- 17 Ekim 2012
- 1.005
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.421
maşallah diyelim sanada bebişinede
cinsiyetle ilgili birşye dedimi dr.
bnm eşimde sorun var şekıl ve hareketınde sorun var .bndede sol kanal tıkalı ve sağda 2cm lık ksıt endrometrım var. bu şekılde 2 aşılama sonrasında 1 tup yaptırdım olmadı.bnde acaba kıst tedavısı olmalımıydı yada kanal açılmalımıydı dıye düşünüyorum ondan mı tutmadı dıyorum.(laporoskopi) ne yapmalıyım çok kararsız kaldım. bu şekılde olup hamıle olna var mı acaba bnde dua istiyorum...
anaaaa feryalimmmm vallaha aklımdan gecıodunnn nerde bu kızzz...diodummm
hoşgeldın tatlımmmmm nasılsın görusemedik uzun süreee
canım benimle birlikte 7 yasin okunacak sana
raginda için La havle tesbihatı
fatmaipek:300
alpinn:160
toplam:460
Canım benim hosbulduk kuzum çok yorgundum bu aralar canım pek yazamadim sen naptin canım kaynanana gitmiyorsun galiba dimi
Canlarım size iyi muhabbetler öpüyorum sizi
Hayırlı gecelerrrr
kızlar merhabaa
elif canım ilk duanı yaptım mevlam gönlünden geçeni hayırlısıyla tez zamanda versin inş. canım
asbelove yasinini okudum canım mevlam kabul etsin dualarını
ecrin arkadaşımızın yasininide okudum onunda mevlam dualarını kabul eylesin.
biz birazdan dr.agideceğiz.ben kese için kendi dr.uma gidememi,ştim başka dr.a gittim.şimdi kendi dr.uma gideceğim bakalım ne diyecek.inş. herşey yolundadır.onunla konuşmadan rahatlayamıyorumdatedavi sürecinde kanka olmuştuk kendisiyle
görüşürüz kızçeler.geçmişi okuyamadım gelince okuyacağımm inş.
rainbow canım bu arada senin son duana katılamıyorum nolurr yanlış anlama.tefriciyeyi ezbere bilmiyorum malesefcüzler yasinler derken fazlaca birikti.ee gündüz iş akşam evde o bu derken fazla vaktim kalmıyor inanki nolur yanlış anlama beni:26::26::26:
Canım bende çekebildiğim kadar çekeceğim bu gece Rabbim feraha çıkarsın inşAllah yarın sayı veririm cnm.kızlar merhaba =)
geçmişi okudum maşaallah döktürmüşsünüzzz
özlem ve hayatımsınavın yazdıklarına çok güldümm
yehancım seninde gözünaydın olsun cnm
fatmacım siz bayağı haşır neşirsiniz bacım kameralarla desene
bu ay herkes iyi çalışsın ocakta hamile haberleri bekliyoruzzzz ona göreee
bu arada arkadaşlar salı günü benim için çok mühim.eşimin başından bir sıkıntının kalkması için dua ediyorum.
bebeğimin nasibine Allahım bu sıkıntıyı üzerimizden kaldırırsa çok rahatlıcam gerçekten.
eğer içinizden gelirse ragindanın eşinin başındaki sıkıntının hayırlısıyla kalkması için diye "Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm" çekebilirsin çok memnun olurum
anlamı “Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.”
Bir kişi bu cümleyi söylediği anda “Allah’ım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok” itirafında bulunmaktadır.
okuyan okumayan herkesten şimdiden Allah razı olsun.
ben sıkıntılı bir anımda bu tesbihi çektiğimde gerçekten çok faydasını görüyorum,sizlere de tavsiye ederim canlarım...
öpüyorum hepiniziiiii
Cüz | Okuyan | Durum | Cüz | Okuyan | Durum |
1 | Muhat | Okundu | 2 | Savas5482 | Okundu |
3 | Kabilarda | 4 | Kabilarda | ||
5 | Savas5482 | Okundu | 6 | Savas5482 | Okundu |
7 | Savas5482 | Okundu | 8 | Savas5482 | |
9 | Savas5482 | 10 | Savas5482 | ||
11 | Elfida | Okundu | 12 | Elfida | |
13 | Raginda | 14 | Raginda | ||
15 | Kiraztepe | 16 | Kiraztepe | ||
17 | Hayatimsinav | 18 | Hayatimsinav | ||
19 | Sunbal | 20 | rmzeynep | Okundu:naza::118: | |