RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım vck dan yardım istedin mi? onunda topiği varç bi de orda duyur istersen.

canım duyurdum ama belki beni tanımadıkları için belki msj arada kaynadığı için ilgilenen pek olmadı vck sağolsun biraz toparladı bi de bu liste şeklinde atacağım msj olunca görmeyebiliyorlar çünkü sağolasın

canım 1 kişi 1 tane okuyacak değilmi

evet canım 1kişi 1tane okuyacak

canım annemle konuştum annem 3 ben 1 şimdilik 4 sonra söylerim yine :)

canım bir arkadaşımda okutmuş sana 5 oluyor

Son düzenleme:
habibtelerimm kesemizi gordukkkk ama cok yeniyizz sanirim 3+3 gunluguzzz,..catlatma ignesine gore hesap yapildi...allahim hayirlisini versin...haftaya bebisi gormeye gideczzz...allahim isteyen herkese versinnn

canim gozunaydin mevlam saglicakla kucagina almayidanasip eder ins.

ozlem evin hayirli olsun canim.ins enyakin zamanda .bebisinle.dolar evin

aminnn inşallah .... hayırlı olsun habibte rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sonrada mercimeğimize abi abla olmayı nasip etsin inşallah

Maaşallah subhanallah canım
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin

hepinizee cok tsk ediyrummmm allahim isteyen herkese nasip etsinn canlarim benimmm

hayırlı olsu arkadasmmm pıt pıtlarınıda duyarsınn inşAllah ..

3+3 iken kese nasıl göründü alpiinn yanlış mı yazdın acabaaa.?

hayırlı olsu arkadasmmm pıt pıtlarınıda duyarsınn inşAllah ..

3+3 iken kese nasıl göründü alpiinn yanlış mı yazdın acabaaa.?

vallahi ben bilmiyorummmmm tatlim doktorum keseyi gosterdi rahme tutnmus cok suku...sadece keseyi gorebildikk bebegimizi goremedik...biz catlatma ignesine gore hesap yaptik ve doktorum oyle soyledi habibtee

vallahi ben bilmiyorummmmm tatlim doktorum keseyi gosterdi rahme tutnmus cok suku...sadece keseyi gorebildikk bebegimizi goremedik...biz catlatma ignesine gore hesap yaptik ve doktorum oyle soyledi habibtee

demek ki kan degerin yuksek canmm 1500 olmussa kese görünüyor bnm 3 haftalıkken kan değeri 44 çıkmıştı önceden

kızlar sol kasığıma iğne batar gibi sancılar vuruyor.acep nedeilk hamileliğim mart 2011di zeinden epey geçince ilk belirtileri unutmuşum yawwww.acaba pazar günü adet olacak mıyım.son 5 gün....

elifcim belirtilere takılma cnm sonra sonuç negatif olunca hayal kırıklığı daha büyük oluyor.hayırlısı ile bebişin seninledir inşallah.

hapiptemmm maaşallah cnm sanada bebişinedeee.Canım sen şu an 5+3 günlük hamilesin cnm doktorun döllenme anını hesaplıyor orada sistem farklı sanırsam...3 haftalıkken değil kese görmek bebişin anca tutunuyordur bitanem Kucağına aldığın günleride gör inşAllahhhh

Özlemciğimmm canımm yeni ev yeni heyecanlar bitanemmm

Elifciğim inşAllah hamilesin cnm ..

elifcim belirtilere takılma cnm sonra sonuç negatif olunca hayal kırıklığı daha büyük oluyor.hayırlısı ile bebişin seninledir inşallah.

öle canım ölede belirtilere de takılmadan edemiyoz ki....

inşallah ablam inşallahhhhh

özlem evin hayırlı olsun.

Alppin inşallah bir dahakine pıt pıtları duyarsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…