RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

bende cevap yazdim doluydu...yarin okuyacam ecrincim sana haberin olsun...daha sonra anneme okurumm..benim hafif mide bulantim var...yemek yedikten sonraa oluyor genellikleee

ALLAH razı olsun canım benım okuyacaın ıcın rabbım gönlundekını nasip tsın ınsallah ya benımde yemek yedıkten snra mıdem çok fena bulanıyor bıde regl gunumde geçtı bılemıyorumm bırde sol kasığım ağrıo ama üşütmüşümdür dıyıp gecıyorum negatıf görmeye alıstım ya :)

gözünaydın canımcım eşine kavustun desene

aynen canım bende gitmemek için direniyorum hem lafları sayıyoar sayıyorlar sonrada gelin özür dilesin..bu ne perhiz ne lanaha tursunu yani.. allaha sukur kafamı mesgul ediyorum sizlere dua ediyorum veya kendime yani bi şekilde kafam mesgul edıyorum.. yaww zaten vakti gelince ölüp gidicem neden ciddiye aliyim hayatı ve onlarıı

ablam aybikenin 80nını alayım...senınde 100 tefriciye alırım..

şimdi çıkayım ben.. ecrinin yasınını okucam..ragindaya tesbıh cekıcem..yarında hatim için cüzlere baslarım

hepinize hayırlı geceler..

iyi geceler kızlar

bugün çok geç kalktık bütüüüüüüünnn gün ev aradık ama yok yok yok turizm yeri her yer ya otel, ya pansiyon ya da 1+1 inanın bütün köyü karış karış gezdik
en son çare ev sahibiyle konuşup bu evi adam akıllı elden geçirmek ama adam yaptırmayacak adımız kadar eminiz, ha bi de eşyaları odamızın birinde, eşim onları da çıkarttıracam diyor ama adam pisliğin teki yapmaz diyorum ev de bir sürü tadilat masraf istiyor... merkeze taşınalım diyorduk ya, o hayallerimiz de suya düştü, mıntıka dışına çıkmak yasaklandı, merkezdekiler de köye gelecekmiş

Allah razı olsun canım benımmm

eşin asker mi canım ozaman elini çabuk tut derim.merkezdende gelecekler varsa daha da zor bulursun..

hoşgeldın özlemcimmm

hadiyaa bulamadınız demek canım siz bi teklif edin bakalım ne dicek..belki kabul eder tadilatı..

1+1ler çok kucuk değilse ve esyalar ust uste bınsın yeterki rutubetten kurtulalım dıyorsanız bir dusunun derim

eğer tadilatı kabul etmezse yani..

tayin zamanı ordaki evler boşalacagı zaman tekrar gezersınız artık,napıcan zor valla.. mayısa idare etmeye calısın artık yada tayıncılerın mevsımı ne zamansa

site saati yine 2 saat ilerden gidiyor

bende yememii yiyip yatıcam ancak biraz daha vakıt gecsın bekliyim..aksam burda 17.16da okunuyor..günler yeniden uzamaya basladı..

Aybikekayra

1001 Ayet-El Kürsi

nartanesi:210
asbelove:100
8scorpions:50
raginda:20
Elif5507:70
kabilarda:50
reann:200
elfida:100
fatmaipek:101
muhat:20
hayatim sinav:80

Toplam:1001

Allah kabul etsin inşAllahhhh

Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.

Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn

CüzOkuyanDurumCüzOkuyanDurum
1MuhatOkundu:118:2Savas5482Okundu:118:
3Kabilarda4Kabilarda
5Savas5482Okundu:118:6Savas5482Okundu:118:
7Savas5482Okundu:118:8Savas5482
9Savas548210Savas5482
11ElfidaOkundu:118:12Elfida
13Raginda14Raginda
15Kiraztepe16Kiraztepe
17Hayatimsinav18Hayatimsinav
19Sunbal20rmzeynepOkundu:118:
21Asbelove228Scorpions
23RainbowColors24Oz_lemOkundu:118:
25Rainbowcolors26
27Alminna28Nartanesiiii
2930missyaman
[tr]

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

RainbowColors

4444 Salatı Tefriciye:Reann

Allahım bin kez razı olsun kabul etsin inşAllahhhh

4444 Salat-ı Tefriciye

-oz_lem:112
-Asbelove:800
-8scorpions:1000
-kiraztepe:250
-muhat:130
-rimel_84:114
-elif5507:230
-kabilarda:100
-fatmaipek:308
-Alminna:300
-nartanesii:100
-rochak:100
-arkadaşım:50
-ALPPIN:50
-muhat:30
-Elfida:50
-hayatimsinav:115

KALAN:605

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

Son düzenleme:

pozitif görmen çok yakındır inşAllah :13:

Allah kabul etsin cnm benim

Özlem bence ev sahibi tatilata yanaşacak adamn evi elden gidiyor bakım yapacak tabi nasıl kiraya verecek sonra bir anönce konuşun cnm kışta geldi vakit az :18:

Son düzenleme:
günaydın kızlar çok fenayım kendimi çok kötü hissediyorum daha yeni iyileşmiştim tekrar hastalanıyorum başım ağrıyor midem bulanıyor boğazlarım şiş sanırım yarına kadar geçer inşallah kahvaltı bile yapmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…