RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

bnm eşimde sorun var şekıl ve hareketınde sorun var .bndede sol kanal tıkalı ve sağda 2cm lık ksıt endrometrım var. bu şekılde 2 aşılama sonrasında 1 tup yaptırdım olmadı.bnde acaba kıst tedavısı olmalımıydı yada kanal açılmalımıydı dıye düşünüyorum ondan mı tutmadı dıyorum.(laporoskopi) ne yapmalıyım çok kararsız kaldım. bu şekılde olup hamıle olna var mı acaba bnde dua istiyorum...

konuyla ilgili bilgim yok canım ama inşallahhh bebişine bir an önce kavuşursunnnn

tatlimmmmm aslindaaa biz birden kan testi yaptirmaya karar verdik esimle hastaneye gittik..eger kist varsa doktora geceriz dedik...kan verdim 15 dk sonra gelin dedi biz esimle gezdik biraz...buradaki herkes yabanci..biz sadece turkish:KK52::KK52::KK52::KK52:hemsire pozitif diyor bende dedim ki kesin yanimizdakiler icindir..bir baktik pozitif sonuc..heyecandan agladimmm guldummm acaip oldummm...esim cok soguk kanliydi....agladik arabada...daha sonra babama haber verdim dede oluyorsun dediik...ayy muhtsem bir duygu allahim herkese yasatsn...:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:kiz kardeslerim her akillarina geldiginde heyecandan agliyorlar...ama esimin ailesi o kadar sevinmedi sanirim..ilk torun olacak...hem bizim tarafta hem esimin tarafinda..kaynim nisanli bizim cocugmuzun uzun surede olmayacagini dusundu ama hayalleri suya dustu allahim bebegimi korusun..hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz ins...:nazar:

ohhhhhhhhhhhh maşaaallahhhhhhhhhhhhhh ne güzel yaaa :nazar: çok şükür cnm Allahım gönlüne göre verdi.hemde ne güzel zamanda :KK16:

sen artık eşinin ailesini falan hiç düşünme cnm o fena kaynında kendi kendine hasetlensin dursun :KK19:
Allahım eşinle yavrunla bir ömür mutlu etsin inş. sizi :KK54:

Rabbim şu içi hasetle dolu olanlrın düşüncelerini kendılerıne yaşatsın inşAllah !
insan yeğeninin olacgını duyarda nasılsewınmez..biizimm ıkı tarafta cok sewındı uzuuun zaman sonra gelınce bebek aramayan kalmadı..
gercekten insan mutlu oluyor..
Hamile kalmak en büyük mucize Rabbım bize sağlıkla bebeklerımıze kavusmayı sızede bi an önce hamıle kalmayı nasip etsin...
O kötü düşüncede olanlarda bizim mutluluklarımızı uzaktan ızlesınlerr bi ömürr..
:nazar::nazar::nazar::nazar:

ohhhhhhhhhhhh maşaaallahhhhhhhhhhhhhh ne güzel yaaa :nazar: çok şükür cnm Allahım gönlüne göre verdi.hemde ne güzel zamanda :KK16:

sen artık eşinin ailesini falan hiç düşünme cnm o fena kaynında kendi kendine hasetlensin dursun :KK19:
Allahım eşinle yavrunla bir ömür mutlu etsin inş. sizi :KK54:
tsk ederimmm habibtemmm allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnnnn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Rabbim şu içi hasetle dolu olanlrın düşüncelerini kendılerıne yaşatsın inşAllah !
insan yeğeninin olacgını duyarda nasılsewınmez..biizimm ıkı tarafta cok sewındı uzuuun zaman sonra gelınce bebek aramayan kalmadı..
gercekten insan mutlu oluyor..
Hamile kalmak en büyük mucize Rabbım bize sağlıkla bebeklerımıze kavusmayı sızede bi an önce hamıle kalmayı nasip etsin...
O kötü düşüncede olanlarda bizim mutluluklarımızı uzaktan ızlesınlerr bi ömürr..
:nazar::nazar::nazar::nazar:

kimseyi takmiyorummm isteyen istedigini dusunsun...sadece kendisi buyuk oldugu icin olk torunu kendisi vermek istedi ama allahim bize nasip etti...ben sadece esimi ve bebegimi dusunuyorum...beni seven ailemi..gerisi benim icin bos...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

missyaman nasılsın cnm bulantıların nasıl?

ecrin cnm mesaj kutun dolu

dün ilk kez domates salatalık yedım ıkı ay sonra ama içine yarım litre nar ekşisi koydum walla eger ye ekşiyi dogur ayseyı ısebnmkı kesın aysee (:-)
bulantılar dewam eşimden Allah gercekten razı olsunn annemde kaldım bı ay şimdde hiç muftaga girmedim hep o yapıo..
muftak bnı cok kotu yapıo dun gece nöbette ıdı odaya su koymayı unutmus muftaktann su almaya gırdım kustummm orayaa )):
geldı o temizledi...
gececek inşAllah bu gunler..şükürrr her halimizee...

bende cevap yazdim doluydu...yarin okuyacam ecrincim sana haberin olsun...daha sonra anneme okurumm..benim hafif mide bulantim var...yemek yedikten sonraa oluyor genellikleee:KK16::KK16::KK16::KK16:

alpppiin bnmkıde ole baslamıstı iştee Rabbım sana yaşatmasınn gercekten..

dün ilk kez domates salatalık yedım ıkı ay sonra ama içine yarım litre nar ekşisi koydum walla eger ye ekşiyi dogur ayseyı ısebnmkı kesın aysee (:-)
bulantılar dewam eşimden Allah gercekten razı olsunn annemde kaldım bı ay şimdde hiç muftaga girmedim hep o yapıo..
muftak bnı cok kotu yapıo dun gece nöbette ıdı odaya su koymayı unutmus muftaktann su almaya gırdım kustummm orayaa )):
geldı o temizledi...
gececek inşAllah bu gunler..şükürrr her halimizee...

ayy cnm benim inş. 16. haftadan sonra tamamen biter.birde cinsiyetlerini öğrenseydik :KK16:

Allah eşlerimizden razı olsun gerçekten,bu zor zamanlarda yanlarımızda oluyorlar çok şükür :KK34:

ewet yaaa cinsiyettt ?????????????
şimdi o kaldı nasl merak edıyorummm..
ben şubat tatilnde gitcem ama hep bi korku oluo acaba ıı mı dıe ?
sende de war mı o?

missyaman cnm bende şubat tatilinde öğrenişcem inş. gösterirse :KK1::nazar::emir_bebek:

cnm bu duygu gayet normal,ama ben elimden geldiğince rahat olmaya fazla düşünmemeye çalışıyorum.bende birde kanama falan olduğu için o zamandan alıştım rahat olmalıyım kendimi de çocuğumuda bunaltmamalıyım diye.
birşeyin üstüne ne kadar düşersen o kadar sıkıntılı oluyor cnm aklında olsun.

elimden geldiğince elimi karnıma koyup tesbih çekmeye dua etmeye çalışıyorum o beni rahatlatıyor.
bilmiyorum şuan böyle aşırı endişeli değilim inş. hepimizin böyle geçer cnm ama heyecan asla bitmiyor :KK16::KK16::KK16:

vallahi biz daha keseyi goremedik onun heyecani kalp atisi cinsiyetii...heyecandan kalbom durmazsa iyi...cok sukur eslerimiz yardimci oluyor...vallahi yatagi duzeltirmiyor artik hosuma da gitmiyor degill...ama hareketsizde kalamiyorum illla birseyler yapacamm...simdi poaca yapacam buyrun birlikte yiyelim habibteler...:KK16::KK16::KK16::KK16:

vallahi biz daha keseyi goremedik onun heyecani kalp atisi cinsiyetii...heyecandan kalbom durmazsa iyi...cok sukur eslerimiz yardimci oluyor...vallahi yatagi duzeltirmiyor artik hosuma da gitmiyor degill...ama hareketsizde kalamiyorum illla birseyler yapacamm...simdi poaca yapacam buyrun birlikte yiyelim habibteler...:KK16::KK16::KK16::KK16:

cnm benim çok yorma kendini doktorum bana günlük işlerini yap ama fırsat bulunca dinlen bol bol demişti :KK66:

"ya mubdi" die bı dua war..eşim onu okuyacak bu aksam yatsıyı kılınca en azından ferahlarım..
bulantım oldukça rahatlıyorum çünkü kendını hissetiriyo bana :-)
ama işte şu heyecannn..
zaten bitmez diyorlar...
her ay yenı hamiş haberleriii mutlu ediyo huzur duyuyorum rahatlıyorm o zman..

artsın eksılmesınnn taşsın dökülmesin aminnnnnnnnnn..:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

cnm benim çok yorma kendini doktorum bana günlük işlerini yap ama fırsat bulunca dinlen bol bol demişti :KK66:

vallahi camasirimi arada bulasigi yapiyorummm otur otur nereye kadar alismamisim oturmaya...ne yapalimm..yavas yavas yogurdum zatenn egilmeden...islerimi yaptigimda kasik agrim oldugu anda oturuyorum sinyal veriyor sanirim...otur artik diye:KK52::KK52::KK52::KK52:

"ya mubdi" die bı dua war..eşim onu okuyacak bu aksam yatsıyı kılınca en azından ferahlarım..
bulantım oldukça rahatlıyorum çünkü kendını hissetiriyo bana :-)
ama işte şu heyecannn..
zaten bitmez diyorlar...
her ay yenı hamiş haberleriii mutlu ediyo huzur duyuyorum rahatlıyorm o zman..

artsın eksılmesınnn taşsın dökülmesin aminnnnnnnnnn..:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

amin cnm aminnnn
sende elini karnına koyup el muhyi çek cnm cidden çok faydası oluyor.la havle,rabbi hebli mines salihin,subhannalahi ve bihamdihi çek cnm bol bol

X