- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.501
Ay tatlım benimkide aynı cook şükür geçen sene verdi o da kursla zorla yanievet rainbow sorma canım yaa bir insan 5 senedir bir matematik dersini veremez mi yahu.inan bu sene koydum tavrımı aaa yeter artık yahuu.bu gidişle çocuğu ondan önce mezun olacak inanki
Az uzanayım tansiyonum düştü.Gelirim inş..
Canımmmmmmmmmmmmm kaçırdım bennnn(( ne yazdınnnnn :2::2:
Hoşgeldin bu arada
hoşbulduk ablam..öğlen vakitlerinde yazdım kimse yazmadı kızdım bende(
ecrin galiba arkadaşa yasin okuyacam..
sanada 200 tane okuyayım...
allah kabul eder inş...
ya ablam bildiğin bir dua varmı böle bir daralma geliyo bana neden bilmiyrm sıkıldım galiba bebiş olaylarından ne zormuş yaaa bu işler..en güzeli yasin okuyup kendime üflemek annem ben daraltığımda öle yapardı bana naz ve felek sürelerini okurdu ardındn...
Arada atlanabiliyor cnm mesajlar kusura bakma.La havlee ...tesbidide sana kendini iyi hissttirecektir cnm.
evet canım..Allah razı olsun kırmadın benı rabbım kabul eylesın ınsallah sanada gönlune göre nasip eylesın
olur mu cnm benim..inan benim bebişim gelmediği ay üzüldüğüm kadar burada bekleyipte bebişleri gelmeyen arkadaşların haberlerini alınca öle üzülüyorum..
çünkü anlıyorum hissettiklerini..yasini ezbere biliyorm cnm benim için hiç sorun olmaz..dua okumak bana iyi geliyor...yüce mevla inş kabul eder yüzünü güldürür senin tatlım...
olur mu cnm benim..inan benim bebişim gelmediği ay üzüldüğüm kadar burada bekleyipte bebişleri gelmeyen arkadaşların haberlerini alınca öle üzülüyorum..
çünkü anlıyorum hissettiklerini..yasini ezbere biliyorm cnm benim için hiç sorun olmaz..dua okumak bana iyi geliyor...yüce mevla inş kabul eder yüzünü güldürür senin tatlım...
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihilükadü, ve tenfericü bihilkürabü, ve tükdâ bihilhavâicü, ve tünâlü bihirregâibü, ve hüsnülhavâtimi, ve yüsteskalğamâmü bivechihil kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek.
"Allâhım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."
RainbowColors
4444 Salatı Tefriciye:Reann
Allahım bin kez razı olsun kabul etsin inşAllahhhh
4444 Salat-ı Tefriciye
-oz_lem:112
-Asbelove:800
-8scorpions:1000
-kiraztepe:250
-muhat:130
-rimel_84:114
-elif5507:230
-kabilarda:100
-fatmaipek:308
-Alminna:300
-nartanesii:100
-rochak:100
-arkadaşım:50
-ALPPIN:50
-muhat:30
-Elfida:50
-hayatimsinav:115
-zerbas:200
KALAN:405
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN
Hayatimsinav
1001 Ayet-El Kürsi
Asbelove:100
Ecrin23:150
raginda:30
Kalan:721
Asbelove arkadaşımızada 500 Yasin okuyoruz inşAllah okuyabilecek yakınına okutacak dostlar arıyoruz:13: