- 29 Temmuz 2012
- 1.486
- 2
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.481
kuzum netten ekol hoca var mat dersi için onu dinleyebilir eşin..iyi anlatıyorCanim yaa esimin birtek matematik kaldi.5senedir veremiyir
Dedim bu sene biktim artik gectin gectin gecemedin tamam deddim seneyr yok.hersene 500lira kayut parasi veriyoruz.ister dedim dershaneye.falan git ozel ders mers al biktim dedim yaa
Evet ragindacim benim dogru okan 350
benimde 26 gün kaza orucum var.29un 3ünü tuttum.2011de hamileydim tutamadım.tutmaya başlasam olacak...kilo vermeye çalışıyorum diyetisyen şimdilik izin vermiyor şun u atlatsam tutacam da...tansiyonda var ya ne bilim üstüme o kadar yükkü...ödüm kopuyor ödeyemeden borcumu ölürüm diye...
Asbeciğimm Ayetel kürsi okunacak cnm.Nasılsın bu arada.Neredesin evde değilsin sanırım :118:
Tamamdir ablam bende okuyayım 100 tane
Dayım ggeldi balıkesirden onu görmeye geldik ama sizsiz yapamadim tabi sen nasılsın ablam kimin olduğunu göremiyorum kusuruma bakmayın canlarim
Ragindacım savaş 350 okudu cnm.270 değil.
Savaşcığım nasıl geçti cnm eşinin sınavları..Bende iyiyim cnm hafta sonu iş güç peşindeyim :))
Ragindacığım 100 daha okudum cnm Allah kabul etsin.
ragindacım bende 201 tane okudum.Allah kabul etsin
raginda içn 100 la havle benden
Ben geldim telefondan zormus hakket yaaa
Nabersiniz bacılarım?
Hayatimsinav ne okuyoruz sana tatlım?
Raginda 200 daha yaz tatlım
Hayatimsinav
1001 Ayet-El Kürsi
Asbelove:100
Kalan:901
Asbeciğimm Ayetel kürsi okunacak cnm.Nasılsın bu arada.Neredesin evde değilsin sanırım :118:
Sağol ablam acaip yorgun hissediyorum yaaAllah kabul etsin cnm.İyi yaptınözletme kendini.Bende iyiyim hamdlsun
raginda için La havle tesbihatı
fatmaipek:300
alpinn:160
asbelove:300
hayatımsınav:220
muhat:200
Rainbowcolors:450
savaş5482:350
elfida:201
rochak:100
toplam:2281
Ablacım sağol uyardığın için
kızlarrrrrrrrrrrr hepinizden Allah razı olsun,Rabbim dualarımızı kabul eder inşaAllahhhhhh
bana bu kadar mola yeterrr..gözüm dinlendigideyim artık gene gelirim
asbelovem bana okuncak..en basta istememiştim ayeteli biliyosun daha bana var diee ama artık bende bebiş için girişimlerim olacak ciddi anlamda bende istiyorummm..bıktım o test sonucu bekle bu tahlıl sonucunu beklee... pztsi hemotolojiye randevu alıcam..yer bulabilirsem tabi.
memleket hasreti öyle bir sardıkı içimi..bir an önce hamile kalmak istiyorum
Az uzanayım tansiyonum düştü.Gelirim inş..