RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Rainbiw cnm bende seni cok seviyorum. Allah senden razi olsun iyiki actin bu topigi iyiki tanidim sizleri.bu kadar birbirine dua eden baska topik varmi bilmiyorum.
Anneme de soyliycem cnmo da ceker tesbih.ben sana mesaj atarim.aslinda sure yoksa ben sen tamam diyene kadar da cekerim guzelim.
Kendine iyi bak cnm.Rabbim gonlune gore versin gerseyin en guzeeli senin olsun.Hayirli Cumalarr

ZERBAS İÇİN;

4444 Salatı Tefriciye

-Asbelove:200
-kabilarda:200
-8scorpions:200
-rochak:100
-rimel_84:100
-fatmaipek:200
-rainbowcolors:100
-xNeharx:135
-İskorpit:244

Kalan:2965

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

günaaayyyydınnnnn

bende kapıya gelen camcıyla uyandım eşim aramış ama gec yattım için duymamısım herif evi şaşırmış 3 kez.. 9da kapıdaydı..iykim sasırmıs yoksa 8de eve gelirmiş

sağol ablacımmmm...birde suveyna olcak ismi sanıyorum yeni gelenin

yehanla nehar arasında yanlış anlaşılma var bence... ikiside hassaas dönemlerinde birbirine alınmış olmalı ahh şu hormonlaaaeeerrrrr

gidip kahvaltımı yapem..okuncaklarımı okur ölee gelirimm

bu arada cumanız mübarek,ettiğiniz dualar kabul olsun inşallah kelebeklerrrriiimmmmmmm

kızlar günaydınn,herkese hayırlı cumalar

ben bana ait olan bütün cuzları bitirdim arkadaşlar.Mevlam dualrımızı kabul eder inş.

Günaydın canlarımmm

şuan okuldan bağlanıyom size, dersim boş, kendi pc'mi getirdim deeee

‎---------AYET-EL KÛRSİ ve " ÇOK ÖZEL FORMÜLÜ "---------

( İmam-ı Caferi Sadık (r.a) "Yıldızname" adlı kitabından alıntıdır)

* ÖNEMLİDİR, LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN:
Bu özel formülle Ayet-el Kürsi sadece "ÇOK ÖNEMLİ" olan işlerle ilgili olarak, niyet edilerek, Allah'tan dilekte bulunmak ve istemek için uygulanır. Mecbur kalmadıkça uygulanmaması, kul hakkına uygun olmayan, etik ve hakkaniyetli olmayan işlerde kullanılmaması, aksinde manevi cezasının da şiddetli olduğu belirtilmiştir.
--------------------------------------------
1.ci gün : 50 kere okunacak
2.ci gün : 170 kere okunacak
3.cü gün : 220 kere okunacak
4.cü gün : 313 kere okunacak
5.ci gün : 50 kere okunacak
6.cı gün : 170 kere okunacak
7 ci gün : 313 kere okunacak
--------------------------------------------

- Gece 11 den sonra sabah 5 e kadar olan zaman içinde,
tercihan yatsı namazının peşinden okunmalıdır.

- Mutlaka inanarak okunmalıdır. Çok ama çok tesirlidir ve çok defa denenmiştir.

*** OKUNMA SAYILARI: Ayet-el Kürsi her zaman bir sayı sınırlaması olmadan istenildiği kadar okunabilir.

Ancak alimler 7 günlük özel formülü uygulamak için belirtilen sırada ve belirtilen sayıda okunmasının şart olduğunu belirtmişlerdir.
7 Gün boyunca ara vermeden belirtilen sayılardan ne eksik ne fazla sadece belirtilen sayı kadar okunmalıdır.

kaynak :
https://www.facebook.com/KURANgentr?ref=stream

bunu herkes kendine yapsın extra , bende eşim izne çıkınca adetim bitince yapmayı düşünüyorumm.. 7 gün aralıksız olduğu için...

hadi ben kaçtımmm

Son düzenleyen: Moderatör:

Gümüşcüm evin çok şirin.Güle güle otur canım.

günaydın kızlar ...yine başağrısı ile uyandım sanırım bu kış hep böyle gidecek.tatil gelsede dinlensek yaa...neyse kocakarılar gibi hastalıklarımdan bahsetmeyim.rainbow cum niye mart dediğmide önceki msjımda yazdım cnm.senin misafirler geldimi.ne zaman dr.a gidecktin yumoşlar için.

benim gidecek ailem yokta eşim hamile kalmazsam memlekete gitmek istiyor eğer hasta olursam benimde şubat boşa geçmiş 1 ay olacak.:18:

Canım bunun birincisi ikincisi yok ki evlat hasreti farklı birşey Rabbim oğluşuna tez zamanda bir kardeş nasip etsin inşallahh
Ameliyat olduğuna göre artık sayılar hareketlilik artmaya başlamıştır inşallahhh Ayetel kürsi başlıyoruz sana Rabbim kabul eder inşallahhh

Tabi ki ne demek abla elimden geldiğince bende seni seviyorum ablammmmmm

iskorpit sağol cnm not aldım bir kenarada 11 den sonra olması biraz zorlayabilir ama yinede bu akşam başlıyacağım batıma kadar bitmiş olur.

rainbow duanı yaptım canım.allah kabul etsin inşallah.
bikaç gün oldu ama bi girip yazamadım şuraya.
allah gönlünün istediğini versin emi hayırlısıyla.

aldığım tüm dualar yasinlerde bitti.allah kabul etsin.

Son düzenleme:

günaydın şekercim bende aynı uyandım yaa baş ağrısı boğaz ağrısı bi de iş var hiç keyfim yok hiççç

benim gidecek ailem yokta eşim hamile kalmazsam memlekete gitmek istiyor eğer hasta olursam benimde şubat boşa geçmiş 1 ay olacak.:18:

inşallah cnm senin bebiş yoldadır da senda martı beklemezsin.hakkımızda hayırlısı bende bu arada işte sıkıntı varmı onu araştıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…