iyi geceler kızlar, bazı özel problemlerim var bu ara o yüzden giremiyorum, ,iyiyim çok şükür
Yehan'ın sabah randevusu vardı, gelmedi mi, ben mi kaçırdım, mesaj atayım diyorum ama geç oldu
sorunun her ne ise hayırlara cıksın ınsallah canımcımm
bende problemsiz sorunsuz hayatım oldugu zamanlarda monotonlaşıyorum öyle alışmısımki atraksiyonlara
iyi geceler kızlar...eşimin anneannesi vefat etmiş yola çıktı izmire gidiyor muhtemel yarın akşamda olmayacak...malesef bizim yumoşlar boşa çıktı.ne yapalım bu ayda anneanne için gelmesin bebiş
basınız saolsun canım
Allah gerider kalanlara sabır versın ,,uzun uzun ömürler versin
Arkadaşlar ecrin23 arkadaşımızın eşinde sperm bulunması ve tedavisinin hayırla sonuçlanması için 500 Yasin okutuyor.Çok rica edeceğim imkanı olan okuyabilir mi...Rabim kabul etsin gönlünüzün muradını versin inşAllahh.
benide yaz abla not aldım kagıda okucam ecrin arkadasımıza
Bende artık eskisi gibi rahat hareket edemiyorum 3 aydan sonra değişiyor hersey demek ki.. 2li testimin sonucunu aldım doktorumdan az önce telf ile ama oinceleyene kadar ömrümden ömür gitti ... Cokkk şükür sonuçlar güzel (
o kadar mutlu oldum ki... Rabbbimmm hepimize sağlıklı sıhhati evlatlar nasipetsinnn...
kuzummm senın cinsiyet belli oldumu daha erken mi yoksa? iyi olmana sevındım tatlımm daha doğrusu iyi olmanızaaa
kimse doktora gitmesin.doktora gitmek bebek sahibi olmayı geciktiriyor.gitmeyin doktora falan.
keyfiniz isteyince yapın çalışmanızı oturun.
all bendende okadar canımmm ama mecbur gibi olmusuz artık pimpiriklenmişiz iice aman bişey olacak zırt pırtt valla artık sabrım kalmadı yaaa... bugun sinirimden ağladım yaww çocuk gibi.
Yaaa ablam benim 3-4güne regl olmam lazım ama hiç belirti yok gerginlik dışında
ayyyyşşşş hadiii bakalımmmmmm insallaaahhhhh bebiştiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldim avatarım nasıl beğendinizmi değiştireyimmi
süpeeeerrrr canımmmm
çokk beyendımmm sanırım kıskandımı hısettım bende deeeşcem
gumuscumm yaaa kıyamammm ...
o bekar arkideslerine soyle dua edeceksın..Rabbim size eli masalı kıskancmı kıskancmı bi kadın versınkı evlilikle bekar hayatı bir tutmasınlaarrr
ben öyle dua edıyorummm
habibteeeeeeeeeeemmm çok yorgunum yaa ama Eti'den çikolata kazandıııııııııııııııııııımmm
haniii biseeeeee..... bisedeee vercen miii
iyiyim canım.sağolasın.sen nasılsın?
bebekler iyiler çok şükür.bir oğlum bir kızım olucak allahın izniyle.isim düşünmeye başladım bile: )
sen hamiş değilmiydin?yanlış mı hatırlıyorum?nerde cetvel: )
maşallahhh suphanallahh canımmmmmm..hayırlııı olsunnnn çok sevındımmm... Allah nazarlardan saklasınn
Kızlar bugün başıma gelen bir şeyi anlatayım size;
Biliyorsunuz karnelere az kaldı ve son sınavları hazırlamaya çalışıyoruz, tabi bu arada haftaya okulumuza müfettişler gelecek.O kadar gergindim ki bugün anlatamam.5 saat sınav hazırladım, derse girdim, sözlü yaptım, evrak eksikleri vs. vs. patlamaya hazır bomba gibi dolanıyordum,bi de ayağımda 13 cm topuk. Okuldan çıktım, elimde bi ton şeyle okul servisine yetişmeye çalışıyorum, telefona baktım bilmediğim bi numara aramış, hemen tekrar aradım; Ben diyeyim 20 siz deyin 18 yaşlarında çıtır bir hatun sesi telefonun öbür ucunda:
-Özlem Hanımla mı görüşüyorum,evet dedim, bankadan arıyorum dedi..(Hemen kafamda tilkiler dolaşıyor, 1-banka beni şahsi numaradan aramaz, 2-karşıdaki çıtır numara yapıyor belli,3- telefonu kapatmam lazım dolandırılıyorum düşüncesi vs vs tilkiler)Sonra da diyor ki hayır iş bankası değil halk bankası
Zaten gerginim dolandırılmaya müsait günümde değilim bacım diyip kapatacaktım, öyle bir ses tonum varki nerdeyse telefonun ucundaki hatunu yolacam o derece
Sonra o hatun kendini açıkladı
Kimmiymiş........ Rinbow ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm
Bacı kardeş uzun bir süre sohbet ettik vallaaaa sanki kırk yıldır akrabam, ablam, yakınımmış gibi öyyyylleee sıcak, öyleeeee içten, canım ablam benim seni çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuuummm
nispeteee bak nispeteeee
canım çok sevındımmm... aranızdaki bu muhabbet dostluk daimi olsunnn biziiideeee unutmayınnn heeee
kızlar bugün kızımla okuldan çıkınca foto çekimine gittik.bir firmanın yaz kataloğu için 2 kıyafetle çektiler.basılınca bizede göndercekler bide çekilen tüm fotoları.birde elbise hediye ettiler kızıma emeği karşılığı
maşallah kızın prensesler gibi
nazar olur diye korkmuyormusun canım?:18: