RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlar bende de yumurtlama sorunu var galiba.hesağlamalara göre 31 aralıkta yumurtlamam lazım.ateş ölçme yi denedim bi halt anlamadım.bidüşüyor bi çıkıyor hiç sabitte kalmadı.akıntıma ve bel-kasık ağrısına göre 4-5 ocakta yumurtladım bugünde kasığım bir ağrıyorki anlatamam yumurtluyom mu çatlıyor mu.çatladıda tutturdum mu dölleniyor mu hiç bişey anöadım.yalnız akıntım yumurta beyazı gibi ama yapışkan sulu değil.fikri olan....

elfidanın fikri:tutturmuşsun(banada öle geliyor inşallah öledir :KK24: :KK24: )

habibtemmm o zaman benim yumurcagi cok sevmen lazimm...allahim sanada nasip etsin habibtemmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

ooooyyyy anaaaaaaaaamm sevmem miiiiiiiiiiiiiiiiiiii yirim onu yirimmmmm:KK16::KK16::KK16:
kızlar bende de yumurtlama sorunu var galiba.hesağlamalara göre 31 aralıkta yumurtlamam lazım.ateş ölçme yi denedim bi halt anlamadım.bidüşüyor bi çıkıyor hiç sabitte kalmadı.akıntıma ve bel-kasık ağrısına göre 4-5 ocakta yumurtladım bugünde kasığım bir ağrıyorki anlatamam yumurtluyom mu çatlıyor mu.çatladıda tutturdum mu dölleniyor mu hiç bişey anöadım.yalnız akıntım yumurta beyazı gibi ama yapışkan sulu değil.fikri olan....

elfidanın fikri:tutturmuşsun(banada öle geliyor inşallah öledir :KK24: :KK24: )

elifciğim ovulasyon testi kullansana, ben çok memnunum:KK34:

elifimm bende o akinti oluyordu ara ara beyaz..ama sonralari kuruluk hisettim benim cicekte...insandan insana degisiyor ins seninde iyi haberlerini aliriz tatlimmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

ooooyyyy anaaaaaaaaamm sevmem miiiiiiiiiiiiiiiiiiii yirim onu yirimmmmm:KK16::KK16::KK16:

elifciğim ovulasyon testi kullansana, ben çok memnunum:KK34:

canım onu kullandım geçen ay tutturamadım.adetim geciktiydi yumurtladığım günü bulamadı bu ayda olmadı denedim ona göre yumurtlamıyorum.ben memnun kalmadım.seninkinin markasını özelden atsana....

iyi aksamlarrrr habibteler nasilsinizz...ben cok yorgunummm temizlik yaptimmm...yemek falan derken..ancak oturabildim...kndimi yormadan yavas yavas yaptimm...siz nasilsinizz herkes iyidir umarimmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ben iyim canım sağol.hamilelik takvimini yapmışsın :)çok güzel olmuş.Kendine dikkat et yorma kendini:KK34:

Son düzenleme:
canolaaaaaarrr napıyosunuz? bu ara ihmal ediyorum sizleri ama hem ev arama hem sınav karne derken çok yoruluyorum:KK50:

biz bugün yine ev aradık karış karış yok tabiki hep apart tarzı :KK50: artık karar verdik ev sahibimizi çağırıp adam akıllı konuşcaz, 3. odayı boşaltıp evi tadilattan geçirecek biz kirayla karşılayacaz, eşim resti çekecem dedi bakalım:KK33: bacaklarım kopuyor resmen:KK50:

yarın ve öbürgün sınavlar yapacam, okuması, karnesi yine yoğun geçecek amaaaa 2.dönem çalışmayacağımmmm yerime öğrtemen atadılar:KK52: valla üzülmem lazım ama mutluyum çok yoruluyodum, o kadar yolu gittiğime değmiyordu :KK9:

abloşum nasılsın, tansiyonun düşmüş? bana hamuuuyy yapaaaaamısın:nazar::KK9:

rochakcım nerelerdesin sen yahu kayboldun bi ara:KK16: yengenin durumuna çok üzüldüm, bi de senin kardeşin olunca çok kötü arada kalırsın, ama yengene çok içim acıdı, 8 aylık hamile bi de :KK43: ahhhh bu erkekler ahhhhhhh:KK43:

İyiz canım çok şükür.İnşallah eviniz istediğiniz gibi olur.işin içinde üzülme hayırlısı olsun.hem dinlen azcık evinde:KK34:

Meraba canlarr:KK16:

Özlemmmmm :KK9::KK9: yaparım cnm sanada yaparım :KK9:
İkinci dönem çalışmayacak olman iyi bir yerdee dinlenirsin:13:Ev sahibinide hemen çağırın cnm iyice soğuklar gelmedenn

Elif inşAllah tutunmadır cnm ama sen yumurtlama oduğunu dşnüp çalış cnm :nazar:

Yehancım geçen gün mesaj yazdın çıktın anlat bakim o günkü heyecanlarını.Kilo aldınmı bu arada.İştahın nasıl hala ekşşi çekiyormu cnm.İkinci test sonucun çıktımı ona göre cinsiyet belirnenebiliyor diye hatırlıyorum.

Yehancım geçen gün mesaj yazdın çıktın anlat bakim o günkü heyecanlarını.Kilo aldınmı bu arada.İştahın nasıl hala ekşşi çekiyormu cnm.İkinci test sonucun çıktımı ona göre cinsiyet belirnenebiliyor diye hatırlıyorum.

Evet ablacım, kuzenim 2 gecedir bende kalıyordu, çok giremedim siteye. Kısaca yazıp çıktım, biraz da geçmişe baktım o kadar.

Ben kontrole gittiğim zaman niyeyse çok sakin oluyorum, aşırı bi heyecanım olmuyor. 3.ayıma girmek üzereyim ve 2 kilo aldım şimdiye kadar. Bundan sonra biraz daha dikkat edicem, bu akşam karar aldım zaten. Sebze ve meyve ağırlıklı beslenicem, çok kilo almak istemiyorum. İştahım maşallah yerinde, ne olsa yiyorum. Geçmişte ne yiyosam aynen devam, hiç tiksinme diye bişe yok bende :KK9::KK9::KK9: Ben şuan karışık durumdayım, ekşi de yiyorum, ara ara tatlı da. Tatlı da yemeye başladım yani.

Kalp atışları biraz daha normale dönmüş, biraz yavaşlamıştı. Çok hızlıydı daha önceleri. 5 cm boyunda. Bi anormallik yok, herşey olması gerektiği gibi. Ben haftaya pazartesi tekrar kontrole gidicem ALLAH izin verirse ve ikili testlerim o zaman yapılacak ablacım. Ve ense kalınlığı ölçülecek. Folik asitim bitmek üzere, bitince artık devam etmeyeceğim. Folik asit + demir + B12 vitamini içeren bir ilaç yazdı. Folik asitim bitince buna başlayacağım ve doğuma kadar bunu içicekmişim. Böyle işte. Resmini henüz yüklemedim, bir ara yüklicem ama cinsiyetini gerçekten çok merak ediyorum. Anket yapıcam :KK1::KK1::KK1:

Saol pinpincim amiiiin cnm:KK16:

Yehancığımm ben ilk anda kız diyordum sana cnm ama fikrim değişti sanki:)) Bekleyip göreceğiz bakalım.5 cm oldu demek :nazar: MaaşAllah kuzuya.3 ayda 2 kilo çok güzel cnm maaşAllah..Daha sık sık gel ama özletme kendiniii:KK16:

Ablacım en başta kız diyenlerin çoğu bu son zamanlarda fikrini değiştirdi sanki. Niye bilmiyorum ama artık çevremdeki insanların çoğunluğu erkek düşünüyor, 2-3 kişi hariç. Hayırlısı olsun, eli ayağı düzgün ve sağlıklı doğsun da kız - erkek her türlü kabulüm ama gönlüm hangisinden yana hepiniz biliyor olmalısınız :)

Evet ablacım 5 cm olmuş kuzucum, ikili testler yapıldığında cinsiyet anlaşılabilir mi ??

Ayyy ölücem meraktan yaaaa....

Meraba canlarr:KK16:

Özlemmmmm :KK9::KK9: yaparım cnm sanada yaparım :KK9:
İkinci dönem çalışmayacak olman iyi bir yerdee dinlenirsin:13:Ev sahibinide hemen çağırın cnm iyice soğuklar gelmedenn

Elif inşAllah tutunmadır cnm ama sen yumurtlama oduğunu dşnüp çalış cnm :nazar:

çalışmalara devam :KK24:

canolaaaaaarrr napıyosunuz? bu ara ihmal ediyorum sizleri ama hem ev arama hem sınav karne derken çok yoruluyorum:KK50:

biz bugün yine ev aradık karış karış yok tabiki hep apart tarzı :KK50: artık karar verdik ev sahibimizi çağırıp adam akıllı konuşcaz, 3. odayı boşaltıp evi tadilattan geçirecek biz kirayla karşılayacaz, eşim resti çekecem dedi bakalım:KK33: bacaklarım kopuyor resmen:KK50:

yarın ve öbürgün sınavlar yapacam, okuması, karnesi yine yoğun geçecek amaaaa 2.dönem çalışmayacağımmmm yerime öğrtemen atadılar:KK52: valla üzülmem lazım ama mutluyum çok yoruluyodum, o kadar yolu gittiğime değmiyordu :KK9:

abloşum nasılsın, tansiyonun düşmüş? bana hamuuuyy yapaaaaamısın:nazar::KK9:

rochakcım nerelerdesin sen yahu kayboldun bi ara:KK16: yengenin durumuna çok üzüldüm, bi de senin kardeşin olunca çok kötü arada kalırsın, ama yengene çok içim acıdı, 8 aylık hamile bi de :KK43: ahhhh bu erkekler ahhhhhhh:KK43:

canım tşk ederim; evet kardeşimde olsa hatalı gelin eminim diyor inşallah yanılıyordur;doğru bu ara pek giremiyorum bir termale gittik önce benim belim tutuldu şimdide eşimin nöbetleride çıkarsak ben bu ay hamile olmam için hz.meryem gibi olmam lazım moralimde ozuk zaten

Ablacım en başta kız diyenlerin çoğu bu son zamanlarda fikrini değiştirdi sanki. Niye bilmiyorum ama artık çevremdeki insanların çoğunluğu erkek düşünüyor, 2-3 kişi hariç. Hayırlısı olsun, eli ayağı düzgün ve sağlıklı doğsun da kız - erkek her türlü kabulüm ama gönlüm hangisinden yana hepiniz biliyor olmalısınız :)

Evet ablacım 5 cm olmuş kuzucum, ikili testler yapıldığında cinsiyet anlaşılabilir mi ??

Ayyy ölücem meraktan yaaaa....

canım banada erkek gibi geliyor ,hayırlısı olsun tabikide(Allahtan 2 seçenek var:)))

Yehan canım ikili testte alınan kan sonucuna göre büyük ihtimalle cinsiyet belirlenebiliyor.Yanlış hatırlamıyorsam 50 altı erkek üstüde kız çıkıyor..Kesin dğil ama yüksek ihtimal tutuyor.Tecrübeli dr.da aslında senin haftanda biliyor ama kimi yanılma ihtimaline karşın söylemiyor..

evet abla 50 altı erkekmiş, ben de duydum onu. Çok araştırıyorum bu aralar, tespit etmeye çalışıyorum kendimce. Bu sene erkek senesi diyolar, hayırlısı bakalım. İkili test sonucumu yazarım size.

Herkes erkek hissediyor yeaaa yok mu kız hisseden :KK1::KK1::KK1:

X