- 16 Kasım 2012
- 6.356
- 981
- 37
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.601
bende şimdi sipariş verdim canım teşekkür :)
ben de aldım hanımlar. gerçekten kullanışlı ve eczaneye göre çok ucuza geliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende şimdi sipariş verdim canım teşekkür :)
ben de aldım hanımlar. gerçekten kullanışlı ve eczaneye göre çok ucuza geliyor.
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."
Zerbas
4444 Salatı Tefriciye
Asbelove:200
Kalan:4244
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN
inş.tuttururuz canım rastgele
adetliyken çağırdığında ultrasonla karından bakıyor.eğer iğne falan dediyse büyük olasılıkla yumurtaları geşliştirmek için önce hap verecektir.klomen yada serophene falan ondan sonra iğneyi verecektir.
yada birkaç hormon tahliline falanda adetin 3-4.günü falan bakıyorlar
adetliyken çağırdığında ultrasonla karından bakıyor.eğer iğne falan dediyse büyük olasılıkla yumurtaları geşliştirmek için önce hap verecektir.klomen yada serophene falan ondan sonra iğneyi verecektir.
yada birkaç hormon tahliline falanda adetin 3-4.günü falan bakıyorlar
Günaydınnnnn güzel bir gün diliyorummm.Aybikee yumurta takibi yapacak dr.sanırım.
Savaşcığı kızmı geliyor yoksa :118:
canımmmmmmmmm sayfayı açtım ama işe dalmışım nasılsın bebem
Savas cnm peki ilactan sonra yumurtalarin gelistigni nasil anlayacak
ultrasonla canım zaten belli aralıklarla kontrole çağıracak seni
Günaydınnnnn güzel bir gün diliyorummm.Aybikee yumurta takibi yapacak dr.sanırım.
Savaşcığı kızmı geliyor yoksa :118:
canım bu gece benim duayı unutmazsın demi.Allah razı olsun canım ya.inşallah kabul eder Rabbim....
canım belli aralıklarla çağırıyor kontrole.benimki kontrollerde alttan muayene ediyordu.yumoşlar istenilen büyüklüğe geldiğindede sana iğneyi vurduttutruyor.o akşam ve 2 gün sonrada temas istiyorSavas cnm peki ilactan sonra yumurtalarin gelistigni nasil anlayacak
ben bu gun evdeyımmm çünkü kar tatili bugünn..
hayatımsınav ewet walla gittim okulaaa..
tam rezillik
calışmak olmasa zaten hersey çok kolay olacakk
savaş senin içinde üzülüyorum umarım bnm gıbı olmazsınn...mide bulantın hemen geçerrr....
Acayip kar varrr nasıl güzel yağıyor bembeyazzz.Rabbim dışarda çalışanları evsizleri sokak çocuklarını hayvanları korusun kimseyi yersiz yurtsuz bırakmasın inşAllahhhhhh
ultrasonla canım zaten belli aralıklarla kontrole çağıracak seni
alttan muayene istemedigimi soyliycem valla cok gerekli degildr umarim.sagol cvp icin tatlimcanım bilmiyorum herkes oğlun olacak diyor şuana kadar bir kere bile kız diyenini duymadım.ama bu ekşi olayı doğruysa kız olurr.ben normalde tatlı için yatıya giden bir insandım o kadar çok severdim.şimdi ekşi olsun baharatlı olsun mayhoş olsun istiyorum hep
mevlam nasip ederse yaparım canım allah niyetini ve niyetimizi kabul eylesin inş.
canım belli aralıklarla çağırıyor kontrole.benimki kontrollerde alttan muayene ediyordu.yumoşlar istenilen büyüklüğe geldiğindede sana iğneyi vurduttutruyor.o akşam ve 2 gün sonrada temas istiyor