RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

bir tane de ben alayım cnmm..haftasonu okurum inşallahhhh

bu arada bende özo gibiyim..ama dikkatli okuyorum ..olur muuu:26:

Canım sağolasınnnnnnnnn

Canım önemli olan niyet diye düşünüyorummm
Rabbim kabul etsin
Allah razı olsunnn

uzun bi aradan sonra herkese merhaba.ite kaka çalışan bi bilgisayarımız var giremiyorum o yüzden topiğe böyle elime geçen ilk fırsatı da değerlendirip kim napmış bakayım dedim ama uzun bi süre giremeyince takip etmek zor oluyor.kuran ayetel kürsi tefriciye hepsi bi arada okunuyor sanırım.kuranda 27. cüz 300 tane tefriciye 300 tane de ayetel kürsi okuyabilirim.fırsat bulursam okundu haberini veririm bulamasam da siz pazara kadar okundu sayın.rabbim şimdiden kabul etsin.dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin:)

Selam şekercim, nasılsın??? Ben bu ara pek çalışıyorum, gelemiyorum buraya.

Az kaldı tatlım bitirince şu tezi bizimle olursun inşallahhhhhh

Hoş geldin canımmm araya bi tane de yasin sıkıştırsak bende 500yasin tamamlamaya çalışıyorum da yardımcı olur musunuz?

Allah kabul etsin cnmmm...inşallah yakın zamanda aramıza dönersinn

savaş benim eşimde gıda araştırmada çalışıyor ama ziraat mühendisi

cnm 100 tane daha okudum tefriciye .bu duanın belli zamanı yokmu cnm 1 haftada okuncak falan diye ...

leeeeeexxxxxx napıosunnnnn canımmmm iyisinnn insallahhhhh.. Allah sana zihin açıklığı versinnn kuzucummm.. Tazini başarılı bir şekilde teslim edersin inşaAllah bitanemmm

bendeee sizleriii çok ama çokkk özledimmmmmmmm sanki herbiriniz ayrı ayrı kucaklamış gibi hissettim her msjımda ,burda olduğum için çokkk mutluyummm ,hepinizi çooookkk seviyorummmm gözünüze sokarmıs gibi oldu ama öyleee yani

Allah kolaylık versin cnm.Hala sadece tostmu yiyebiliyorsun cnm

gel cnm gellll
beeennn geldimmmmm ...ancak yandan yandan tvye bakıyorummm...gözüm beynime yapışacak bişi diil
kuzucummmm hesaplarında nerde acık var bilemiyorsan en bastan tektek hesapla istersen bi deftere filan yaz..baska türlü o açığı bulamazsın bitanemm..

kızlaaaaaaaaarrr offf misafirler gitti çok şükür, geldi oğluna ders çalıştırdı gittiiiiii hayır oturup adam akllı sohbette edemiyoruz ya telefonla konuşuyor ya msn de konuşuyor ya da oğluna ders çalıştırıyor.....kızlar bu arkadaşımı severim ama inanın bugün kafam bünyem kaldırmıyor, karnım ağrıyor kıvranıyorum karşısında zaten bi de sinirlerim tepemde adet oldum diye, hayır yani gözyaşlarım içimde kaldı, temizlik yaptım oğlu her tarafı elleriyle lekeledi.....bi de biz nerdeyse 5 yıldır karı koca çocuk sesine alışık değiliz, haa çok severiz o ayrı ama bununki bi şımarık bi şımarık koşup koşup üstümüze atlıyo sürekli çizgi film izlemek istiyor, pc de oyun açın yok onu beğenmedim bu olsun valla beynimiz kazan oldu..........ağlayamadım yaaaa ağlamam lazım

özlemcim kusura bakmada bunca yıllık hatrınız var tamam..ancak senn düşündüklerini bi zahmet arkadasında düşünebilir değilmi? hee adet olacagını bılmıyordu elbet ancak calısan biri oldugunu pekela biliyor ve az çok tahmın edebilir calısan bir kadının ev yasantısını.. keşke yemeğe yakın gelseymiş sana daha iyi olurdu.. tekrar yazıyorum gercekten senı kırmak istemem ancak arkadasının yaptığı bencillik olmus sanki.. kendini düşünmüş..umarım ev işlerinde ve yemek konusunda sana yardım etmiştir..yani yardım etmesede olur senın derdin bu değil biliyorum iş yapıp yapmaması ..sadece birazcık ince dusunsun istemişsin.. neyse daha yazmayayım bari moralini bozmayayım canım.. ama kıstasa kıstas yapacaksın böylelerine canım..send bigun aksamdan geliyorum deyıp oğlen yada sabahtan bi gitte görsün ev haliyle karşılamak misafiri!!! bunların hakkından ancak bu gelir diyesim geliyorrr yaniii..ayy sinirlendimmmmmmm

Hayatım sınav canım iyisin ınşallah.Ozom ne ağlaması yavru kusum yapma böyle ama.dinlensen iyi olurdu tabi sancinda var

kızlar cuma gününe devlet hastanesinden randevu aldım sabah 9da,adetimin 3.günü olacak hormon tahlillerimi yaptıracam da.... Allah izin verirse de 15inden sonra kendi doktorumuza gitcez...ama size sormak istediğim ben hangi tahlillerime baktırayım, işi bilen, aklınıza gelen ne varsa yazın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…