RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

selam kızlar hepinize iyi akşamlar
iki gündür benim nette bir sorun var onun için pek giremiyorum,
elifcim hoşgeldin aramıza, yaşadıkların çok zor gerçekten, Rabbim sabrını, ecrini mükafatını versin inşallah
sevdemcim canım geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda toparlanırsın,
rainbowcum senin için 150 tefriciye daha alıyım 250 olsun canım,
elif için de 50 ayetekürsi alıyım
asbelovecum senin için ben de yasin okuyabilirim
bu arada biz tekrar aşılama yaptırmaya karar verdik, cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum, gelişmeleri haber veririm inşallah
hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın

Sağolasın canımmm Rabbim sana da hayırlısıyla senin gibi güzel kalpli tertemiz hayırlıs bir evlat nasip etsinnnnnn

Elif5507

Duası:YA RAB sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim evlat sahibi olabilmemi nasip et PEYGAMBER efendimiz hürmetine inşAllah bana ve her isteyene.Amin

okuyan herkesten Allah razı olsun.Rabbim gönüllerine göre versin.

1001 Ayet-el Kürsi

Savas5482:100

Gumus19:30

muhat:90

ALPPIN:50

asbelove:100

Kayınvalide:300

kiraztepe:50

kabilarda:100

Kalan:181

Özlemciğim biraz rahatsızlandım mesajına cevap veremeden çıktım az önce afedersin
Ben yalan yok bu ay senden umutluydum ama demekki senin bebiş pek bir nazlı canımm.Bu ay bir dr.a görünmekte yarar var cnm.Rabbim hayırlısını nasib etsin inşAllah.

Aminnnnnnnnn hepimize inşAllahh.
umutcuğum test derken kan pıhtılaşma testinden konuşmuştuk yanılmıyorsam o gün birde senin gibi bir kaç denemesi olan hastalara histereskopi denen bir operasyon yapılıp rahim inceleniyor cnm.Bu yapıldımı diye sormuştum.

Selam canım nasılsın? hamilelik takvimin motivasyon için değilmi? umarım işe yarar Canım eksik bilgiler BAT 23 ocak yaş 33

Evet canım inşAllah silmek zorunda kalmam.Sen bu ay regl oldun mu cnm :44:

Allah kabul etsin cnm ilerleyen günlerde inş.sayı bildiririm.

Daha sık sık gel ama özledik bakkkkk olmuyor böylee

canım akşam ile yatsı arası 120 tane daha salavat okudum.benim okuduğum toplamn120 oldu.

birde birşey soracam az kalmış benim ayetel kürsiler herkesten Allah razı olsun.onun duasını ben mi yapayım yoksa sizlerden biri mi yapsın.siz nasıl isterseniz öyle olsun....

sana gene okudukça yazarım...

Kirazcığım canım benim
Çok sevindim aşılama kararınızaa.Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin inşAllah.Amin.
Allah kabul etsin cnm dualarını.

yok canım dediğim o değil kromozom bakılcak sizin verceğiniz kanda genetik bi sorun varmı diye
benm dediğim hematoloji dahiliye gibi bi bölüm kana bakılıyo düşüklerde özellikle kadın doğumcu gönderiyo iğne dozunu belirliyolar gidince konuşursun zaten sorarsın doktoruna ama ihmal etme ltfn önemli

Allah razı olsun cnm.
Dua işini sen nasıl istiyorsan öyle yapalım cnm.İster sen yap fakat ben başkası yapsın derim ya çevrenden biri yada hamile bir arkadaş.

napıyosunuz kızlar
bugün çarşıya gttm bişeyler aldım ev için kendime pınar altuğun küpesinden aldım
ama kendmi cok çirkin hissediyorum ya bi sorun var bende saçımı düzleştiremedim diye galiba:26:
cokda başım ağrıdı halada ağrıyo yumurtlama günümdeyim cok sıkı çalışıyorum sonucu görecez

Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.

Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn

Not:Kuran okumayı bilmeyen arkadaşlar arzu ederlerse yakınlarına verebilir.İnşAllah tamamlayabiliriz.Buraya yazdıktan sonra lütfen özel mesaj atın olur mu

Muhat:-------------1.Cüz
Savaş5482:---------2.Cüz
Kabilarda:-----------3-4.Cüzler
Savaş5482:---------5-6-7-8-9-10.Cüzler
Elfida:--------------11-12.Cüzler
Raginda:------------13-14.Cüzler
Kiraztepe:----------15-16.Cüzler
Hayatimsinav:------17-18 Cüzler
Sunbal:-------------19.Cüz
rmzeynep:----------20.cüz
Asbelove:-----------21.cüz
Rainbowcolors:------22-23.25.Cüzler
oz_lem:-------------24.cüz(Okundu:118:)
Missyaman:---------30.cüz

Cüzler okundu bilgisini vermeyi lütfen unutmayın duası yapılacak çünkü.

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

RainbowColors

4444 Salat-ı Tefriciye

-oz_lem:112
-Asbelove:300
-8scorpions:500
-kiraztepe:250
-muhat:130
-rimel_84:74
-elif5507:120
-kabilarda:100

KALAN:2859

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

Allah razı olsun cnm.
Dua işini sen nasıl istiyorsan öyle yapalım cnm.İster sen yap fakat ben başkası yapsın derim ya çevrenden biri yada hamile bir arkadaş.

canım yanlış yazmışım ben.120 okudum şimdi.sabahta 50 okumuştum benim toplam 170 oldu.sen düzelt onu 120 yazmışım yanlışlıkla.duayı o zaman sizden hamile olan kim varsa o yapsın niyetim belli.
gönüllü var mı kızlar bitince benim ayetel kürsi duamı yapmak isteyen hamile bir bayan....
hasandan olma haticeden doğma elifin ....niyetine dersiniz.niyetimi biliyorsunuz zaten....

kizlar ben geldim.
migenim tutuyor birde grip olacak gibiyim
iste su birkac gun stresli gunler beni bekliyor ne olacak bilmiyorum

elifcim istersen duani ben yaparim ama bu aksam hic iyi degilim.isyerindede yeteri kadar gerildim bu gerginlik birkac gun gider artik.
ancak nasip olursa yarin aksam yapabilirim

Selam kızlar, nasılsınız ? Ben biraz yorgun biraz keyifsiz.. Tatil ve yılbaşı çok güzel geçti, insan sevdikleriyle olunca her andan keyif alıyor. 3 gece kaldık ama çok alışmışım, zaten yapı olarak da duygusalım, bi de hormonlar var tabi, çok ağladım..

Geçmişe özetle üstünden geçerek bir baktım, habibtem hamileymiş. Çoookkkk sevindim ve inanın içime doğmuştu. Trabzondayken birkaç defa aklıma geldi, iğne olmuştu acaba hamile midir diye düşündüm. ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin habibtem, sağlıklı ve mutlu bir bebek olsun inşallah. Gerçekten kendim kadar sevindim. Bir de Ben ara ara baktım topiğe ama çok giremedim ne yalan sölim.. özlemimi hamiş görsem daha da rahat edicem açıkçası..

Bunlar dışında bir gelişme var mı bilemiyorum. Henüz tam okumadım, devam edicem okumaya. Ben aynı bildiğiniz gibiyim, bir sıkıntım yok çok şükür. Aksi bir durum da olmadı gittik geldik sağ salim. Benim bebeğim çok uslu, hiç üzmüyor annesini. İnşallah hep böyle olur..

Cuma günü sabah 9.15 de randevum var, hayırlısı bakalım..

tsk ederim habibtemmmm...hayirlisyla kucagina almlayi nasip etsin allahim...yer teyzesi onu yer....iyi egenmene sevindimmm habibtemmm aklimdaydinnn netim yoktu giremedim birkacgundur...teyzesinin kuzusu uzmez tabikiiiii akillli masallah nazar degmesinnn

elifcim istersen duani ben yaparim ama bu aksam hic iyi degilim.isyerindede yeteri kadar gerildim bu gerginlik birkac gun gider artik.
ancak nasip olursa yarin aksam yapabilirim

Allah razı olsun canım.zaten bitmedi.181 tane kaldı bitsin ozaman sen yap .Anlaştık ozaman.

inşallah iş yerinde kötü şeyler olmamıştır.meslek ne bu arada?ben sınıf öğretmeniyim antalyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…