- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 44
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.101
günaydın şekercim bende aynı uyandım yaa baş ağrısı boğaz ağrısı bi de iş var hiç keyfim yok hiççç
cnm benim saolasın..ay yerim ben o ördeği ve yavrularını ne kadar güzel bir manzara çok şekerler yaaa..
geçmiş olsun cnm bende vardı boğaz ağrısıda bugün baş ağır bastı.bide çocuklarlada konuşamıyorum sesimi yükseltemiyorum .
Allah razı olsun canım. bende 5 yasini arkadaşlarımla tamamladım. başka bir topikte daha yazmıştım ama yine söyleyeyim. Rainbow kardeşimede 2000 tesbih çektim. Rabbim niyetlerinizi kabul etsin.Canım bunun birincisi ikincisi yok ki evlat hasreti farklı birşey Rabbim oğluşuna tez zamanda bir kardeş nasip etsin inşallahh
Ameliyat olduğuna göre artık sayılar hareketlilik artmaya başlamıştır inşallahhh Ayetel kürsi başlıyoruz sana Rabbim kabul eder inşallahhh
Tabi ki ne demek abla elimden geldiğince bende seni seviyorum ablammmmmm
Amin kardeşim Allah razı olsun.Ruveyma
1001 Ayet-El Kürsi
Kalan:1001
Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin
Alah razı olsun cnm EL BARİ-YA BARİ c.c olarak çekebilirsin cnm.Rabbim seninde gönlündekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin
İnşAlah tez vakittee sağlıkla gelsin oğlunun kardeşi Peygamber Efendimiz s.a.v yüzüsuyu hürmetine inşAllah.Amin
.
Seviyorum seniiiiiiiiiiiCanım bana özel mesaj at olur mu Allahım kabul etsin gönlünün muradını versin inşAllah.Amin
Allah kabul etsin seninde gönlünün muradını versin inşAllah tez vakitte.Aminnnn.Yeni isminde pek şeker
‎---------AYET-EL KÛRSİ ve " ÇOK ÖZEL FORMÜLÜ "---------
( İmam-ı Caferi Sadık (r.a) "Yıldızname" adlı kitabından alıntıdır)
* ÖNEMLİDİR, LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN:
Bu özel formülle Ayet-el Kürsi sadece "ÇOK ÖNEMLİ" olan işlerle ilgili olarak, niyet edilerek, Allah'tan dilekte bulunmak ve istemek için uygulanır. Mecbur kalmadıkça uygulanmaması, kul hakkına uygun olmayan, etik ve hakkaniyetli olmayan işlerde kullanılmaması, aksinde manevi cezasının da şiddetli olduğu belirtilmiştir.
--------------------------------------------
1.ci gün : 50 kere okunacak
2.ci gün : 170 kere okunacak
3.cü gün : 220 kere okunacak
4.cü gün : 313 kere okunacak
5.ci gün : 50 kere okunacak
6.cı gün : 170 kere okunacak
7 ci gün : 313 kere okunacak
--------------------------------------------
- Gece 11 den sonra sabah 5 e kadar olan zaman içinde,
tercihan yatsı namazının peşinden okunmalıdır.
- Mutlaka inanarak okunmalıdır. Çok ama çok tesirlidir ve çok defa denenmiştir.
*** OKUNMA SAYILARI: Ayet-el Kürsi her zaman bir sayı sınırlaması olmadan istenildiği kadar okunabilir.
Ancak alimler 7 günlük özel formülü uygulamak için belirtilen sırada ve belirtilen sayıda okunmasının şart olduğunu belirtmişlerdir.
7 Gün boyunca ara vermeden belirtilen sayılardan ne eksik ne fazla sadece belirtilen sayı kadar okunmalıdır.
kaynak : https://www.facebook.com/KURANgentr?ref=stream
bunu herkes kendine yapsın extra , bende eşim izne çıkınca adetim bitince yapmayı düşünüyorumm.. 7 gün aralıksız olduğu için...
hadi ben kaçtımmm
bende ankaralıyım ama çorumdayımyaa, ankaralısın demek sende oleyyy ,hemşerim benimankaraya gelemesende olsun, aile huzurun daha önemli,sanırım eşinde öngörülü bi insan.. evet ankaranın daha soguk ve kurak olsada, bursanın trafıgının berbat olsa da ,ankarayı da bursayı da cooook sevıorum.. yer değiştirmişiz sanki senle, çok sevındım iki sevdiğim şehride bilen biriyle karşılaştıgım için
cok sağol canım tez zamanda gelsn artık nazlı bebekİskorpitim ve elfidacim biliyrum cam.suyunu ama is ec ve boyle bir durum olunca mecbur kaldim.
Suveymaz(nicki yanlis yazdiysam kusura bakma)hos geldin.benimde esim 25agustosta ameliyat oldu.
Yehan gecmis olsun canim benimde ogurtu yok ama bulantilarim badladi yeni yeni..tel.den girdigim icim kuzunu tam goremedin.mas.mevlam nazarlardan korusun
gumusum canim evin cok guzel gorunuyor.mevlam iyi mutlu vr huzurku gunlerde oturmani nasip etsin..tez zamanda yeni evini cocuk gurultuletiyle ve nesesiyle doldursun
güle güle oturun gümüşümm.çookgüzel olmuş evinizzz..bebişle dolsun inşallahhhhh
alpincim benim kızz ben hayatımsınav
gumuscumm maşallah canım evınde hayırlı uğurlu bir şekilde oturursun ınsallah.. esyların cuk diye oturmussun çokta güzel olmus ben çok beğendimm
sıra bebişte insallah
özzlleeemmm neetceydin kızz nıkını merak ettimbende 3tane soyledim dedimki vatoz..iskorpit..ballıballı birini sec dedim .. hee eğer bunlarda varsa sitede gelinatabinmis veya gelinattandusmus te olabileeerrrr dedimmm....adminde aralarından iskorpiti beyenmiş bu oldu nikim :)
yehancım Rabbim saglıklı kolay bir hamilelik gecırmeni sağlasın insallah..sanırım artık yavrucuğun fasulye olmus..ben fasulyeye benzettim(fasulye gibi yatıyor cunki ) bu topikte bulunan hamişlerimizi görünen görünmeyen bütün kaza ve belalardan korusun Yüce Allahım..sizlerin iyi ve mutlu haberleriniz bizleri daha çok mutlu ediyor pozitif enerjimiz artıyor ... çok seviniyoruuzzzz
elfida,scorpioans,asbelovem valla bende bıktım artık gına geldi şu lanetolasıcası doğalgazcılardan ama mecbur ,el mahkum sabredıyorummm..yaww ne zor mus bu işlerrr diyorumm.. çalışan biri olsam ne etceklerdi bakalım..kapıya gelen geri dönerdi artık
evettttt çooookk kalabalıgızz bugunnnn gunlerden ilkkk defaaaa..çoookkk güzeeellll
zerbascım sana 100 tefriciye çektim ben
iyi akşamlar hatunlar...
gümüşcüm evin çok güzel cnm iyi günlerde kullan içinde bebek sesleri eksik olmasın.
özlem sende taşın evin rsimlerinikoy bakalım sana fikir veririz beşiği nereye koyman hakkında.
elif senin bat yakın değilmi cnm alttaki takvimde d.tarihi değişmiş.
iskorpit ne anlama geliyor hayatım bi desene ....hayırlı olsun nickin.
savaş çok kötü olmuş cnm ya allah size üst katlardan bir ev nasip etsin en kısa zamanda...
yehan insan şekli belirmeye başlamış minnacık ama
o yazıyı bende okudum tamamen yalan yanımda vardı kurtaj olanlar narkoz 50 tl farkla veriliyodu bizzat şahit oldum o yüzden inanmadımkızlar dün kötü rüya gördüm.hamileymişim ama kürtaj oluyorum doğum gibi sanki (drlar bebeğin sağlıksız olduğunu almaları gerektiğini söylüyor.)bebeğin doğduğunu görüyorum bebek sapasağlam ve tombiş tombiş.ama kucağına alan sağlıkçı bebeğin gözüne birşey damlatarak öldüürüyor o zaman uyandım hayır yapmayın diyordum.çok kötü oldum .sanırım dün kürtajla ilgili konu okumuştum bilinçaltına girmiş.
cok tşk ederim darısı sizlere olur inşGumus maaşAlllah çok güzel herşeyGüle güle otur bebek sesleri yankılansın her bir odada inşAllah.
Savascığım geçmiş olsun cnm ne kötü olmuş
Fatmacığım neden Mart dedin cnm ?
Yehan maaşAllah miniğine yan gelip yatmışpek güzelmişşş.Rabbim nazardan korusun.Mide bulantın içinde çok geçmiş olsun bir an önce geçer inşAllahhhh
tşekkr ederimGümüşcüm evin çok şirin.Güle güle otur canım.
Sağolasın canım sana da çok geçmiş olsun baş ağrısı tuttu mu kötü oluyor mide bulantısı bile yapıyor bende bazen
Ruveyma
1001 Ayet-El Kürsi
Kalan:1001
Feryalciğimin sabah emarı vardı sonucu hayrolsun inşAllahhh.
Rabbim şafi sıfatı ile şifasını versin inşAllah ve bebeğini sağlıkla hayırlaaa.Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Suveyma
1001 Ayet-El Kürsi
Asbelove:101
Kabilarda:100
Kalan:800
Asbeloveeeeeeee görümceme de söylemiştim.
Bir tane okuyacaktı sağolsun.Şimdi aradı eksikse 2 tane de komşuma
vereyimmi diye.Tabii canım ver dedim.
4 oldu benimki hariç.
Bak onlar ismini sormadı.
ablammmmmmmm canımmmmm Allah bin kere razı olsun haftaya alacağım sonucunu inş.Patron buralarda ve masası tam arkamda öffff
asbecannnnnnn nabıyon kız?herkese selamlar sevgiler öpücüklerrrrrrr
Okuyan | Adet | Durum | Okuyan | Adet | Durum |
oz_lem | 2 | Okundu | ayse005 | 10 | Okundu |
nur.sen | 1 | hayatimsinav | 1 | Okundu | |
elif5507 | 3 | Okundu | ALPPHIN | 1 | Okundu |
ecrin23 | 4 | Okundu | elmacvs | 1 | Okundu |
dice | 1 | Okundu | güllümsün | 13 | |
acemiperi | 1 | Okundu | medoskop | 1 | Okundu |
merra1 | 1 | ssönmez | 2 | Okundu | |
krizantem83 | 8 | Okundu | aybikekayra | 1 | |
asenat123 | 2 | Okundu | kiraztepe | 3 | Okundu |
muhat | 7 | Okundu | scorpions | 1 | Okundu |
fatmaipek | 1 | Okundu | cemrem29 | 4 | Okundu |
nishbr | 1 | ronya | 1 | ||
sivasin gülü | 1 | candann | 1 | Okundu | |
banu85 | 1 | okundu | missyaman | 1 | Okundu |
rimel_84 | 1 | Okundu | gamyoncu | 3 | Okundu |
inci_tanesi | 1 | kadifegül | 1 | ||
mavimenekşe | 1 | okundu | mutluluk84 | 1 | |
çiçek00 | 1 | ynz06 | 1 | ||
birumut99 | 1 | seyyan | 3 | Okundu | |
beylem | 1 | Okundu | antisocial | 1 | |
melek04 | 1 | okundu | reyyan01 | 1 | |
klaram | 1 | okundu | elfida | 1 | okundu |
kabilarda | 5 | leylak84 | 1 | okundu | |
ne_yazcam_ya | 1 | gulem | 1 | okundu | |
antigone83 | 1 | okundu | supriz06 | 1 | okundu |
nartanesiii | 6 | okundu | iğneoyası | 3 | okundu |
edanur86 | 1 | okundu | aeben | 1 | |
encan | 1 | okundu | reann | 1 | |
eslemliva | 2 | RainbowColors | 27 | Okundu | |
savas5482 | 1 | okundu | turkuaz8 | 1 | Okundu |
masumum | 1 | tanem111 | 12 | okundu | |
simaybade | 1 | okundu | gamze1923 | 4 | okundu |
ozzy06 | 3 | Okundu | raginda | 1 | okundu |
sersum | 1 | okundu | esraaaa | 1 | |
topalpire | 1 | ecrinn07 | 1 | Okundu | |
melek181 | 1 | okundu | bengisu | 1 | |
antikdeniz1 | 1 | okundu | vck | 3 | okundu |
nilda015 | 1 | asbelove | 6 | okundu | |
rmzeynep | 1 | feryalnur | 4 | ||
34bc | 1 | Okundu | Banu_K | 1 | Okundu |
duru1616 | 1 | zerbaş | 1 | Okundu | |
nekadarzor | 1 | Okundu | _haSreT | 1 | |
suveyma | 5 | Okundu | esma | 1 | |
rochak | 6 | Okundu | happybutterfly | 1 | |
mikro81 | 1 | sevda_linka | 1 | Okundu | |
badezuzum | 1 | doga3 | 1 | ||
gümüş19 | 1 | qingdao | 1 | ||
beyazzmbak | 1 | dentur | 1 | ||
ARKADAŞLAR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM
NOT:BİR KİŞİ BİR TANE OKUYABİLİYOR
ÇEVRENİZDE YARDIM ALABİLECEĞİNİZ KİŞİLER VARSA ÇOK MAKBULE GEÇER
[tr]
Okuyan Adet Durum Okuyan Adet Durum oz_lem 2 Okundu ayse005 10 Okundu nur.sen 1 hayatimsinav 1 Okundu elif5507 3 Okundu ALPPHIN 1 Okundu ecrin23 4 Okundu elmacvs 1 Okundu dice 1 Okundu güllümsün 13 acemiperi 1 Okundu medoskop 1 Okundu merra1 1 ssönmez 2 Okundu krizantem83 8 Okundu aybikekayra 1 asenat123 2 Okundu kiraztepe 3 Okundu muhat 7 Okundu scorpions 1 Okundu fatmaipek 1 Okundu cemrem29 4 Okundu nishbr 1 ronya 1 sivasin gülü 1 candann 1 Okundu banu85 1 okundu missyaman 1 Okundu rimel_84 1 Okundu gamyoncu 3 Okundu inci_tanesi 1 kadifegül 1 mavimenekşe 1 okundu mutluluk84 1 çiçek00 1 ynz06 1 birumut99 1 seyyan 3 Okundu beylem 1 Okundu antisocial 1 melek04 1 okundu reyyan01 1 klaram 1 okundu elfida 1 okundu kabilarda 5 leylak84 1 okundu ne_yazcam_ya 1 gulem 1 okundu antigone83 1 okundu supriz06 1 okundu nartanesiii 6 okundu iğneoyası 3 okundu edanur86 1 okundu aeben 1 encan 1 okundu reann 1 eslemliva 2 RainbowColors 27 Okundu savas5482 1 okundu turkuaz8 1 Okundu masumum 1 tanem111 12 okundu simaybade 1 okundu gamze1923 4 okundu ozzy06 3 Okundu raginda 1 okundu sersum 1 okundu esraaaa 1 topalpire 1 ecrinn07 1 Okundu melek181 1 okundu bengisu 1 antikdeniz1 1 okundu vck 3 okundu nilda015 1 asbelove 6 okundu rmzeynep 1 feryalnur 4 34bc 1 Okundu Banu_K 1 Okundu duru1616 1 zerbaş 1 Okundu nekadarzor 1 Okundu _haSreT 1 suveyma 5 Okundu esma 1 rochak 6 Okundu happybutterfly 1 mikro81 1 sevda_linka 1 Okundu badezuzum 1 doga3 1 gümüş19 1 qingdao 1 beyazzmbak 1 dentur 1
hayırlı cumalarr
asbelove ve ecrin sizin için arkadasım birer tane okudu listeye ekleyınnn
weee biri artık hamileyım desinnnn
cumlar hürmetine aminnnnnnnnnnnnnnn
Lütfen benim için 1 tane daha yazarmısınız güççükhanım.
Bir de eğer Türkçesinden okunması da makbul ise bu sayı
bir tane daha artabilir.Ben bilmiyorum net olarak.
Bilen yardımcı oluverebilir mi?