- 17 Ekim 2012
- 1.005
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.361
Ooooooooooooooooooooooo güzel haberler var bakıyorum daaaGeçmişe bakayım dedim, çoookk çookkk sevindim... Scorpiiiiii canım hamilesin sennnnn, hiç şüphe etme.. Benim testim daha silikti seninkinden ama sonuç ortada. Bugün hemen bi hastanenin aciline gidip kanda baktır işte, bekleme yarını.. Nasıl bekleyeceksin zaten ve eşine hemen söyleee,, tabiki bilmek hakkı. Ben ilk öğrendiğim akşam söledim eşime, birkaç saat sonra olsa da Canım inanki çok sevindim, ALLAH sana kolay bir hamilelik nasip etsin ve sağ salim kucağına al inşallah...
Ben dün acildeydim yine şu mide bulantım yüzünden. 1 serum + ilaç işlem tamam. Umarım bir daha tekrarı olmaz.. Hepinizi öpüyorum
Suveyma
1001 Ayet-El Kürsi
Asbelove:101
kabilarda:100
Elfida:50
RainbowColors:200
savas5482:100
8scorpions:50
elif5507:100
Kalan:300
Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin
çok teşekkür ederim canım iyiyim ben de ne olsun dış gebeliği atlattım korunma sürecim de bitti bu ay ovulasyon testi aldım onunla hareket ettim bakalı hayırlısı beklemedeyim yani sen bana da dua et senin duan kabul olur canım. kendine iyi bak.
kızlar yarını da bekleyemedim test yaptım.şu an 5 dakka geçti ikinci çizgi çıktı silik ama varrrr
elim ayağıma dolandıııı.oturdum ağlıyorummgerçekmidir bu test şimdiii..çok ta inanmak istemiyorummm kanda çıkmazsa çook üzülücem çünküüüü:26:
Neharrr darısı sana ve tüm dostlara kuzum
kızlar yaa bişey soracağım size
şimsi sipanal doğum ne epidural doğum ne bilen var mı?benim kafam karıştıda
kızlarrrrr Beta Hcg 20.58 H çıktııı.ne demek buuu?var mı bebişşşşş..misafirim var arada bakmaya çalışıcam siz yorumlayın...
kızlarrrrr Beta Hcg 20.58 H çıktııı.ne demek buuu?var mı bebişşşşş..misafirim var arada bakmaya çalışıcam siz yorumlayın...
kızlar yaa bişey soracağım size
şimsi sipanal doğum ne epidural doğum ne bilen var mı?benim kafam karıştıda
anaaaaaaammm daha o aşamaya gelemedim
kuzum benim arkadaşım epidural normal doğum yaptı. prenses doğum da deniyor. Ağrıları sıklaşınca belden iğne yaptılar pıt diye gülerek doğurdu bebişini. Sadece ıkındı çok komik bi doğumdu ağrı hissettmediği için çok da rahattı. İnşallah ben de hamile kalırsam çatır çatır analarımız gibi bağıra bağıra doğum yapmak istiyorumama dayanamazsam da epidural normal isteyecem. Çünkü dediğim gibi arkadaşımın yanındaydım doğum boyunca ve mükemmel bir doğum şekli. Ama doktor çok önemli. Bunu herkes yapamıyor. Onun doktoru çok başarılıydı bu konuda
Spinal ve epidural anestezi arasında yapılış tekniği olarak fark en basit şekilde özetlenirse: Spinal anestezide ilaç dura zarının iç tarafına verilirken, epidural anestezide ilaç dura zarının dış tarafına verilmektedir. Dura zarı alttaki videoda "dura" olarak gösterilmektedir, omuriliğin etrafındaki zar tabakasıdır.
Epidural anestezi: Videoda 30. saniyede ilacın dura zarının dış tarafına enjektör yardımıyla verildiği görülmektedir. Daha sonra burada geçirilen ince kateter orada bırakılmaktadır bu sayede gerektiğinde tekrar ilaç verme şansı vardır.
Spinal anestezi: Videonun 50. saniyesinden sonra dura zarının iç tarafına ilaç verildiği görülmektedir. Burada ilaç direkt beyin omurilik sıvısının içerisine verilmektedir. Kateter uygulanmaz.
ben kızımı epidural sezeryanla doğurdum doğduğu anı ağladığına şahit oldum bol bolda fotomuz var ameliyathanede