- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.441
missyaman nasılsın cnm bulantıların nasıl?
ecrin cnm mesaj kutun dolu
bende cevap yazdim doluydu...yarin okuyacam ecrincim sana haberin olsun...daha sonra anneme okurumm..benim hafif mide bulantim var...yemek yedikten sonraa oluyor genellikleee
gözünaydın canımcım eşine kavustun desenehayatım cnm bana böyle şeyler deseler bende gitmezdim yüzlerine bakmazdım inanki .bu insanlar evlatlarının mutlu olmalarını niye istemezler oğulları beğenmiş evlenmiş onlara ne.
eşim geldi gidip aldık kocacımı...
kızlar bu ay ben bal tarçın kürü yapmıştım 6-7 gün.ondanmı bilmiyorum ama 3-4 gündür sürekli kasıklarım belim ağrıyor hele ugün çok fena akıntıda devam ediyor acaba çokmu yumurtluyorum anlamadım ben acayip rahatsızım ama yada baka şeydenmi bilmiyorum.
Aybikekayra
1001 Ayet-El Kürsi
nartanesi:210
asbelove:100
8scorpions:50
raginda:20
Elif5507:70
kabilarda:50
reann:200
elfida:100
fatmaipek:101
muhat:20
kalan :80
Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.
Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn
Cüz Okuyan Durum Cüz Okuyan Durum 1 Muhat Okundu :118: 2 Savas5482 Okundu :118: 3 Kabilarda 4 Kabilarda 5 Savas5482 Okundu :118: 6 Savas5482 Okundu :118: 7 Savas5482 Okundu :118: 8 Savas5482 9 Savas5482 10 Savas5482 11 Elfida Okundu :118: 12 Elfida 13 Raginda 14 Raginda 15 Kiraztepe 16 Kiraztepe 17 Hayatimsinav 18 Hayatimsinav 19 Sunbal 20 rmzeynep Okundu:naza::118: 21 Asbelove 22 8Scorpions 23 RainbowColors 24 Oz_lem Okundu :118: 25 Rainbowcolors 26 27 Alminna 28 Nartanesiiii 29 30 missyaman
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihilükadü, ve tenfericü bihilkürabü, ve tükdâ bihilhavâicü, ve tünâlü bihirregâibü, ve hüsnülhavâtimi, ve yüsteskalğamâmü bivechihil kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek.
"Allâhım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."
RainbowColors
4444 Salatı Tefriciye:Reann
Allahım bin kez razı olsun kabul etsin inşAllahhhh
4444 Salat-ı Tefriciye
-oz_lem:112
-Asbelove:800
-8scorpions:1000
-kiraztepe:250
-muhat:130
-rimel_84:114
-elif5507:230
-kabilarda:100
-fatmaipek:308
-Alminna:300
-nartanesii:100
-rochak:100
-arkadaşım:50
-ALPPIN:50
-muhat:30
-Elfida:50
KALAN:720
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN
gözünaydın canımcım eşine kavustun desene
aynen canım bende gitmemek için direniyorum hem lafları sayıyoar sayıyorlar sonrada gelin özür dilesin..bu ne perhiz ne lanaha tursunu yani..allaha sukur kafamı mesgul ediyorum sizlere dua ediyorum veya kendime yani bi şekilde kafam mesgul edıyorum.. yaww zaten vakti gelince ölüp gidicem neden ciddiye aliyim hayatı ve onlarıı
ablam aybikenin 80nını alayım...senınde 100 tefriciye alırım..
şimdi çıkayım ben.. ecrinin yasınını okucam..ragindaya tesbıh cekıcem..yarında hatim için cüzlere baslarım
hepinize hayırlı geceler..
iyi geceler kızlar
bugün çok geç kalktık bütüüüüüüünnn gün ev aradık ama yok yok yokturizm yeri her yer ya otel, ya pansiyon ya da 1+1 inanın bütün köyü karış karış gezdik
en son çare ev sahibiyle konuşup bu evi adam akıllı elden geçirmekama adam yaptırmayacak adımız kadar eminiz, ha bi de eşyaları odamızın birinde, eşim onları da çıkarttıracam diyor ama adam pisliğin teki yapmaz diyorum ev de bir sürü tadilat masraf istiyor... merkeze taşınalım diyorduk ya, o hayallerimiz de suya düştü, mıntıka dışına çıkmak yasaklandı, merkezdekiler de köye gelecekmiş
eşin asker mi canım ozaman elini çabuk tut derim.merkezdende gelecekler varsa daha da zor bulursun..
eşin asker mi canım ozaman elini çabuk tut derim.merkezdende gelecekler varsa daha da zor bulursun..
iyi geceler kızlar
bugün çok geç kalktık bütüüüüüüünnn gün ev aradık ama yok yok yokturizm yeri her yer ya otel, ya pansiyon ya da 1+1 inanın bütün köyü karış karış gezdik
en son çare ev sahibiyle konuşup bu evi adam akıllı elden geçirmekama adam yaptırmayacak adımız kadar eminiz, ha bi de eşyaları odamızın birinde, eşim onları da çıkarttıracam diyor ama adam pisliğin teki yapmaz diyorum ev de bir sürü tadilat masraf istiyor... merkeze taşınalım diyorduk ya, o hayallerimiz de suya düştü, mıntıka dışına çıkmak yasaklandı, merkezdekiler de köye gelecekmiş
Cüz | Okuyan | Durum | Cüz | Okuyan | Durum |
1 | Muhat | Okundu | 2 | Savas5482 | Okundu |
3 | Kabilarda | 4 | Kabilarda | ||
5 | Savas5482 | Okundu | 6 | Savas5482 | Okundu |
7 | Savas5482 | Okundu | 8 | Savas5482 | |
9 | Savas5482 | 10 | Savas5482 | ||
11 | Elfida | Okundu | 12 | Elfida | |
13 | Raginda | 14 | Raginda | ||
15 | Kiraztepe | 16 | Kiraztepe | ||
17 | Hayatimsinav | 18 | Hayatimsinav | ||
19 | Sunbal | 20 | rmzeynep | Okundu | |
21 | Asbelove | 22 | 8Scorpions | ||
23 | RainbowColors | 24 | Oz_lem | Okundu | |
25 | Rainbowcolors | 26 | |||
27 | Alminna | 28 | Nartanesiiii | ||
29 | 30 | missyaman | |||
ALLAH razı olsun canım benım okuyacaın ıcın rabbım gönlundekını nasip tsın ınsallahya benımde yemek yedıkten snra mıdem çok fena bulanıyor bıde regl gunumde geçtı bılemıyorumm bırde sol kasığım ağrıo ama üşütmüşümdür dıyıp gecıyorum negatıf görmeye alıstım ya :)
gözünaydın canımcım eşine kavustun desene
aynen canım bende gitmemek için direniyorum hem lafları sayıyoar sayıyorlar sonrada gelin özür dilesin..bu ne perhiz ne lanaha tursunu yani..allaha sukur kafamı mesgul ediyorum sizlere dua ediyorum veya kendime yani bi şekilde kafam mesgul edıyorum.. yaww zaten vakti gelince ölüp gidicem neden ciddiye aliyim hayatı ve onlarıı
ablam aybikenin 80nını alayım...senınde 100 tefriciye alırım..
şimdi çıkayım ben.. ecrinin yasınını okucam..ragindaya tesbıh cekıcem..yarında hatim için cüzlere baslarım
hepinize hayırlı geceler..
iyi geceler kızlar
Çok geçmiş olsun cnm.Bolca C vitamini tüketmeye çalış cnm kiwi,kuşburnu meselaaa