- 29 Temmuz 2012
- 1.486
- 2
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.561
habibtemmm o zaman benim yumurcagi cok sevmen lazimm...allahim sanada nasip etsin habibtemmm
kızlar bende de yumurtlama sorunu var galiba.hesağlamalara göre 31 aralıkta yumurtlamam lazım.ateş ölçme yi denedim bi halt anlamadım.bidüşüyor bi çıkıyor hiç sabitte kalmadı.akıntıma ve bel-kasık ağrısına göre 4-5 ocakta yumurtladım bugünde kasığım bir ağrıyorki anlatamam yumurtluyom mu çatlıyor mu.çatladıda tutturdum mu dölleniyor mu hiç bişey anöadım.yalnız akıntım yumurta beyazı gibi ama yapışkan sulu değil.fikri olan....
elfidanın fikri:tutturmuşsun(banada öle geliyor inşallah öledir)
ooooyyyy anaaaaaaaaamm sevmem miiiiiiiiiiiiiiiiiiii yirim onu yirimmmmm
elifciğim ovulasyon testi kullansana, ben çok memnunum
iyi aksamlarrrr habibteler nasilsinizz...ben cok yorgunummm temizlik yaptimmm...yemek falan derken..ancak oturabildim...kndimi yormadan yavas yavas yaptimm...siz nasilsinizz herkes iyidir umarimmm
canolaaaaaarrr napıyosunuz? bu ara ihmal ediyorum sizleri ama hem ev arama hem sınav karne derken çok yoruluyorum
biz bugün yine ev aradık karış karış yok tabiki hep apart tarzıartık karar verdik ev sahibimizi çağırıp adam akıllı konuşcaz, 3. odayı boşaltıp evi tadilattan geçirecek biz kirayla karşılayacaz, eşim resti çekecem dedi bakalım bacaklarım kopuyor resmen
yarın ve öbürgün sınavlar yapacam, okuması, karnesi yine yoğun geçecek amaaaa 2.dönem çalışmayacağımmmm yerime öğrtemen atadılarvalla üzülmem lazım ama mutluyum çok yoruluyodum, o kadar yolu gittiğime değmiyordu
abloşum nasılsın, tansiyonun düşmüş? bana hamuuuyy yapaaaaamısın
rochakcım nerelerdesin sen yahu kayboldun bi arayengenin durumuna çok üzüldüm, bi de senin kardeşin olunca çok kötü arada kalırsın, ama yengene çok içim acıdı, 8 aylık hamile bi de ahhhh bu erkekler ahhhhhhh
sagol canim benimm...allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnn...ben iyim canım sağol.hamilelik takvimini yapmışsın :)çok güzel olmuş.Kendine dikkat et yorma kendini
pinpin yerim senin o cetvelini ben
Yehancım geçen gün mesaj yazdın çıktın anlat bakim o günkü heyecanlarını.Kilo aldınmı bu arada.İştahın nasıl hala ekşşi çekiyormu cnm.İkinci test sonucun çıktımı ona göre cinsiyet belirnenebiliyor diye hatırlıyorum.
Meraba canlarr
Özlemmmmmyaparım cnm sanada yaparım
İkinci dönem çalışmayacak olman iyi bir yerdee dinlenirsin:13:Ev sahibinide hemen çağırın cnm iyice soğuklar gelmedenn
Elif inşAllah tutunmadır cnm ama sen yumurtlama oduğunu dşnüp çalış cnm
canolaaaaaarrr napıyosunuz? bu ara ihmal ediyorum sizleri ama hem ev arama hem sınav karne derken çok yoruluyorum
biz bugün yine ev aradık karış karış yok tabiki hep apart tarzıartık karar verdik ev sahibimizi çağırıp adam akıllı konuşcaz, 3. odayı boşaltıp evi tadilattan geçirecek biz kirayla karşılayacaz, eşim resti çekecem dedi bakalım bacaklarım kopuyor resmen
yarın ve öbürgün sınavlar yapacam, okuması, karnesi yine yoğun geçecek amaaaa 2.dönem çalışmayacağımmmm yerime öğrtemen atadılarvalla üzülmem lazım ama mutluyum çok yoruluyodum, o kadar yolu gittiğime değmiyordu
abloşum nasılsın, tansiyonun düşmüş? bana hamuuuyy yapaaaaamısın
rochakcım nerelerdesin sen yahu kayboldun bi arayengenin durumuna çok üzüldüm, bi de senin kardeşin olunca çok kötü arada kalırsın, ama yengene çok içim acıdı, 8 aylık hamile bi de ahhhh bu erkekler ahhhhhhh
Ablacım en başta kız diyenlerin çoğu bu son zamanlarda fikrini değiştirdi sanki. Niye bilmiyorum ama artık çevremdeki insanların çoğunluğu erkek düşünüyor, 2-3 kişi hariç. Hayırlısı olsun, eli ayağı düzgün ve sağlıklı doğsun da kız - erkek her türlü kabulüm ama gönlüm hangisinden yana hepiniz biliyor olmalısınız :)
Evet ablacım 5 cm olmuş kuzucum, ikili testler yapıldığında cinsiyet anlaşılabilir mi ??
Ayyy ölücem meraktan yaaaa....