- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.081
Arkadaşlar benim için dua eden tesbih çeken dualarıma amin diyen tüm siz gönül dostlarıma çok ama çokkkkk teşekkür ediyorum bana yaptığınız duaları sizin için yaptığımı kabul eder inşAllah Mevlam ve katında kabul eder...
Tesbihatı burada bitiriyorum ben devam edeceğim inşAllah yanlız bu mesajı okuyanlardan ricam.1 kez dahi olsa EL BARİ çekmeleri benim için duam için ki duamda hepinizde varsınız.
Asbeciğim takip etmene gerek yok cnm çok teşekkür ediyorumm.Yeni gelen bir arkadaşım vardı ona Ayetel Kürsi okuyalım inşAllahhhhhh.Takip edersin demi asbeciğimm .Seviyorum seniii.
144 daha okudum canım sana
Ruveyma
1001 Ayet-El Kürsi
Kalan:1001
Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin
günaydın kızlar..iskorpit cnm çok saolasın...xneharx sende saol cnm 135 tane okumuşsun...
gümüşcüm evin çok güzel olmuş hayırlısıyla otur...
niye mart doktor filan mı dedi yoksa sen doğcağı tarihi ayarlamak için mi martta hamile kalmak isitiyon?
slm kızlar komuşularım geldi bugün hepsini cok sevdm iyi anlaşıcaz inşallah
söz verdiğim gibi resimler yanlız mutfak halım alınacak
lcdnin altındaki kablolar gizlenecek
biraz daha eksik var yani
ama salonum tamamlandı cok sevndm ayna ve sandalye geldi hemen resim ekledim
inşallah sizde beğenirsiniz
komşularla anlaşiınca onlarda beğenince daha cok içime sindi evim
bu arada memeler füze gibi oldu yarın adet olucam kesinleşti
çatlatma iğnesi yaptırcam yada tekrar hsg tüplere baktırcam sonradan kapanabiliyomuş malum benmde rahime yapılmayan kalmadı bi bakalım
günaydın kızlar ...yine başağrısı ile uyandım sanırım bu kış hep böyle gidecek.tatil gelsede dinlensek yaa...neyse kocakarılar gibi hastalıklarımdan bahsetmeyim.rainbow cum niye mart dediğmide önceki msjımda yazdım cnm.senin misafirler geldimi.ne zaman dr.a gidecktin yumoşlar için.
hoşbuldum canım. 31 yaşındayım ve 7 yaşında bir oğlum var. evliliğimin 3'üncü senesinde tedaviyle oldu. doğumumdan sonra sadece 8 ay korundum ve bir daha çocuğum olmadı. ilk başlarda çok önemsemiyor çok şükür bir çocuğum var Allah hiç olmayanlara versin. biz annelik ve babalık duygusunu tattık diyordum. taki oğlum bütün arkadaşlarımın kardeşi var benim yok deyip hıçkırarak ağlayana kadar. herkes kardeşiyle oynuyor ben yalnız kalıyorum dedi. Allah çocukları çok sever ben çok dua ediyorum anne, baba siz dua etmiyor musunuz o yüzden mi benim kardeşim olmuyor dedi. zaten korunmuyorduk ama olmuyordu. doktora gittik ve eşim varikosel ameliyatı oldu. 8 ay geçti Rabbimin vereceği zamanı bekliyoruz.
Arkadaşlar benim için dua eden tesbih çeken dualarıma amin diyen tüm siz gönül dostlarıma çok ama çokkkkk teşekkür ediyorum bana yaptığınız duaları sizin için yaptığımı kabul eder inşAllah Mevlam ve katında kabul eder...
Tesbihatı burada bitiriyorum ben devam edeceğim inşAllah yanlız bu mesajı okuyanlardan ricam.1 kez dahi olsa EL BARİ çekmeleri benim için duam için ki duamda hepinizde varsınız.
Asbeciğim takip etmene gerek yok cnm çok teşekkür ediyorumm.Yeni gelen bir arkadaşım vardı ona Ayetel Kürsi okuyalım inşAllahhhhhh.Takip edersin demi asbeciğimm .Seviyorum seniii.
günaydın kızlar ...yine başağrısı ile uyandım sanırım bu kış hep böyle gidecek.tatil gelsede dinlensek yaa...neyse kocakarılar gibi hastalıklarımdan bahsetmeyim.rainbow cum niye mart dediğmide önceki msjımda yazdım cnm.senin misafirler geldimi.ne zaman dr.a gidecktin yumoşlar için.
benim gidecek ailem yokta eşim hamile kalmazsam memlekete gitmek istiyor eğer hasta olursam benimde şubat boşa geçmiş 1 ay olacak.:18:
Ben 100 daha okudum canım.