- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.321
canım bugün ilişki olduysa yarın akşamıda (yada sabahı) değerlendirebilirsin.bende bu akşam ,ilişki olsun derken eğer kendiliğinden çatlarsa kaçırma diye söylemiştim
cnm bnm sen 10 gunmu içtin.. bana dr 5 gun kullan dedı..bende salı gıdıcem... 5 tablet vermesını pek anlamadım ama sımdılk az kullan dedı
scorpi Allah gönlune göre versın cnm cok sevındımmm...
anammmmm benide alın halayascorpiiiiiiiiiiii canım çok tebrik ederim çok mutlu oldum ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dün söylediklerimi unut gitsin sunbal arkadaşımızada aynısını söylemiştim oda hamiş çıktı
ben günde 2 tane olarak 5 gün içtim ilk defa bu ay kullandım bakalım çatlatma iğnesi vericekmi nolcak çok heycanlıyım inş büyümüştür yumurtalarım[/QUOTE
bana gunde 1 tane at 5 gun kullan dedı cnm
kızlarrr birazdan eşim gelicekkk..ya ben dayanamıycam ona söyliycemmmmm:26::26::26:belki hemen bi yere gidip kan veririz diyorum hemmm:18::18:
testi şık bi kutuya koydum.içine de bişeyler yazıyam..tabi bu heyecanla elim titremezseeeeee..gelince vericem sanırımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18:
çok mu acele ediyom yaaa ama bilmek onun da hakkı dimiiiii
amin canımm..inşallah bugün ben hamişimdirrr..ve bu ay sırayla batı gelen tüm arkadaşlarımızın haberini alırızzzzzz
hiç acele etmiyorsun cnm.Hemen bir hastanenin aciline git testi yaptırbizede sonucu yaz..Tabiki bilmeye hakkı var eşinin...
sağol tatlımmm kaçıyom şimdi gelip okumasınnn
ben günde 2 tane olarak 5 gün içtim ilk defa bu ay kullandım bakalım çatlatma iğnesi vericekmi nolcak çok heycanlıyım inş büyümüştür yumurtalarım[/QUOTE
bana gunde 1 tane at 5 gun kullan dedı cnm
bazılarına öyle veriyorlar cnm benimkiler tembel baya malesef oyuzden 2 ile başladım inş tuttururuz bu ay :)
bazılarına öyle veriyorlar cnm benimkiler tembel baya malesef oyuzden 2 ile başladım inş tuttururuz bu ay :)
inşşş cnmmm batın ne zaman
anladım tatlım sagol...çatlamamışsa eğer ıgne vurduktan sonra her gun mu ilşkı önerıo dr lar
ben günde 2 tane olarak 5 gün içtim ilk defa bu ay kullandım bakalım çatlatma iğnesi vericekmi nolcak çok heycanlıyım inş büyümüştür yumurtalarım
inşşş cnmmm batın ne zaman
benim düzensiz malesef oyuzden rastgele birgün başladık yarın bakıyım bakalım doktor ne diyecek yumurtlayabilirsem işte 2 hafta sonra felan bat oluyor herhalde
bana dr.um iğneyi vurdulduğun akşam ve 48 saat sonra demişti
inş. büyümüştür canım.ilk önce ultrasonda bakıyorlar kendiliğinden çatlammış mı diye eğer çatlamamışsa iğne veriyorlar.İnş. seninde bu ay güzel haberlerini alırız
bana dr.um iğneyi vurdulduğun akşam ve 48 saat sonra demişti
inş. büyümüştür canım.ilk önce ultrasonda bakıyorlar kendiliğinden çatlammış mı diye eğer çatlamamışsa iğne veriyorlar.İnş. seninde bu ay güzel haberlerini alırız