var arada bakmaya çalışıcam siz yorumlayın...

ayy sabah sabah ne güzel haberlerr, kış günü bahar geldi topiğimize:KK16::KK16::KK16: .. tebrıkler canım Allahım kucagına saglıkla mutlulukla almayı da nasip etsinnn:nazar::nazar::nazar:

kızlarrr.. günaydınn hepinize, İNŞAALLAH bugünde çoook güzel haberler alırız:KK8::KK8:..rainbowcum sen nasılsın, en son iğne olmustun bata kaç gün var? feryalcim patronların çoğu boyle, malesef iş kendılerıne gelınce gecerlı sebepleri war bizim olunca kılı kırk yararlar, hepimiz yaşıoruz,sen sıkma tatlı canını..

Canım batıma daha var 14 gün kadar.Bugünlerde riskli günlerimm dualarınızı lütfen eksik etmeyin.İnşAllah uzun bekleyişimin son bulacağı aydır bu ay.Ve inşAllah bu ay topikte hamile haberleri ard arda gelir :nazar::emir_bebek::KK76:

Suveyma

1001 Ayet-El Kürsi

Asbelove:101

kabilarda:100

Elfida:50

RainbowColors:200

savas5482:100

8scorpions:50

elif5507:100

fatmaipek:100

xNeharx:100

Kalan:100

Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin

Canım batıma daha var 14 gün kadar.Bugünlerde riskli günlerimm dualarınızı lütfen eksik etmeyin.İnşAllah uzun bekleyişimin son bulacağı aydır bu ay.Ve inşAllah bu ay topikte hamile haberleri ard arda gelir :nazar::emir_bebek::KK76:

tabiiki ederim canım benim:KK49:,, inşaAllah hepimiz tez zamanda hamiş oluruz..sana hangi tesbihi çekioduk canımm, iş işinden ev işinden hızlı hızlı okuyup kaçar gibi oluorum cünkü,aklımda kalmıo,sen soyle ben çekerim,sana da asbelove a da..

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

ZERBAS İÇİN;

4444 Salatı Tefriciye

-Asbelove:200
-kabilarda:300
-8scorpions:350
-rochak:100
-rimel_84:100
-fatmaipek:200
-rainbowcolors:100
-iskorpit:244
-savas5482:125
-muhat:100
-elif5507:70
-neharw:135

Kalan: 2060

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

gamyoncu nerelerdesin sen bakimmmmmmmm:KK54:

kabilarda inşAllah hayırlı haberlerle geldin cnmmm :KK52:

Günaydın kız nerelersesin sen bakim alttaki imzana bayıldım bana da tarif edermisin canımmm

kayınvalidem geldi benimde o nedenle pek sık gelemiyorum biraz yoğunuz uzaktan geldiği için sürekli onun yanındayız :KK16::KK16::KK16:
feryalim tabi ki tarif ederim ben sana link atarım şimdi:KK16::KK16::KK16:

gamyoncu nerelerdesin sen bakimmmmmmmm:KK54:

kabilarda inşAllah hayırlı haberlerle geldin cnmmm :KK52:

Günaydın canım.
Maalesef kırmızılarla geldim.
İşin kötüsü dualarımı da okuyamadım.
Bu durumda okunuyormuydu tam bilmiyorum.
Okunmaz diye biliyorum ama emin değilim.
Bu arada yeni batı 16 Şubat olarak yazarmısın.

X