- 6 Şubat 2010
- 1.382
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.781
Owwww supermis aBLAMa bak
Ayıpsın şekerim:13:.Müzik kulağım iyidir benim ayıptır söylemesii:)))
Arkadaşlar bende bugün dr.a gittim yumurtalıklarımdan biri yan gelip yatıyormuşsağmı solmu dedi aklımda kalmadı ve diğer taraftada boyutu malesefki küçük olan yumurta varmış fakat gelişip gelişmediğini bir sonraki kontrolde öğreneceğiz.Bugün reglimn 9.günüydüü.Dualarınıza her zamankinden çok ihtiyacım var canlarım benimmm
Arkadaşlar bende bugün dr.a gittim yumurtalıklarımdan biri yan gelip yatıyormuşsağmı solmu dedi aklımda kalmadı ve diğer taraftada boyutu malesefki küçük olan yumurta varmış fakat gelişip gelişmediğini bir sonraki kontrolde öğreneceğiz.Bugün reglimn 9.günüydüü.Dualarınıza her zamankinden çok ihtiyacım var canlarım benimmm
cnm söyle yumurtalığına yan gelip yatmasın işi var çalışsın ne bu tembellik
cnm dr.ilaç verseydi ya .ya yumuş büyümezse bu ayda mı boşa gitsin...hatta söyleseydin ben ikiz istiyorum bir yumoş yetmez diye
dedim dedim demem mii oda bana birini buldunda ikinciyi arıyon der gibi baktııı İğne vurdu bugün 2 gün sonrada kontrole çağırdı.Heyecan var korku varr umut varr.Varda varrr:)))
ablacimmm doktor sana hap verrseydin yumurtan gelisirdi simdi ilaci vermezz..yumurtalarin gelismesi icin igne yapabilir..ben once clomid kullandim sonra igneyi vuruldumm..dualarim seninle ablacimmm....catlatma ignesi vuruldugum andan itibaren hesapladi...kese var ama bebgi goremedi minnacik birsey haftaya goruruz ins
hadi cnm hayırlı olsun yumoşun büyüsün sana kız olsun....
tek kese mi dedi cnm doktor kalp atışı için 7.haftanın bitmesi gerekli cnm yani çatlatmadan 5 hafta sonra diye düşün..pıtpıtlarıda duyacasınızz tabikiiii sağlıkla inşAllah
dualarımız seninle ablacım çok geçmiş olsun benimde aynı solum tembel hiç yumurtam yok bugün bende klomene başladım hepimizin hakkında hayırlısı olsun bol bol dua edelim artık yumurtlama sorunlarını değil hamiş muhabetleri konuşalım hepimiz
bugün kızım eline portakal ve mandalina almış portakal benim mandalinada pelin diyor(doğmamış kardeşin ismi bile hazır).allah ne zaman verecek diyor.dua okuduğumu görünce allahım bize bebek ver diyor.ne zaman gelcek kardeşim diyor bu aralar hep istiyor bende bişey diyemiyorum.allahım duy sesimizi...
Zeynepciğim sende bşladın demek MaaşAllahhhhhhhhhhh .İnşAllahh bu ay müjde gelecek canım tek taraf olsun ama sağlıklı olsun mümkünse çiftter çifter gelsin demii.Kaçıncı gnün cnm bugün.
bugün kızım eline portakal ve mandalina almış portakal benim mandalinada pelin diyor(doğmamış kardeşin ismi bile hazır).allah ne zaman verecek diyor.dua okuduğumu görünce allahım bize bebek ver diyor.ne zaman gelcek kardeşim diyor bu aralar hep istiyor bende bişey diyemiyorum.allahım duy sesimizi...