RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ne küsmesi tatlımmm benim takılıyorum ben tülayımaaa
Allahım her işini hayra çıkarsın cnm inş. 2. dönem gitmeyecektin sanırım okula? dinlenirsin bu dönem biraz iyi gelir sana da
evet cnm annemler buradaydı hayırlısıyla gidecekler inş. alıştıkta nasıl olacak bilmiyorum :18:

canım cümlemizin amin gitmicem kuzum yaa çok yoruluyorum, bizim burası belde, benim branş da lise olunca hep başka yerlere çıkıyor. Uzak ve yorucu oluyor haliyle. Ama tabi benim işim hiç belli olmaz

Annenlerin de gitmesi baya üzücü insanın içinden bir parça kopuyormuş gibi oluyor ama yine de üzülme torun olunca hep gelirler zaten dayanamazlar Allah kavuştursun yine hayırla en kısa zamanda

bu iş meselesini iyi düşünmüşsün cnm,yan gel yat ohh keyiff :)
napalım cnm yıllardır gurbetteyiz alıştık artık yavaş yavaş bundan sonra bizde onlarda bebişi düşünmekten gerisini unutacağız sanırım

scorpiii tebrik ederim canım hamilesin Değerin kat kat yükselir inşallah ve sağlıkla kucağına alırsın. Çok sevindim, ALLAH tamamına erdirsin

Suveyma

1001 Ayet-El Kürsi

Asbelove:101

kabilarda:100

Elfida:50

RainbowColors:200

savas5482:100

8scorpions:50

elif5507:100

fatmaipek:100

xNeharx:100

Kalan:100

Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin

Son düzenleme:
ya zor acılıyo sayfalar girmıo bi turlu bu cewapta gelır ınşAllah cinsiyeti değil burdakı cihazlar bebegı zor göruo maleseF BİZİM Kİ subat tatılıne kaldı eşim laptopu nöbete götüruyoooo ahada pirizden cektı gidiiii ((
ii geceler öptüm siziiiiiiiiiii

çok haklısın kuzum. Bebiş olması bu açıdan da iyi, olsa yoldaş olur bana kafam dağılır. Benim ailem de yurt dışında ve bir kaç senede bir ancak görüyorum

3ü bir arada hamişler nasılsınız bakalım

Scorpi yumurtlaman kaçıncı gündü cnm.Hamilesinnnnnnnnnnn inşAllah değerinde kat kat katlanırrrrrrrrr

Neharr-yehan arada biz kırgınlık varsa size çok kızarımmmm :18: kızmayıda gçtim çok üzülürüm yanıldım değil mii

çok haklısın kuzum. Bebiş olması bu açıdan da iyi, olsa yoldaş olur bana kafam dağılır. Benim ailem de yurt dışında ve bir kaç senede bir ancak görüyorum

oyy cnm benim kıyamam ben sana =( sen bizden de az görüyormuşsun,Allahım tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun yavruna inş.

iyiyizzzz ablam hamdolsun,yoğun geçiyor benim günler.bebikte iyidir inş.
çok şişiyor bugünlerde karnım ablam,gaz bombası gibiyimm :18:

şu kızlar barışsın vallahi fena yaparım heeeee ona göre,üzmeyin beniiii

appllaaaaaaaaaa xneanx kim, ben öyle birini tanımıyom:86:

Son düzenleme:
Canım arkadaşlarim nasilsiniz?çoktandır katılamıyorum içim buruk size uzun bir msj yazayım dedim ınş.beceririm.

Scorpicigim canım Allah tamamına erdirsin çok sevindim canım değerin kat kat artar ins.

Kızlar bu aralar işler çok yoğun patron hep yanımızda gündüzleri rahat degilim artik akşamlarıda eşim gıcık ediyor beni yok bırak su teli elinden vs vs.

Geçen perşembe çok halsizdim dedim birgunde ben ise gitmiyeyim herkes devamsizlik yapıyor bir yandanda çok yorgundum zaten patrona msj attım rahatsızim gelemicem diye ogün habire msj atıp ise gitmem gerektiğini söyledi bende biliyorum acil hiç bişey yok inat ettim gitmedim.bana bugün evde iyi keyif yaptın gibisinden kinayeli bir msj atmış burnumdan fitil fitil getirdi.cuma sabahida mr cekimim vardı saat 10.30 da ise varabildim patronda orda odası arkamda bir anda pencereyi açtı o andada mailimi açıyordum gördü sonra beni cagardi dünya laf etti bir buçuk gundur devamsizlik yapıyorsun bide gelip internete giriyorsun dedi ben şok oldum nasıl ya dedim sonrada tamam bir cvp vermicem afedersiniz dedim sinirimden uyuyamadim c.tesise akşam 8 e kadar toplantı yapıp günümü öldürdü offf offff sonra dün özür diledi kendince ama canım çok sıkıldı kizceler

kuşum aha böyle okudum yazını işten ayrıldın sandımmmm ama çok şükür bi sıkıntı yok. Amaaaaaaaaannn boşver takacak başka şey mi bulamıyon. Bak pişman olmuş gelmiş özür dilemiş mr sonucu ne oldu

Ferya hoşgeldin cnm.Patronların hepsi böyle değil mi allahtan seninki gelip özür dilemiş Sen nasılsın cnm.

Ablammmm seni çok özledim yarın kavuşacağız ınş.bende kv lere gittim sonrada eltime ufak çaplı elti zehirlenmesini saymazsak iyiyim :)

Canim mr cuma günü sonuç çıkacak ınş. Evet c anim özür diledi kabul etmedim para verdi sanki ben paragozum yani

inşallah canımm..yükselir değer..
kuzum iki gün sonra zaten sağlıkocağına gidicem orada da yaptırırım..olmazsa bir daha sağlıkocağına giderim..orada arkadaşım var çünkü..

yumurtlama sonrası 14. günümdü canımm..inşallah değerim artarrr:26:

canımm 16. gün yumurtladım..bugün 30. günüm..16 ve 17 de çalıştık..benim döngüme göre geç yumurtladım 13 yada 14 te yumurtlardım hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…