RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Allah kabul etsin.Rabbim oruclunun duasını geri çevirmez bol bol dua et bize de.ayetel kürsinede katılacam.inşallah okurum sana da 100 civarında.

kuzum netten ekol hoca var mat dersi için onu dinleyebilir eşin..iyi anlatıyor

elifcimm senin yine az ...

bana bak bisürü ..oh olsun bana tutmazsam bunca zaman

Rabbim herkesi borcunu ödedikten sonra canını alsın ..zoorr hakket...

canım ben sana ayetele yetısemedim için içimde kalmıstı sana yasin okumak istedim içimden geldi..çok acılar yasamıssın canım Rabbim sana tez zamanda evlat nasp etsin..yuzun gulsun ınsallah çok öopüyorumm

Ben geldim telefondan zormus hakket yaaa
Nabersiniz bacılarım?
Hayatimsinav ne okuyoruz sana tatlım?
Raginda 200 daha yaz tatlım

Asbeciğimm Ayetel kürsi okunacak cnm.Nasılsın bu arada.Neredesin evde değilsin sanırım :118:

Tamamdir ablam bende okuyayım 100 tane
Dayım ggeldi balıkesirden onu görmeye geldik ama sizsiz yapamadim tabi sen nasılsın ablam kimin olduğunu göremiyorum kusuruma bakmayın canlarim

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

RainbowColors

4444 Salatı Tefriciye:Reann

Allahım bin kez razı olsun kabul etsin inşAllahhhh

4444 Salat-ı Tefriciye

-oz_lem:112
-Asbelove:800
-8scorpions:1000
-kiraztepe:250
-muhat:130
-rimel_84:114
-elif5507:230
-kabilarda:100
-fatmaipek:308
-Alminna:300
-nartanesii:100
-rochak:100
-arkadaşım:50
-ALPPIN:50
-muhat:30
-Elfida:50
-hayatimsinav:115

KALAN:605

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

Ragindacım savaş 350 okudu cnm.270 değil.

Savaşcığım nasıl geçti cnm eşinin sınavları..Bende iyiyim cnm hafta sonu iş güç peşindeyim :))

Ragindacığım 100 daha okudum cnm Allah kabul etsin.

ragindacım bende 201 tane okudum.Allah kabul etsin

raginda içn 100 la havle benden

Ben geldim telefondan zormus hakket yaaa
Nabersiniz bacılarım?
Hayatimsinav ne okuyoruz sana tatlım?
Raginda 200 daha yaz tatlım

raginda için La havle tesbihatı

fatmaipek:300
alpinn:160
asbelove:300
hayatımsınav:220
muhat:200
Rainbowcolors:450
savaş5482:350
elfida:201
rochak:100

toplam:2281

Ablacım sağol uyardığın için

kızlarrrrrrrrrrrr hepinizden Allah razı olsun,Rabbim dualarımızı kabul eder inşaAllahhhhhh

bana bu kadar mola yeterrr..gözüm dinlendi gideyim artık gene gelirim

asbelovem bana okuncak.. en basta istememiştim ayeteli biliyosun daha bana var diee ama artık bende bebiş için girişimlerim olacak ciddi anlamda bende istiyorummm..bıktım o test sonucu bekle bu tahlıl sonucunu beklee... pztsi hemotolojiye randevu alıcam..yer bulabilirsem tabi.

memleket hasreti öyle bir sardıkı içimi..bir an önce hamile kalmak istiyorum

Allah kabul etsin cnm.İyi yaptın özletme kendini.Bende iyiyim hamdlsun
Sağol ablam acaip yorgun hissediyorum yaa

Şeker 400 oldu toplamda benim

Kiyamam canimmm okuyalim tabiki inşallah iyi haberler verirsin bize balimmmmm

Hayatimsinav

1001 Ayet-El Kürsi

Asbelove:100

Ecrin23:150

Kalan:751

Okuyan herkesten Allahım razı olsun gönlünün muradını versin inşAllah.Amin

evet rainbow sorma canım yaa bir insan 5 senedir bir matematik dersini veremez mi yahu.inan bu sene koydum tavrımı aaa yeter artık yahuu.bu gidişle çocuğu ondan önce mezun olacak inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…