RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

cnm yumurtlarn catladıgına alttan mı bakıyorlar....bırde bnm 12. gunum salı yumurtlama gunlerım yanı 12.gun ve 13.gun gbı

cnm benim geçen gittiğim dr. bebek için uğraşacaksan alttan bakmaya alışmalısın demişti:KK20: vajinal ultrasonda daha net belli oluyor çünkü

Yok Fatmacığım yaa aksine burada kendimi daha iyi hissediyorum.Kayınvalidem geçen geldiğinde de epeyce bir surat yapmıştı bana eşimde en azından o varken girme dedi bende uyurken falan giriyorum:KK9:kaçak göçek:KK6:

rainbowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hersey senin sayendeee bu kadar hamis senin sayende oldu allah razi olsun senden...allah gonlune gore versinn..seni cok ama cok seviyorummmm....iyiki burdayimmmm iyiki sizinleyimmmmmmmmmm....canimdan bir parcsin benim icin kurban olurum sana...sevgi sozcukleri yetmiyor seni sevmeme...senin saynde senin vesilenle hamileyizzz...canimsin kanimsin herseykmsinnn benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
maşallah bu ne kadar güzel bir sevgi. daim olsun inşallah. karşısındakini tanımadan hem de hiç bir beklentisi olmadan dua ediliyor. bu nasıl bir güzellik Ya Rabbim! iki gündür daha huzurluyum.
banada 100tane yazarmısınız?
hepinizden Allah razı olsun.
kızlarrr birazdan eşim gelicekkk..ya ben dayanamıycam ona söyliycemmmmm:26::26::26:belki hemen bi yere gidip kan veririz diyorum hemmm:18::18:
testi şık bi kutuya koydum.içine de bişeyler yazıyam..tabi bu heyecanla elim titremezseeeeee..gelince vericem sanırımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18:
çok mu acele ediyom yaaa ama bilmek onun da hakkı dimiiiii

Yok Fatmacığım yaa aksine burada kendimi daha iyi hissediyorum.Kayınvalidem geçen geldiğinde de epeyce bir surat yapmıştı bana eşimde en azından o varken girme dedi bende uyurken falan giriyorum:KK9:kaçak göçek:KK6:

çok kalmasa bari.k.v.deye surat yapacak bahane çıkıyor işte.neyse cnm eşinle aran bozulmasında arada gelirsin.

cnm yumurtlarn catladıgına alttan mı bakıyorlar....bırde bnm 12. gunum salı yumurtlama gunlerım yanı 12.gun ve 13.gun gbı

canım yaa hani yumoşlar ilaçla geliştiği için normal yumurtlama günlerin farklı olabilir(gerçi benim adet tarihim hiç şaşmamıştı o ayrı)

bana yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için normal ultrasona sokardı.Rahim arkasında bir sıvı birikmesi gerekiyormuş eğer kendiliğinden çatlarsa ve o ultrasonla rahat görünebiliyormuş.Ama diğer şeylerde yumurtanın büyüklüğüne falan bakarken malesef alttan :KK17::KK17:

kızlar yaa brokoliden yemek yada salata yapacağım ama daha önce hiç yapmadım :KK50::KK50:bilen var mı:KK53::KK53:

canım ben yemeğini yapmıyorum ama hafif haşlayıp ılındıktan sonra limon sarımsak ve zeytin yağını karıştırıp üzerine döküyorum çorbaların yanında yemeklerin yanında yiyoruz çok lezzetlioluyor yada haşlayıp yoğurtla karıştırıp yiyoruz. afiyet olsun canım bebişle sana şifa olsun :KK1:

canım ben yemeğini yapmıyorum ama hafif haşlayıp ılındıktan sonra limon sarımsak ve zeytin yağını karıştırıp üzerine döküyorum çorbaların yanında yemeklerin yanında yiyoruz çok lezzetlioluyor yada haşlayıp yoğurtla karıştırıp yiyoruz. afiyet olsun canım bebişle sana şifa olsun :KK1:

amin canım Allah razı olsun.bizede dr.dedi brokoli falan ye diye eşimde almış gelmiş.bende daha önce hiç yapmadım da.teşekkürler tarif için.Sen nasılsın.nasıl gidiyor hayat

fatmacığım teşekkür ederim

canım yaa hani yumoşlar ilaçla geliştiği için normal yumurtlama günlerin farklı olabilir(gerçi benim adet tarihim hiç şaşmamıştı o ayrı)

bana yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için normal ultrasona sokardı.Rahim arkasında bir sıvı birikmesi gerekiyormuş eğer kendiliğinden çatlarsa ve o ultrasonla rahat görünebiliyormuş.Ama diğer şeylerde yumurtanın büyüklüğüne falan bakarken malesef alttan :KK17::KK17:

gıcık bir durum ama katlanıcaz artık cnmm...savas cnmm kusura bkma ya cok soru sordum sanırım.. :)

gıcık bir durum ama katlanıcaz artık cnmm...savas cnmm kusura bkma ya cok soru sordum sanırım.. :)

aa canım benim lütfen aklına öyle bişey getirme:KK20::KK20:

bende ilk başlarda çok sordum.bunlşarı bilen arkadaşlarla yaşaya yaşaya öğreneceğiz.Çıktık bu yola mevlam yeterki elimizi boş çevirmesin.Vesilesini biran önce versin.Bİldiğim bir konu olduğu sürece herzaman yardımcı olmak isterim canım için rahat olsun:KK34::KK34:

kızlar ben kaçar yemek zamanıı:KK56::KK56::KK56:yemek hazırlayıp yemek lazım.Akpşama gelmeye çalışacağım
şimdilik hoşçakalın

aa canım benim lütfen aklına öyle bişey getirme:KK20::KK20:

bende ilk başlarda çok sordum.bunlşarı bilen arkadaşlarla yaşaya yaşaya öğreneceğiz.Çıktık bu yola mevlam yeterki elimizi boş çevirmesin.Vesilesini biran önce versin.Bİldiğim bir konu olduğu sürece herzaman yardımcı olmak isterim canım için rahat olsun:KK34::KK34:

kızlar ben kaçar yemek zamanıı:KK56::KK56::KK56:yemek hazırlayıp yemek lazım.Akpşama gelmeye çalışacağım
şimdilik hoşçakalın

tmm tatlım :KK34: afiyet olsun ccnm bebısıne de yarasın sanada...grs cnm

amin canım Allah razı olsun.bizede dr.dedi brokoli falan ye diye eşimde almış gelmiş.bende daha önce hiç yapmadım da.teşekkürler tarif için.Sen nasılsın.nasıl gidiyor hayat

fatmacığım teşekkür ederim

çok teşekkür ederim canım iyiyim ben de ne olsun dış gebeliği atlattım korunma sürecim de bitti bu ay ovulasyon testi aldım onunla hareket ettim bakalı hayırlısı beklemedeyim yani sen bana da dua et senin duan kabul olur canım. kendine iyi bak.

scorpiiiiiiiiiiiii söyledin miiiiiiiiiiiiiiiii
hadi gel bizede anlatttttttttttttttt
öle rahat yok artık sanaaa
:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

X