RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

bnm eşimde sorun var şekıl ve hareketınde sorun var .bndede sol kanal tıkalı ve sağda 2cm lık ksıt endrometrım var. bu şekılde 2 aşılama sonrasında 1 tup yaptırdım olmadı.bnde acaba kıst tedavısı olmalımıydı yada kanal açılmalımıydı dıye düşünüyorum ondan mı tutmadı dıyorum.(laporoskopi) ne yapmalıyım çok kararsız kaldım. bu şekılde olup hamıle olna var mı acaba bnde dua istiyorum...

eşine kür uyguluyormusun..işte keçiboynuzu ..arı sütü vs şeyler içiriyormusun?

kendinde soğan kurunu uygula bak kıstın varmıs...

gumus arkadasımız vardı gecen yazmıstı canım..gelınce sana yardımcı olacaktır..

ümidi yıtırmeee olurmu...

topiğimizin ablasııı :KK42: gelince seni ekler listeyee :KK34::KK16:

anaaaa feryalimmmm vallaha aklımdan gecıodunnn nerde bu kızzz...diodummm :KK52::KK52::KK52:

hoşgeldın tatlımmmmm nasılsın görusemedik uzun süreee :KK34::KK16:

ragindamm her ne sıkıntısın varsa Allah hayra çıkarsın ınsallah... bende okucamda sımdı mola verdım ben .. 200 kadar okurum limiti tam belirleyemedim şimdi..

uykum acılsın dıye mandalına yıyorum sımdı :KK52::KK9:

anaaaa feryalimmmm vallaha aklımdan gecıodunnn nerde bu kızzz...diodummm :KK52::KK52::KK52:

hoşgeldın tatlımmmmm nasılsın görusemedik uzun süreee :KK34::KK16:

Canım benim hosbulduk kuzum çok yorgundum bu aralar canım pek yazamadim sen naptin canım kaynanana gitmiyorsun galiba dimi

kızlarrr benımde kardesım işe girecek insallah hayırlısı olsun ilk önce tabiki.. bunca zaman kardesıme okudum.Allahım eger hayırlısı ise bu kardesım için kabul et .aminnn

eğer dualarınızda aklınıza gelirse hayırlısıyla işe girsin diye dua edermisiniz :KK25: :KK25::KK25:

Canım benim hosbulduk kuzum çok yorgundum bu aralar canım pek yazamadim sen naptin canım kaynanana gitmiyorsun galiba dimi

iyi olmana sevındım canımm :KK16::KK16:moralin yerındeyse ,yorgunluklar pek mühim olmuyor :KK34::KK16::KK16::KK16:

heheh gitmiyorumm :KK52::KK52: malumun üzerine eşimle aramdaki son kavgada artık üstelemiyor :KK53::KK51: zaten bu akıllı kocam 20gün gel demiyorki..3gunlugune gel anamdan özür dile :KK53::KK19:dizlerine kapan:KK53: :KK4: aldığım hediyeyi ver ve git diyordu :KK23::KK23::KK47: :KK4:

onların benden özür dilemesi gerek.. tamam uzatmayalım diyorumm o orda kaldı bitti gitti diyorum.. ama rahat batıyor canım inanki bunlara... hala d aha uzatıyorlar.. sağa sola neler demişler..eşim beni mecbur kalmıs almaya :KK53: evlendiğimde kız değilmişim zaten ee şehirli kızım ,köylü olsam namuzlu olurdum zaten!! :KK53::KK23: :KK47: falan filan.. ama ben sessizliğimi koruyorum canım..sabrediyorum.. istiyorlardı ilk ben cıngar cıkatayım ama boşuna boşuna kendi seviyelerini belli ediyolar.. hiç muhatap bile olmuyorum.. bunlar köylü olmak ve şehirli olmak kavramlarına acayıp takmıslar :KK53: tuhaf insanlar neyse..dünyaları kucuk işte.. :KK34::KK9::KK9:

bana sürekli ; sen geldin ailemizi bozdun..düzenimizi bozdun.. görümcen sen geldin geleli bu eve (k.validemın evınden bahsediyor dahası gelinleri olmamdan) lanetlendik..kara bulutlar ustümüzden hiç gitmedi.. islerimiz hep ters oluyor senın yuzunden dedi.. kardeşim bize soğuk davranıyor hangi kara büyünü yaptıysan artık dediler :KK53::KK53: :KK23::KK23::KK23::KK43::KK43:

iftiranın bile bir dozajı olmalı dimi ama... kalbimi kırıyorlar sonra işlerimiz niye ters gitti.. bu kazalar belalar niye bizi buluyor.. alıyorlar mazlumun ahını (bu mazlum ben oluyorum :KK52: :KK19: :KK34: ) sonra wayyy lanetlendikkk... tövbe estağfurullah canım... hakket zooorrmus yani..elegune katılmak.

hayatım cnm bana böyle şeyler deseler bende gitmezdim yüzlerine bakmazdım inanki .bu insanlar evlatlarının mutlu olmalarını niye istemezler oğulları beğenmiş evlenmiş onlara ne.

eşim geldi gidip aldık kocacımı...

kızlar bu ay ben bal tarçın kürü yapmıştım 6-7 gün.ondanmı bilmiyorum ama 3-4 gündür sürekli kasıklarım belim ağrıyor hele ugün çok fena akıntıda devam ediyor acaba çokmu yumurtluyorum anlamadım ben acayip rahatsızım ama yada baka şeydenmi bilmiyorum.

kızlar merhabaa:KK3::KK3::KK3:

elif canım ilk duanı yaptım mevlam gönlünden geçeni hayırlısıyla tez zamanda versin inş. canım

asbelove yasinini okudum canım mevlam kabul etsin dualarını
ecrin arkadaşımızın yasininide okudum onunda mevlam dualarını kabul eylesin.

biz birazdan dr.agideceğiz.ben kese için kendi dr.uma gidememi,ştim başka dr.a gittim.şimdi kendi dr.uma gideceğim bakalım ne diyecek.inş. herşey yolundadır.onunla konuşmadan rahatlayamıyorumda:KK53::KK53::KK53:tedavi sürecinde kanka olmuştuk kendisiyle:KK51::KK51:

görüşürüz kızçeler.geçmişi okuyamadım gelince okuyacağımm inş.:KK55::KK55::KK55:

rainbow canım bu arada senin son duana katılamıyorum nolurr yanlış anlama.tefriciyeyi ezbere bilmiyorum malesef:KK17::KK17::KK17::KK17:cüzler yasinler derken fazlaca birikti.ee gündüz iş akşam evde o bu derken fazla vaktim kalmıyor inanki nolur yanlış anlama beni:26::26::26:

Canım benim hiç olurmu öyle şeyyy.Duama amin demen yeterli Rabbim güzel gönlüne göre versin inşAllah.
MaaşAllahh kuzucuğuna:nazar: hep üzel haberler almak nasib olsun inşAllah.

kızlar merhaba =)
geçmişi okudum maşaallah döktürmüşsünüzzz :KK9:
özlem ve hayatımsınavın yazdıklarına çok güldümm :KK9:
yehancım seninde gözünaydın olsun cnm
fatmacım siz bayağı haşır neşirsiniz bacım kameralarla desene :KK1:
bu ay herkes iyi çalışsın ocakta hamile haberleri bekliyoruzzzz ona göreee :KK20:

bu arada arkadaşlar salı günü benim için çok mühim.eşimin başından bir sıkıntının kalkması için dua ediyorum.
bebeğimin nasibine Allahım bu sıkıntıyı üzerimizden kaldırırsa çok rahatlıcam gerçekten.

eğer içinizden gelirse ragindanın eşinin başındaki sıkıntının hayırlısıyla kalkması için diye "Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm" çekebilirsin çok memnun olurum

anlamı “Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.”

Bir kişi bu cümleyi söylediği anda “Allah’ım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok” itirafında bulunmaktadır.

okuyan okumayan herkesten şimdiden Allah razı olsun.

ben sıkıntılı bir anımda bu tesbihi çektiğimde gerçekten çok faydasını görüyorum,sizlere de tavsiye ederim canlarım...

öpüyorum hepiniziiiii :KK54:
Canım bende çekebildiğim kadar çekeceğim bu gece Rabbim feraha çıkarsın inşAllah yarın sayı veririm cnm.

Aybikekayra

1001 Ayet-El Kürsi

nartanesi:210
asbelove:100
8scorpions:50
raginda:20
Elif5507:70
kabilarda:50
reann:200
elfida:100
fatmaipek:101
muhat:20

kalan :80

Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.

Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn

CüzOkuyanDurumCüzOkuyanDurum
1MuhatOkundu:nazar::118:2Savas5482Okundu:nazar::118:
3Kabilarda4Kabilarda
5Savas5482Okundu:nazar::118:6Savas5482Okundu:nazar::118:
7Savas5482Okundu:nazar::118:8Savas5482
9Savas548210Savas5482
11ElfidaOkundu:nazar::118:12Elfida
13Raginda14Raginda
15Kiraztepe16Kiraztepe
17Hayatimsinav18Hayatimsinav
19Sunbal20rmzeynepOkundu:naza::118:
21Asbelove228Scorpions
23RainbowColors24Oz_lemOkundu:nazar::118:
25Rainbowcolors26
27Alminna28Nartanesiiii
2930missyaman
[tr]

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

RainbowColors

4444 Salatı Tefriciye:Reann:KK52::KK52::21::21::21::21::21::21::21:

Allahım bin kez razı olsun kabul etsin inşAllahhhh

4444 Salat-ı Tefriciye

-oz_lem:112
-Asbelove:800
-8scorpions:1000
-kiraztepe:250
-muhat:130
-rimel_84:114
-elif5507:230
-kabilarda:100
-fatmaipek:308
-Alminna:300
-nartanesii:100
-rochak:100
-arkadaşım:50
-ALPPIN:50
-muhat:30
-Elfida:50

KALAN:720

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

Son düzenleme:
X