- 22 Eylül 2011
- 1.914
- 7
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #14.981
bir tane de ben alayım cnmm..haftasonu okurum inşallahhhh
bu arada bende özo gibiyim..ama dikkatli okuyorum ..olur muuu:26:
slm kızlar....
elifcim hoşgeldin biraz geç dedim ama kusura bakma...
rainbow cnm şimdilik sana 100 tane okudum cnm okudukça yazarım yine.
elif içinde 60 tane okudum.
asbolove kabulse bende düz yazıdan okurum yasin.
yehan bende seni merak ettiydim gelmedin diye.ne güzel bebişle randevumu var hareketlerini görürsün şimdi ne güzel
kirazcım aşılaman hayırlı olur inşallahda gelir bebişlerin cuma herkes dr.damı.
özlem regliyken sende git dr.a cnm baksınlar araştırsınlar iyice
bende regli olacak gibi bacaklarım ve kasıklarım ağrıyor.yumuşlar çatlamak üzere heralde .kızlar bu ay bebiş tutmazsa şubatda yumoş döneminde kocişle ayrı olacağız :18:
merhaba cnm özledik ama seni.
habibte hamileeeeeeee
lex cnm özledik vallaaa hoşgeldinnnnsana da aiyi seneler bitanemmmm
ivetttt sülü seyrediyorummmm
Anammmmm ne güzel haber, yerim ben onu :119::118:
Ben de sizi özledim:26:
Canımmmm seni görmek ne güzellllll hoş geldin sefa getirdinnn
Selam şekercim, nasılsın??? Ben bu ara pek çalışıyorum, gelemiyorum buraya.
uzun bi aradan sonra herkese merhaba.ite kaka çalışan bi bilgisayarımız var giremiyorum o yüzden topiğe böyle elime geçen ilk fırsatı da değerlendirip kim napmış bakayım dedim ama uzun bi süre giremeyince takip etmek zor oluyor.kuran ayetel kürsi tefriciye hepsi bi arada okunuyor sanırım.kuranda 27. cüz 300 tane tefriciye 300 tane de ayetel kürsi okuyabilirim.fırsat bulursam okundu haberini veririm bulamasam da siz pazara kadar okundu sayın.rabbim şimdiden kabul etsin.dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin:)
uzun bi aradan sonra herkese merhaba.ite kaka çalışan bi bilgisayarımız var giremiyorum o yüzden topiğe böyle elime geçen ilk fırsatı da değerlendirip kim napmış bakayım dedim ama uzun bi süre giremeyince takip etmek zor oluyor.kuran ayetel kürsi tefriciye hepsi bi arada okunuyor sanırım.kuranda 27. cüz 300 tane tefriciye 300 tane de ayetel kürsi okuyabilirim.fırsat bulursam okundu haberini veririm bulamasam da siz pazara kadar okundu sayın.rabbim şimdiden kabul etsin.dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin:)
Fatmacığım Allah kabul etsin cnm.
İnşAllah gelecek aya çalışmaya gerek kalmayacak eşin nerede olacak cnm tatilde memleketemi gideceksin yoksa
Yehancımm hg. cnm
amin canim cumlemizden.gida muh.siyim canim ben ve ozel sektor
amin canim mevlam cumlemizin yavrusunu korusun ve umutla bekleyen tum arkadaslara enyakin zamanda nasip etsin ins.
bu ay butcemiz tutmadi cok altindayiz.birde hesaplarda 3600 liralik bir fark var.bu ay diger arkadas yapmisti diger isleride.oda gitti bende simdi acigi bulamiyorum.ee dogal olarak hesabi ben verecegim:26:
evet cnm yarıyıl tatili olcak ya annemlere gideceğim ankaraya
leeeeeexxxxxxKızlar Merhaba....
Çok yoğunum bu aralar, gelemiyorum topiğimize. Nasılsınız??? Güzel haberler var mı???
Hayatımsınav dönmüşsün canım çok sevindimmm
Hepinize çok mutlu, sağlıklı, bebişli, bol kazançlı bir yıl diliyorum
beeennn geldimmmmm ...ancak yandan yandan tvye bakıyorummm...gözüm beynime yapışacak bişi diil
Allah kolaylık versin cnm.Hala sadece tostmu yiyebiliyorsun cnm
gel cnm gellll
kuzucummmm hesaplarında nerde acık var bilemiyorsan en bastan tektek hesapla istersen bi deftere filan yaz..baska türlü o açığı bulamazsın bitanemm..amin canim cumlemizden.gida muh.siyim canim ben ve ozel sektor
amin canim mevlam cumlemizin yavrusunu korusun ve umutla bekleyen tum arkadaslara enyakin zamanda nasip etsin ins.
bu ay butcemiz tutmadi cok altindayiz.birde hesaplarda 3600 liralik bir fark var.bu ay diger arkadas yapmisti diger isleride.oda gitti bende simdi acigi bulamiyorum.ee dogal olarak hesabi ben verecegim:26:
kızlaaaaaaaaarrr offf misafirler gitti çok şükür, geldi oğluna ders çalıştırdı gittiiiiiihayır oturup adam akllı sohbette edemiyoruz ya telefonla konuşuyor ya msn de konuşuyor ya da oğluna ders çalıştırıyor.....kızlar bu arkadaşımı severim ama inanın bugün kafam bünyem kaldırmıyor, karnım ağrıyor kıvranıyorum karşısında zaten bi de sinirlerim tepemde adet oldum diye, hayır yani gözyaşlarım içimde kaldı, temizlik yaptım oğlu her tarafı elleriyle lekeledi.....bi de biz nerdeyse 5 yıldır karı koca çocuk sesine alışık değiliz, haa çok severiz o ayrı ama bununki bi şımarık bi şımarık koşup koşup üstümüze atlıyo sürekli çizgi film izlemek istiyor, pc de oyun açın yok onu beğenmedim bu olsun valla beynimiz kazan oldu..........ağlayamadım yaaaa ağlamam lazım
Hayatım sınav canım iyisin ınşallah.Ozom ne ağlaması yavru kusum yapma böyle ama.dinlensen iyi olurdu tabi sancinda var