RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Ooooooooooooooooooooooo güzel haberler var bakıyorum daaa Geçmişe bakayım dedim, çoookk çookkk sevindim... Scorpiiiiii canım hamilesin sennnnn, hiç şüphe etme.. Benim testim daha silikti seninkinden ama sonuç ortada. Bugün hemen bi hastanenin aciline gidip kanda baktır işte, bekleme yarını.. Nasıl bekleyeceksin zaten ve eşine hemen söyleee,, tabiki bilmek hakkı. Ben ilk öğrendiğim akşam söledim eşime, birkaç saat sonra olsa da Canım inanki çok sevindim, ALLAH sana kolay bir hamilelik nasip etsin ve sağ salim kucağına al inşallah...

Ben dün acildeydim yine şu mide bulantım yüzünden. 1 serum + ilaç işlem tamam. Umarım bir daha tekrarı olmaz.. Hepinizi öpüyorum

geçmiş olsun cnm ...

cnm arkadaşa 100 ayetel kürsi okudum düşersin hesaptan

etmem mi canım benim.inş. bu ay güzel haberleri senden duyacağız.Mevlam tez zamanda kavuştursun seni meleğine

scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii balıııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122: Allahıııııııııııııııııııııımmmm çok şükür yaaaaa çooooooooooooooooookkk mutlu olduuuuuuuuuuuuuuuummm

nolur hemen kan testine giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttt hayırlı olsun balım Rabbim dualarımızı kabul etti sağlıkla gelsin minnağııııııııııııııııııııımmm

Suveyma

1001 Ayet-El Kürsi

Asbelove:101

kabilarda:100

Elfida:50

RainbowColors:200

savas5482:100

8scorpions:50

elif5507:100

fatmaipek:100

Kalan:200

Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin

kızlar yaa bişey soracağım size

şimsi sipanal doğum ne epidural doğum ne bilen var mı?benim kafam karıştıda

anaaaaaaammm daha o aşamaya gelemedim

kuzum benim arkadaşım epidural normal doğum yaptı. prenses doğum da deniyor. Ağrıları sıklaşınca belden iğne yaptılar pıt diye gülerek doğurdu bebişini. Sadece ıkındı çok komik bi doğumdu ağrı hissettmediği için çok da rahattı. İnşallah ben de hamile kalırsam çatır çatır analarımız gibi bağıra bağıra doğum yapmak istiyorum ama dayanamazsam da epidural normal isteyecem. Çünkü dediğim gibi arkadaşımın yanındaydım doğum boyunca ve mükemmel bir doğum şekli. Ama doktor çok önemli. Bunu herkes yapamıyor. Onun doktoru çok başarılıydı bu konuda

son kez bu evi süpürdüm, inşallah diğer evde devam edecem temizliklerime daha canla daha başla

evi süpürdüm salondaki 2 halımı da süpürdüm güzelce eşim de sildi, kurusun kaldırcaz artık.malum bu eve soba kurduk çok kül dökülüyo diye kaldıralım dedik zaten yerler tahta ooohhhh iyi oldu. Yeni eve eşyaları temiz götürmek istiyorum

kızlarrrrr Beta Hcg 20.58 H çıktııı.ne demek buuu?var mı bebişşşşş..misafirim var arada bakmaya çalışıcam siz yorumlayın...

kızlarrrrr Beta Hcg 20.58 H çıktııı.ne demek buuu?var mı bebişşşşş..misafirim var arada bakmaya çalışıcam siz yorumlayın...

hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 5 ve ustu gebelikkkk var demekk..pozitiffffffffff pozitiffffffffffffffffffffffffffff64:66:
:118::118::118::118

cnm değerin çok yüksek değil ama olsun önemli olan artışın güzel olması şimdilik bebiş var gözüküyor darısı kese ve pıtpıtlara inşallah.2 gün sonra testi tekrarla aynı yerde bol bolda dua

Spinal ve epidural anestezi arasında yapılış tekniği olarak fark en basit şekilde özetlenirse: Spinal anestezide ilaç dura zarının iç tarafına verilirken, epidural anestezide ilaç dura zarının dış tarafına verilmektedir. Dura zarı alttaki videoda "dura" olarak gösterilmektedir, omuriliğin etrafındaki zar tabakasıdır.

Epidural anestezi: Videoda 30. saniyede ilacın dura zarının dış tarafına enjektör yardımıyla verildiği görülmektedir. Daha sonra burada geçirilen ince kateter orada bırakılmaktadır bu sayede gerektiğinde tekrar ilaç verme şansı vardır.
Spinal anestezi: Videonun 50. saniyesinden sonra dura zarının iç tarafına ilaç verildiği görülmektedir. Burada ilaç direkt beyin omurilik sıvısının içerisine verilmektedir. Kateter uygulanmaz.

ben kızımı epidural sezeryanla doğurdum doğduğu anı ağladığına şahit oldum bol bolda fotomuz var ameliyathanede

yaa ben epidurali hep şey zannediyordum.belden uyuşturuyorlar.sezeryan gibi dikişle alıyorlarkafam karıştı şimdi iyice benim

canım batın ne zamandı senin.değerin hamileliği gösteriyor.2 gün sonra aynı yerde tekrar yaptır testi 2 kat artış varsa herşey normal demektir.tebrik ederim canım benim inş. değerlerin kat kat artacak

canım yaa video yok zatende şeyi sorayım sana yapmış biri olarak.epiduralde ıkınıyor musun?yani doğum sezeryan gibi dikişli mi oluyo.Yoksa normal doğum gibi mi geliyor bebek orasını tam anlayamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…