RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

evet rainbow sorma canım yaa bir insan 5 senedir bir matematik dersini veremez mi yahu.inan bu sene koydum tavrımı aaa yeter artık yahuu.bu gidişle çocuğu ondan önce mezun olacak inanki:KK53::KK53::KK53:
Ay tatlım benimkide aynı cook şükür geçen sene verdi o da kursla zorla yani
Az uzanayım tansiyonum düştü.Gelirim inş..

Ablam dikkat et kendine

raginda için La havle tesbihatı

fatmaipek:300
alpinn:160
asbelove:400
hayatımsınav:220
muhat:200
Rainbowcolors:450
savaş5482:350
elfida:201
rochak:100

toplam:2381

asbelovcum :KK16::KK16:

ablam hayırdır bu aralar bir hastalıktır gidiyor sende Rabbim şifa versin :KK16:

hayatımsınavıma şimdilik 30 tane alayım ben :KK16:

Son düzenleme:
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

RainbowColors

4444 Salatı Tefriciye:Reann:KK52::KK52::21::21::21::21::21::21::21:

Allahım bin kez razı olsun kabul etsin inşAllahhhh

4444 Salat-ı Tefriciye

-oz_lem:112
-Asbelove:800
-8scorpions:1000
-kiraztepe:250
-muhat:130
-rimel_84:114
-elif5507:230
-kabilarda:100
-fatmaipek:308
-Alminna:300
-nartanesii:100
-rochak:100
-arkadaşım:50
-ALPPIN:50
-muhat:30
-Elfida:50
-hayatimsinav:115
-zerbas:200

KALAN:405

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

Hayatimsinav

1001 Ayet-El Kürsi

Asbelove:100

Ecrin23:150

raginda:30

Kalan:721

Son düzenleme:
Arkadaşlar ecrin23 arkadaşımızın eşinde sperm bulunması ve tedavisinin hayırla sonuçlanması için 500 Yasin okutuyor.Çok rica edeceğim imkanı olan okuyabilir mi...Rabim kabul etsin gönlünüzün muradını versin inşAllahh.

Canımmmmmmmmmmmmm kaçırdım bennnn :KK43:(( ne yazdınnnnn :2::2:

Hoşgeldin bu arada :KK16:

hoşbulduk ablam..öğlen vakitlerinde yazdım kimse yazmadı kızdım bende:KK43:(
ecrin galiba arkadaşa yasin okuyacam..
sanada 200 tane okuyayım...
allah kabul eder inş...
ya ablam bildiğin bir dua varmı böle bir daralma geliyo bana neden bilmiyrm sıkıldım galiba bebiş olaylarından ne zormuş yaaa bu işler..en güzeli yasin okuyup kendime üflemek annem ben daraltığımda öle yapardı bana naz ve felek sürelerini okurdu ardındn...

hoşbulduk ablam..öğlen vakitlerinde yazdım kimse yazmadı kızdım bende:KK43:(
ecrin galiba arkadaşa yasin okuyacam..
sanada 200 tane okuyayım...
allah kabul eder inş...
ya ablam bildiğin bir dua varmı böle bir daralma geliyo bana neden bilmiyrm sıkıldım galiba bebiş olaylarından ne zormuş yaaa bu işler..en güzeli yasin okuyup kendime üflemek annem ben daraltığımda öle yapardı bana naz ve felek sürelerini okurdu ardındn...

evet canım..Allah razı olsun kırmadın benı rabbım kabul eylesın ınsallah sanada gönlune göre nasip eylesın

Arada atlanabiliyor cnm mesajlar kusura bakma.La havlee ...tesbidide sana kendini iyi hissttirecektir cnm.

ne kusuru ablam olur mu bakma işte konuşuyorm ben..yazn yazan yazmayanın canı saolsun...

reglim yeni bitti dua okuyaym kendime gelirim Allahın izniyle...

şu bozuk gebelik testi beni mafetti..moralim bozuldu..ovulasyn testim var ama kullanmayacm günaşırı ilişki 10-12-14-16-18-20 günlerde deneyecm..herhalde sorun olmaz bide böle deneyecm..ne zormuş bu işler ya..hemen bebişim olur diye dşünüydm ama..

evet canım..Allah razı olsun kırmadın benı rabbım kabul eylesın ınsallah sanada gönlune göre nasip eylesın

olur mu cnm benim..inan benim bebişim gelmediği ay üzüldüğüm kadar burada bekleyipte bebişleri gelmeyen arkadaşların haberlerini alınca öle üzülüyorum..
çünkü anlıyorum hissettiklerini..yasini ezbere biliyorm cnm benim için hiç sorun olmaz..dua okumak bana iyi geliyor...yüce mevla inş kabul eder yüzünü güldürür senin tatlım...

olur mu cnm benim..inan benim bebişim gelmediği ay üzüldüğüm kadar burada bekleyipte bebişleri gelmeyen arkadaşların haberlerini alınca öle üzülüyorum..
çünkü anlıyorum hissettiklerini..yasini ezbere biliyorm cnm benim için hiç sorun olmaz..dua okumak bana iyi geliyor...yüce mevla inş kabul eder yüzünü güldürür senin tatlım...

evet canım bende heray beklıyorum meleğimi.. ama henuz vaktı zamanı gelmemiş inşllh hayırlı vaktınde dahada nazlanmadan gelır meleğim.. rabbım dualarımızı kabul eyler ınsallah canım ısteyen tum arkadaşlarıma nasip eyler ınsallah

Bende istiyorum 1 yasin okumak istersen tabiki tatlım

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

RainbowColors

4444 Salatı Tefriciye:Reann:KK52::KK52::21::21::21::21::21::21::21:

Allahım bin kez razı olsun kabul etsin inşAllahhhh

4444 Salat-ı Tefriciye

-oz_lem:112
-Asbelove:800
-8scorpions:1000
-kiraztepe:250
-muhat:130
-rimel_84:114
-elif5507:230
-kabilarda:100
-fatmaipek:308
-Alminna:300
-nartanesii:100
-rochak:100
-arkadaşım:50
-ALPPIN:50
-muhat:30
-Elfida:50
-hayatimsinav:115
-zerbas:200

KALAN:405

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

Hayatimsinav

1001 Ayet-El Kürsi

Asbelove:100

Ecrin23:150

raginda:30

Kalan:721

Ablam 200yaz bana okudum tefriciyelerimi Rabbim kabul eder inşallah

kızlar malesef kırmızılar geldi bu ayda bitti bebek falan yok :KK43::KK43: ne yazık ki artık doktora gitmeyi kesin düşünüyorum kendiliğinden olmadı 7 aydır 8. aya girdik artık daha fazla beklemek istemiyorum dua edin lütfen ben herkese ediyorum ama inanın çöktüm yoruldum artık Allah herkese sabır versin inş ara ara gelmeye çalışırım bilgisayar eşimde olduğu için sürekli gelemiyorum herkese iyi akşamlar

X