RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

cnm epidural normal doğum ve epidural sezeryan var
epidural normal doğumda sancıları hissetmemen için iğne yapıyorlar yine belden ama ıkınma zamanı gelince ıkınıyorsun o zaman vermiyorlar zaten ilacı ıkınmada hissetmen lazım.
epidural sezeryandada tam uyutulmuyorsun kesik oluyor hissetmiyorsun ama bebeğin doğuncada sen görüyorsun hemen genel anestezideki gibi uyanma sıkıntısı olmuyor bebişinide hemen emzirebiliyorsun

geçmiş olsun yehan

özlem,pardon neharcığım senin halaylarına bayılıyorum,inşallah bizimde halayımız yakındır, umut fakirin ekmeği

scorpiii değerin biraz düşükkk ama önemli olan ıkıye katamsı yumurtlama sonrası kaçıncı gunun bugun bu kesınlıkle gec döllenme olmuş ama o bi gercek normalde olması gereken 200den fazla bi değer cunku senın gün gecmiş..
Rabbım artısını çok güzel eylesinnnn
biz sana dua ederizzzzzzzz
bebeşin ordan hiç gitmezzzzzzzzzzzzzzzzz
amibnnnnnnnn

rocakcım bacım sen hele bir hamile kal da ne halaylar çekeriz sana yanlız sana bişe sordum geçende görmedin heralde. gökkuşağıyla ilgili mavi benim demişsin neydiki o ben anlamadım:44:

rocakcım bacım sen hele bir hamile kal da ne halaylar çekeriz sana yanlız sana bişe sordum geçende görmedin heralde. gökkuşağıyla ilgili mavi benim demişsin neydiki o ben anlamadım:44:

hani topiğin adı rainbow,gökkuşağı demek ve onun elemanları, her renkten insan var ben mavi rengini çok sevdiğim için mavi dedim öle işte

tülay nerde yaa annesigil vardı gitmediler mi acep:44:

Tülaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyy nerdesin geri dön tülaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyy

NEHARımmmm BAHARımmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay bu ne güzelmişşşşşşşşşşşş
budatam bnm tripli halimmmmmmm

eşimle kawga edince yatakta hep yana kayarımm oda hep kay kay bi gün yere düşcen derrr

NEHARımmmm BAHARımmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay bu ne güzelmişşşşşşşşşşşş
budatam bnm tripli halimmmmmmm

eşimle kawga edince yatakta hep yana kayarımm oda hep kay kay bi gün yere düşcen derrr

tripkolik bacım benim ben de kayarım öyle kıııııııııııııııızzz minnoşun cinsiyetini ne zaman öğrencez..zannımca 16. haftada oluyor

anammmmm kaç kez birileri beni unuttu bu topicte diye mesaj yazdım herkes üstüne alındı bir sen alınmadın kızımmmm bu ne rahatlıkkkk nannn

evine hayırlı olsun demiiştim yeniden yazayım cnm

annemler burada 1-2 güne gidecekler

Son düzenleme:

kuzum benim yaaaaaaa buara biraz sıkıntılı zamanlar geçirdim canım mazur gör. Bi de üstüne hem okulda karne-sınav dönemi hem ev bulma telaşı beni benden aldı çoğu zaman girip hızlı hızlı hamiş varmı diye baktım.. Küsme kuşum annengil vardı biliyorum o yüzden girmiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…