- 16 Kasım 2012
- 6.356
- 981
- 37
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.761
amin canım allah razı olsun
sağolsun ablam benim için hazırladı listeyi bu konuda pek bir cahilimde
canım vck dan yardım istedin mi? onunda topiği varç bi de orda duyur istersen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım allah razı olsun
sağolsun ablam benim için hazırladı listeyi bu konuda pek bir cahilimde
Maaşallah subhanallah canım
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin
canım vck dan yardım istedin mi? onunda topiği varç bi de orda duyur istersen.
canım 1 kişi 1 tane okuyacak değilmi
canım duyurdum ama belki beni tanımadıkları için belki msj arada kaynadığı için ilgilenen pek olmadı vck sağolsun biraz toparladı bi de bu liste şeklinde atacağım msj olunca görmeyebiliyorlar çünkü sağolasın
evet canım 1kişi 1tane okuyacak
canım annemle konuştum annem 3 ben 1 şimdilik 4 sonra söylerim yine :)
habibtelerimm kesemizi gordukkkk ama cok yeniyizz sanirim 3+3 gunluguzzz,..catlatma ignesine gore hesap yapildi...allahim hayirlisini versin...haftaya bebisi gormeye gideczzz...allahim isteyen herkese versinnn
aminnn inşallah .... hayırlı olsun habibte rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sonrada mercimeğimize abi abla olmayı nasip etsin inşallah
Maaşallah subhanallah canım
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin
hayırlı olsu arkadasmmm pıt pıtlarınıda duyarsınn inşAllah ..
3+3 iken kese nasıl göründü alpiinn yanlış mı yazdın acabaaa.?
vallahi ben bilmiyorummmmm tatlim doktorum keseyi gosterdi rahme tutnmus cok suku...sadece keseyi gorebildikk bebegimizi goremedik...biz catlatma ignesine gore hesap yaptik ve doktorum oyle soyledi habibtee
kızlar sol kasığıma iğne batar gibi sancılar vuruyor.acep nedeilk hamileliğim mart 2011di zeinden epey geçince ilk belirtileri unutmuşum yawwww.acaba pazar günü adet olacak mıyım.son 5 gün....
canım inşaallah bebişin vardır
habibtelerimm kesemizi gordukkkk ama cok yeniyizz sanirim 3+3 gunluguzzz,..catlatma ignesine gore hesap yapildi...allahim hayirlisini versin...haftaya bebisi gormeye gideczzz...allahim isteyen herkese versinnn
elifcim belirtilere takılma cnm sonra sonuç negatif olunca hayal kırıklığı daha büyük oluyor.hayırlısı ile bebişin seninledir inşallah.
hapiptemmm maaşallah cnm sanada bebişinedeee.Canım sen şu an 5+3 günlük hamilesin cnm doktorun döllenme anını hesaplıyor orada sistem farklı sanırsam...3 haftalıkken değil kese görmek bebişin anca tutunuyordur bitanem Kucağına aldığın günleride gör inşAllahhhh
Özlemciğimmm canımm yeni ev yeni heyecanlar bitanemmm
Elifciğim inşAllah hamilesin cnm ..