RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

200 de ben okuyorum

Canım bende çekebildiğim kadar çekeceğim bu gece Rabbim feraha çıkarsın inşAllah yarın sayı veririm cnm.

ragindacım 220 okudum sana

Ragindacım 350 tesbih çektimm Allahım kabul etsin inşAllahh

raginda için La havle tesbihatı

fatmaipek:300
alpinn:160
asbelove:200
hayatımsınav:220
muhat:200
Rainbowcolors:350

toplam:1430

Allah hepinizden razı olsun arkadaşlarım.Rabbim sizinde yüreğinizden geçen tüm dualarınızı kabul eylesin inşaAllah

Bolca C vitaminii cnm toparlarsın hemencecikk :2:

Savaş hg.canım nasılsınnn

canım eşim sınavdaydı bugün açık öğretim opkuyor hala da

telefon etti geliyorum di,yede kahvaltı hazırlayayım diye apar topar çıktımiyiyim hamd olsun sen nasılsın

fatmacım kürtaj genel anestezi ileoluyor diye biliyorum bende ama bunu nasıl yaptılar bilmiyorum.o odaya hiç girmedim.ama bildiğim kadarıyla kürtaj odası.ee özel polikinlik sonuçta bilemem hani kayıt dışı falanmıdır.kimse hakkında bu tazr bir yorum yapmak istemiyorum ama kızın bağrışları ciğerimi yaktı yani

raginda canım mevlam eşinin sıkıntısını biran önce gidersin inş.

350 de ben okudum.(aslında 620 ama ilk başta la havle diyeceğime ya havle dediğimi anladım içime kurt düştü baktım onları silip baştan başladım)ee bunu anladığımda da270 olmuş
neyse sonunda düzeltip baştan başladım

canım benim Allah razı olsun,bir karışıklı olmuş ağzına yüreğine sağlık cnm

raginda için La havle tesbihatı

fatmaipek:300
alpinn:160
asbelove:200
hayatımsınav:220
muhat:200
Rainbowcolors:350
savaş5482:270

toplam:1700

Son düzenleme:
merhaba hatunlar diycem ama kimsecikler yok burada kime diycm huhu kızlr bu soğukta nerelere gittiniz acaba((
dua okuyamadım kimseciklere malum regl olayı..yarındn sonra dualara Allah'ın izniyle katılacam...
bu ay gün aşırı deneyecm bebiş çalışmalarını ovulasyon testi ile yapmayacm bişey olmadı gerçi mevlanın takdiri ama..
bu ay böle kötü hissediyrm olmayack yine diyorm başlamadn canım sıkıldı nedn bilmiyorm

Savaşcığım nasıl geçti cnm eşinin sınavları..Bende iyiyim cnm hafta sonu iş güç peşindeyim :))

Ragindacığım 100 daha okudum cnm Allah kabul etsin.

Çok geçmiş olsun fatmacım dikkat et kendine

ragindacım bende 201 tane okudum.Allah kabul etsin

günaydınn kızlarrrr....

fatmacım gecmıs olsun dikkat et kendine .. ıhlamur içebilirsin..soğan sarımsak çiğden yiyebiliyorsan ye iyi gelir doğal antibiyotik..

yemek yaparken soğanı keseriz ve acı acı kokarya işte ozaman bile havadaki mikrobu kırıyomus..çok faydalıymıs...

bende bugun niyetliyim ..kaza oruclarına basladım nihayet ...148gün borcum var :18::18::18: geçen aklıma geldi (geçen dediğim 2yıl oldu ) dedimki ben niye kaza orucu tutmuyorum..bi hesapladım aobooovvvvv masallah dedim :18: bu 2yıl içindede tutamadım...zor geldii açıkcası ama her yıl artıyor malum ramazanda bi 8gun çıkarmak zorundayuız..şimdi gunler kısayken tutayım dedım daha sırada kaza namazları var Allah uzun ömür verirse ilerleyen zamanlarda onları da tamamlıcam insallah.

Savaşcığım nasıl geçti cnm eşinin sınavları..Bende iyiyim cnm hafta sonu iş güç peşindeyim :))

Ragindacığım 100 daha okudum cnm Allah kabul etsin.

Canim yaa esimin birtek matematik kaldi.5senedir veremiyir
Dedim bu sene biktim artik gectin gectin gecemedin tamam deddim seneyr yok.hersene 500lira kayut parasi veriyoruz.ister dedim dershaneye.falan git ozel ders mers al biktim dedim yaa

Evet ragindacim benim dogru okan 350

benimde 26 gün kaza orucum var.29un 3ünü tuttum.2011de hamileydim tutamadım.tutmaya başlasam olacak...kilo vermeye çalışıyorum diyetisyen şimdilik izin vermiyor şun u atlatsam tutacam da...tansiyonda var ya ne bilim üstüme o kadar yükkü...ödüm kopuyor ödeyemeden borcumu ölürüm diye...

Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.

Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn

CüzOkuyanDurumCüzOkuyanDurum
1MuhatOkundu:118:2Savas5482Okundu:118:
3Kabilarda4Kabilarda
5Savas5482Okundu:118:6Savas5482Okundu:118:
7Savas5482Okundu:118:8Savas5482
9Savas548210Savas5482
11ElfidaOkundu:118:12Elfida
13Raginda14Raginda
15Kiraztepe16Kiraztepe
17Hayatimsinav18Hayatimsinav
19Sunbal20rmzeynepOkundu:118:
21Asbelove228Scorpions
23RainbowColors24Oz_lemOkundu:118:
25Rainbowcolors26hayatimsinav
27Alminna28Nartanesiiii
29hayatimsinav30missyaman
[tr]

Rabbime şükürlerr olsun cüzler dağıldı hepsinin okundu haberi gelince duasınıda okuyacağız inşAllahhhhhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…