- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.141
canlarımmm size haber vereyimdedim..malesef benden bu ay da geçti.aslında henüz regl olmadım ama şöle bi durum oldu...yarın bi misafirliğe gitcez..evin ufaklığında suçiçeği gibibişey olabilirmiş..değil dediler ama ben yinede dedim zaten günüm geldi bakayım pozitifse bi bahaneyle gitmeyelim..az önce yaptım koca bir tek çizgi..artık kırmızıları bekliyom..
aslında bişey diyim mi kırmızıları görmek daha çok koyuyor insana ..testi çok makul karşıladım nedense:44:
yarın burada olamıycam sabah ayrı misafirlikteyiz akşam ayrıyatıya da orada olucaz..fırsat bulursam gelirim meraketmeyinnnn
cnm yaaa valla ben daha bi rahatım şimdi..kafam rahat bekliyom şimdiiiiscorpiiiiiiimmmm hayırlısı be kuzummmben de negatifi görmektense kırmızıları görmeyi tercih ediyorum nedense daha az üzülüyorum
yokkuzum üzülmüyom hatta çok iyiyim nedense..hayırlısına inanıyorum ben bunun..böyle olması gerekiyormuş demekki..zamanı gelmemiş henüz..scorpionscummm canım kısmet değilmiş demekki üzülme çok fazla olurmu bitanemm
kızlar bende 3 günden beri allerjiyle uğraşıyorumne yedim neden oldu bilmyiorum.. özellikle saframı aldırdığımın dikiş izleri etrafı kıpkırmızı alev alev acı acı yanıyor gece uyandım nerdeyse acile gidecektim niye neden böyle oluyor bilmiyorum... dün gece 3.geceydi ve artık dikişlerimin oldugu yerde beze şeklinde kabarcıklar vardı 11ay önce saframı aldırmıstım ben..
önce bir mide bulantısı kusma hissi ardından bu kızarıklıklar :26::26: anlam veremiyorum..
kızlar bende 3 günden beri allerjiyle uğraşıyorumne yedim neden oldu bilmyiorum.. özellikle saframı aldırdığımın dikiş izleri etrafı kıpkırmızı alev alev acı acı yanıyor gece uyandım nerdeyse acile gidecektim niye neden böyle oluyor bilmiyorum... dün gece 3.geceydi ve artık dikişlerimin oldugu yerde beze şeklinde kabarcıklar vardı 11ay önce saframı aldırmıstım ben..
önce bir mide bulantısı kusma hissi ardından bu kızarıklıklar :26::26: anlam veremiyorum..
kızlar eşimde bugün test yaptı sonuclar normal cıktı hiçbir sorun yok yanı..yarın klomenın son tabletını ıcıp salıyı beklıycem salı hastane yollarına düşücem inşş bu ay bebişimize kavusuruz...onu sevıyorum şuan yanımda olmasa bile...ama kavusucaz bebeğimm iyi geceler herkese..
canlarımmm size haber vereyimdedim..malesef benden bu ay da geçti.aslında henüz regl olmadım ama şöle bi durum oldu...yarın bi misafirliğe gitcez..evin ufaklığında suçiçeği gibibişey olabilirmiş..değil dediler ama ben yinede dedim zaten günüm geldi bakayım pozitifse bi bahaneyle gitmeyelim..az önce yaptım koca bir tek çizgi..artık kırmızıları bekliyom..
aslında bişey diyim mi kırmızıları görmek daha çok koyuyor insana ..testi çok makul karşıladım nedense:44:
yarın burada olamıycam sabah ayrı misafirlikteyiz akşam ayrıyatıya da orada olucaz..fırsat bulursam gelirim meraketmeyinnnn
iskorpitim geçmiş olsun.Bu konuyla ilgilli hiçbir fikrim yok doktora git ihmal etme
kuzum alerji olsa neden sadece dikiş yerlerinde olsun ki, Allahım korusun iltihap felan mı kaptı dicem ama 11 ay olmuş, hemen hemen doktora git kuzum
eşimde bana kapris yapıor şuan çunku onunla memleketine gitmiyorum die...sabrımıda iyiden iyiye zorluyooorr!!
film bakıyorum tvden kumandayı ver yoksa uyurum sabahda kadarda uyumam dedi.. ee bende filmin yarısına gelmişim vermedim kumandayıtotosunu döndü uyudu film bitti bende nete girim dedim.. güyaaa uyuyooo yattığı yerden şiştt piştt dio onunla ilgilenmemi istiyor yani bende sesimi sertleştirere ne vaarrrr dedim sustu pıstı kaldııı şimdi yine uyuyorr... iki lafınfdan biri 1 ay olmucammm özlemicen miiii ,son gunlerımızzz falan filan acıtasyon yapıyor istedıklerını yapmayıncada cocuk gibi küsüyoorrr inatlaşıyorrrr... gıcık oluyorum bu hareketineee
amannnn yanlıs yere basmısım msj gitti bileee
ne bileyim canlarım yaaaa kaşınırmıs gibi bi hissiyat veriyor ama acayıp acı verıcı sekılde sızlıyor
kahve içiyorum acaba o muki dedim..yumurta yedim o muki dedim..yok...
az önce çikolata yedim içi karamelli olanlardan oda midemi ağrıttı ilk defa2 gün oruc tuttum şu hale bak vucudmun mu susuz kaldıki :26:
kendi doktorum devletteydi beni ameliyat eden.. eğer şu 2 gunu zorlamassa pztsi gideyim yada doktorun numarası eşimde vardı ararım olmazsa ne yapacagımı işlem sırasını bilemedim :26:
hayırlısı olsun ,inşallah gelecek ay