- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.621
Anladim tatlim ins bu ay tuttururz bebisimi bekliyorum
inşAllah bend hep onu beklıyorum inşAllah gecer..Rabbım onlara sağlıkwersinn çekeriz biz bunlarıı..
Eyy Rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına istiyorum.
O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede ;
halim,selim.alim, hayali,imanli,edepli,takvali,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarimiza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalişkan,her konuda başarilive becerikli hak yolda,hep hayir yolda olan her şeyiyle rizani kazanan,her yönüyle hayirlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle tüm evladini kaybedenlere sabir ver ve evlatlarina cenneti a'la yi nasib et.Amin Amin Amin.herkesle birlikte bizede hayırlı sağlıklı Rabbini bilen dinini yaşayan bir evlad nasip et Allahım sen verensin duaları kabul edensin bizlerinde duasını kabul buyur.amin
ablacım nasılsın..cnm sıkkın yaa 2. dr a da gittim hastane iğrenccc cok kalabalık dr dogru duzgun bıle ılgılenmıyor..gecen ay hormon testı yapıldıgı ıcın hormon testı ıstemedı guatr a bakalım dedı .:S birde alttan muayene ettı offffff gıtmıycem bır daha o hastaneye kan sonucumu alıp önce gıttgm dr a gıdcem..ablacım birde rahım filmi cekıcem dedı cok mu gereklı acaba korktum biraz
Canım çok acele ettiğini düşünüyorum.Bence rahim filmindn önce mutllaka ama mutlaka sperm testi yaptırın cnm.
Canım çok acele ettiğini düşünüyorum.Bence rahim filmindn önce mutllaka ama mutlaka sperm testi yaptırın cnm.
napıyosunuz kızlar
dn evde 25 kişi vardı evin altı üstüne geldi bi temzik yaptım bi banyo yaptım geldm
bana da öyle geldı ablacımm zaten gıtmıycem sperm testıde yapın dedı zaten.önce gıttıgm dr klomen verıcektı bırde ıgne yapıcaktı..ay tıksındım hastaneden süreç ne olmalı ablacımmm yardım lütfen kafam karıstı zatennn ağlıycam sımdı...
kesinlikle ablama katılıyorum
ay sorma zor yetiiştim cocuksuz 50 kişiye razıyım cocuklar karıştırdı ortalığğıooohhh maaşallah iyi kotarmışsın onca kişinin hizmetini canımm
misler gibi olmuşsundur şimdi pambık pambık
canım bence bu ay klomenle iğneyle dene olmazsa sperm verin derim ben yinede sen bilirsinne yapmam lazım sımdı hıc gıtmesem mı dr a kızlar durumu bılıyosunz 1 yıldır evlıyım ama toplasan 7 ay yanyanaydık eşimle klomen ıcınde mı erken acaba yardımmmmmmm....birde folik asit verıcem ddı dr
Canım kolemn verip yumurtaları çoğaltacak gelişimini ultrasonda takip edecek yeterli büyüklüğe geldiği zamanda çatlatma iğnesi yapacak ve size ilişki zamanını söyleyecek..böylece şnsınız dahada artacak.Süreç bu.
Ama benim fikrimi sorarsan önce bir sperm testi yaptırın cnm sorun yoksa ki inşAllah yoktur yumurta takibi.
Yada bu ayı boş geçirmeyeyim dersende yarın git diğer dr.a klomene başlats deneyin cnm.Karar sizin.Hakkında hayırlısı olsun inşAllahhhhhhh
canım bence bu ay klomenle iğneyle dene olmazsa sperm verin derim ben yinede sen bilirsin
ablacım bu klomen ne kadar süre kullanılıyor...5 gün fln mı cunku bana öncekı dr 5 gun ilaç tedavısı sonra ıgne yapıcaz demıstı..