- 17 Ekim 2012
- 1.005
- 0
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.921
Selam kızlar, nasılsınız ? Ben berbat durumdayım, bitiğim, sadece yatıyorum, 2 gündür adam gibi bişe yemedim. Mide bulantım çok şiddetlendi, bugün 2 defa çıkardım ayıptır söylemesi. Ve hamile kalalı ilk kez çıkarıyorum. Mide ilacım var ama pek fayda etmiyor. Çıkarırım korkusuyla bişe yemek de istemiyorum. Çok kötü günler geçiriyorum, yaşamaktan soğudum diyebilirim. Bütün düzenim bozuldu. Fazla mide bulantım yoktu önceden, ara ara vuruyordu ama zaman içinde o da geçicek derken daha da şiddetlenmeye başladı.
Topiğe de gelemedim, biraz kendimi iyi hissettiğimde sadece geçmişi okudum..
Özlemcim evin hayırlı olsun, umarım yeni ev size uğurlu gelir ve bir de bebiş verir.
ragindacım kime küstün anlamadım ama umarım ben değilim.. Kendine dikkat et..Yiğenime iyi bak.
Hepinizi çok seviyorum, ALLAH mide bulantısı çeken herkesin yardımcısı olsun, berbat bişe. Bi yandan çıkarıyorum, bi yandan ağlıyorum. En korktuğum şey çıkarmak çünkü. Hakkımızda hayırlısı. Hepinizi öpüyorum, muccck!
Topiğe de gelemedim, biraz kendimi iyi hissettiğimde sadece geçmişi okudum..
Özlemcim evin hayırlı olsun, umarım yeni ev size uğurlu gelir ve bir de bebiş verir.
ragindacım kime küstün anlamadım ama umarım ben değilim.. Kendine dikkat et..Yiğenime iyi bak.
Hepinizi çok seviyorum, ALLAH mide bulantısı çeken herkesin yardımcısı olsun, berbat bişe. Bi yandan çıkarıyorum, bi yandan ağlıyorum. En korktuğum şey çıkarmak çünkü. Hakkımızda hayırlısı. Hepinizi öpüyorum, muccck!