RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım bugün ilişki olduysa yarın akşamıda (yada sabahı) değerlendirebilirsin.bende bu akşam ,ilişki olsun derken eğer kendiliğinden çatlarsa kaçırma diye söylemiştim

anladım tatlım sagol...çatlamamışsa eğer ıgne vurduktan sonra her gun mu ilşkı önerıo dr lar

cnm bnm sen 10 gunmu içtin.. bana dr 5 gun kullan dedı..bende salı gıdıcem... 5 tablet vermesını pek anlamadım ama sımdılk az kullan dedı

ben günde 2 tane olarak 5 gün içtim ilk defa bu ay kullandım bakalım çatlatma iğnesi vericekmi nolcak çok heycanlıyım inş büyümüştür yumurtalarım

amin canımmmm..asıl halayı yarın çekcezzz.kanda bi görelim deeeeee

hiç acele etmiyorsun cnm.Hemen bir hastanenin aciline git testi yaptır bizede sonucu yaz..Tabiki bilmeye hakkı var eşinin...

Suveyma

1001 Ayet-El Kürsi

Asbelove:101

kabilarda:100

Elfida:50

RainbowColors:200

savas5482:100

8scorpions:50

elif5507:100

Kalan:300

Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin

bencede scorpi eşininde bilmeye hakkı var ve hemen kantestine gidin .söylemezsen çatlarsın kız nasıl dayanıcan zaten sonra yzarsın burayada eşin ne tepki verdi.

rainbow çalışma yüzündenmi girmiyosun foruma yoksa allahım sana ikiz bebek versin emi....

anladım tatlım sagol...çatlamamışsa eğer ıgne vurduktan sonra her gun mu ilşkı önerıo dr lar

bana dr.um iğneyi vurdulduğun akşam ve 48 saat sonra demişti

ben günde 2 tane olarak 5 gün içtim ilk defa bu ay kullandım bakalım çatlatma iğnesi vericekmi nolcak çok heycanlıyım inş büyümüştür yumurtalarım

inş. büyümüştür canım.ilk önce ultrasonda bakıyorlar kendiliğinden çatlammış mı diye eğer çatlamamışsa iğne veriyorlar.İnş. seninde bu ay güzel haberlerini alırız

aminnnnn inşallahhhhhhhh canım çok istiyorum çok bakalım yarın bir olsunda ne diyecek doktor

cnm yumurtlarn catladıgına alttan mı bakıyorlar....bırde bnm 12. gunum salı yumurtlama gunlerım yanı 12.gun ve 13.gun gbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…