RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

iyi geceler hatunnlarrrr

yaww iice gece kuşu oldum çıktım ,baykus mu etsem nıkımı netsem

Hayatimsinav

1001 Ayet-El Kürsi

Asbelove:100

Ecrin23:150

raginda:35

fatmaipek:50

Elfida:100

Kalan:566

okuyan okumayan okuyamayan herkesten Allah razı olsun..sizleri seviyoruummm

olur ablacım takip ederim ben
ayy heyecanlandım ilk defa takiplicemde

ablacım tansiyonun dusuyor sanırım ..maydanoz sarımsak elma limon armut gibi tansiyonunu dusurucu seyler yeme..sanırım diyet yapıyorsun? çok aç kalma atıstır bişiler

özlemcim 2.dönem calısmamana üzüldüm canım olsun senin için bir referans gibi dusun bunu ınsallah ataman olur senınde..

ev içinde hayırlısı olsun ama rainbow ablamın dediği gibi iice kış bastırmadan işinizi halledin..

rochak ne dicemi bilemedim umarım yanılıyordur yengeniz Allah kımsenın basına vermesinnn ..çok zor olmalı..

alppincim takvimin ne güzel olmus oyle senın

misyamancım günde 2 kezden fazla kusarsan doktora gitmen gerekıyormus.. bide ben seni çalışmıyor hamileliğinden ötürü evdesin sanıyordum,masallah okulada gidiyorsun desene..zor oluyordur sana..bide şu 1 ocakta okula gitmişssin :) bende aynı hatayı liseye giderken yapmıstım

sıra kendme geldi..

aldığım 17.cüzü bitirmeme 1 sayfa kala farkettimki başım acık okumusum bunca zamandur şimdi bastan okucam şimdilik yarım saatte 2 sayfa okuyorum kuran ancak 30dkada 4 sayfa okudugum zamanlarıda biliyorum..zamanla tempomu yakalayacagıma inanıyorum

burda bi fırtına bi fırtınaaa net filan yenı geldi yoktu onceden... (burdan konuyu neye bağlayacagımı unuttum iimiiiiiiiiii )

benımde suan uykusuzluktan basım donuo 1 saat daha bekliiimm yaaa yemek yıyıp yatıcam sonra...

hee hatırkadım konuyu...net olmayınca randevuda alamadım haliyle.. salıya insallah gderim doktora..

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

Zerbas

4444 Salatı Tefriciye

Kalan:4444

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

kızlarr günaydıınnn

3 gündür mide bulantım var beni mahfediyor.şu 3 güne kadar tık yoktu kendi kendime nazarmı deydirdim ne oldu anlamadım gitti.

canım heğ ekşili şeyler istiyor tatlı yiyince daha bir fena oluyorum ama ne yersem yiyeyim içim karışıyor..

herkese iyi haftalar bu arada

İki gundur gelemdim kusura bakmayin.kocisle didistik biraz ctesi keyifsizdim.cok sukur duzelttik.dun de islerim vardi aksam da site ariza verdi.haftasonu odevlerimi tamamlamaya calistim
asbelove cnm yasini okudum
ecrin-merve cnm yasini okudum
aybikekayra cnm 50 ayetel kursi okudum
raginda cnm esine 300la havle .. Okudum
rainbowcnm tefriciye 850 oldu.kalani da hemen tamamliyorum.isyerinde kaldiydi tesbihim.tereddutte kaldiydim.opuyorum herkesi
İnsalah baska unuttugum yoktur.vala telin not defterine kaydediyom tek tek

Okunmuş 200tanem vardı hazır ablam ekle zerbaşıma lütfen

sağolasın tatlımmmmmmm Allah razı olsun

kızlar gunaydın dr gıdıcem bırazdan adet dönemınde gel demıstı 4.günüm bugün kızlar alttan muane yapmaz degıl mı dr? birde iğne fln vurullack demısttı bu ıgne catlatma ignesımı oluo

bu arada okunan dualar ıcın tesekkür ederım.asbelove okuycm yasını adetım bıtsın öyle okuyayım dedım.

kızlar gunaydın dr gıdıcem bırazdan adet dönemınde gel demıstı 4.günüm bugün kızlar alttan muane yapmaz degıl mı dr? birde iğne fln vurullack demısttı bu ıgne catlatma ignesımı oluo

adetliyken çağırdığında ultrasonla karından bakıyor.eğer iğne falan dediyse büyük olasılıkla yumurtaları geşliştirmek için önce hap verecektir.klomen yada serophene falan ondan sonra iğneyi verecektir.

yada birkaç hormon tahliline falanda adetin 3-4.günü falan bakıyorlar

Son düzenleme:

sağolasın tatlımmmm

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

Zerbas

4444 Salatı Tefriciye

Asbelove:200

Kalan:4244

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…