- 29 Temmuz 2012
- 1.486
- 2
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #14.941
Eki Görüntüle 593811
aramızda bir ajannnn vaaaarrrr
ortaya çıkkk dedim sanaaaa ortayaaaa çııııııııııııııııııkkgörünmez pelerinini geçirmişşşşş..güyaa çakmıoooo
selam kızlarhepinize iyi akşamlar
iki gündür benim nette bir sorun var onun için pek giremiyorum,
elifcim hoşgeldin aramıza, yaşadıkların çok zor gerçekten, Rabbim sabrını, ecrini mükafatını versin inşallah
sevdemcim canım geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda toparlanırsın,
rainbowcum senin için 150 tefriciye daha alıyım 250 olsun canım,
elif için de 50 ayetekürsi alıyım
asbelovecum senin için ben de yasin okuyabilirim
bu arada biz tekrar aşılama yaptırmaya karar verdik, cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum, gelişmeleri haber veririm inşallah
hepinizi çok seviyorumkendinize iyi bakın
kızlar benim kırmızılarım geldi, kendime bi halay çekeyimbu kadar kısa halay çekecem çok sancım var çünkü
ablacım yaz oraya özlem bat:5 şubat yaş:24
ablaaaaa 72 tane daha salavat okudum sana keşke daha fazla okuyabilseydim
Aminnnnnnnnn hepimize inşAllahh.selamlar nasılsınız .. herkesler iyidir umarım..
Abla, en son ki yazdığımı görebildin mi bilmiyorum..yada yazdıysan da, ben görememiste olabilirim..arad takip ettim cünkü bikaç gün yoktunuz sanırım..
neyse hani bnde neden tutunmadığına dair bi test adı söylemistin.. bununla ilgiliydi msjım..
eğer BAT verebiliyorsam, yeni batım 21 ocak..
bu ay içinde arastırdım ve hazır hayıt suyu içmeye karar verdim ve içiyorum....bakalım kısmet hersey..
balçörekotutarçın da yumurtalarımı gelistirsin diye istiyorim ama, hani önceki ay bu dokundu ki, ellerim ve kollarımdaki kasıntı bundan dolayıydı sanırım..bisey yüksek çıkıyo olmalı ki bu kasıntı oluyo ..bal dokunuyo olmalı..o yüzden 2-3gün yine yapim dedim, yine kasıntım basladı ve bıraktım.. sadece hayıt suyu içiyorum sabah aksam..
Rabbim herkesin gönlündekini tez zamanda kucağına sağlıklan versin insaAllah..
Bir de yeni yılı girdik, bu yeni yılda, Rabbim bütün güzellikleri bizlere yaşatır diliyorum ki.. 2012 de geride bıraktığımız üzüntülerimizi, hayal kırıklıklarımızı, sevinçlere, sevinç gözyaslarına döndürsün insaAllah diyorum..
hamis arkadaslarada, Rabbim yardım eylesin, onlar içinde hayırlı bir doğum nasip eylesin mevlam..
Selam canım nasılsın? hamilelik takvimin motivasyon için değilmi? umarım işe yararCanım eksik bilgiler BAT 23 ocak yaş 33
Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım varrrrrrr
Bebiş için 500yasin okumak istiyorum ama kişi başı bir tane okunması gerekiyormuş
Yardımcı olacak arkadaş ve yakınları aranıyorrrrr
Benim için yasin okumak isteyen var mıııııı
özlemmm canım arkadasım gelmiş kırmızlar ama pkolu olmana ragmen düzenli oluyorsun cogu arkadasım ıkı uc ay olmuo .
misafirn içindee ayrıca gecmıs olsunnn uzunnn zaman oldu ewımde kımseyı mısafır etmedım
gecen sene samımı oldugum arkadaslar tayın olup gıttıler uzuldum o yuzden bu sene kımseyle tanısmadımm..
herkesiii çok öpüyorummmmmmmmmmmm
selam kızlarhepinize iyi akşamlar
iki gündür benim nette bir sorun var onun için pek giremiyorum,
elifcim hoşgeldin aramıza, yaşadıkların çok zor gerçekten, Rabbim sabrını, ecrini mükafatını versin inşallah
sevdemcim canım geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda toparlanırsın,
rainbowcum senin için 150 tefriciye daha alıyım 250 olsun canım,
elif için de 50 ayetekürsi alıyım
asbelovecum senin için ben de yasin okuyabilirim
bu arada biz tekrar aşılama yaptırmaya karar verdik, cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum, gelişmeleri haber veririm inşallah
hepinizi çok seviyorumkendinize iyi bakın
yok canım dediğim o değil kromozom bakılcak sizin verceğiniz kanda genetik bi sorun varmı diyekızlar maşallahınız var ne yazmıssınız yawww... kaçgunden beri oku oku bitiremedim ve bitiremicem sanırım100 fark var nerdeyse..
okumaktan azat ediyorum kendimi
bende 9.30 itibariyle uyandığım gibi renklileri attım makinaya..şimdide beyazlar yıkanıo.. gece iki kukuman kuşu oturduk evde ,tv filan seyrettık sonra havai fişeklere baktık balkondan..tabi çok silah attılar ben ürktüm acıkcası..1 kez havayı sık adam ne şarjoru boşaltıyorsun illaki atacaksann..hem Allah korusun o silahtan çıkan kursun birine isabet etse ne olacak bunun vebalini kaldırabilecekmi bakalım
ben karasal iklim çocuuuu olarak KAR GÖRMEK İSTİYORUM artık... izmiri sevmiyorummmkar yağmıooo burayaaa
fatmacımmm benimmm bebeeemmm latife ettim beeenyoksa hepinizin ciğerini biliyom çözdüm bunca zaman beraberliğimizde
gümüşcüm cuma günü gititğimizde doktorda isteyeyim ozaman hemotolojiyi...cuma günü genetik bakılmak için kan vercez (senın dedğin bumu oluyo yoksa) dna mıza bakılcak yani karı-koca..
Rabbim sanada babana hayırlısını versin ozamanAllahtan ümit kesilmez ,ümidimizi kesersek Yaradanımız bize gücenir yoksa..sabredelim..sabrın sonu mükafat diye düşünelim
canım akşam ile yatsı arası 120 tane daha salavat okudum.benim okuduğum toplamn120 oldu.
birde birşey soracam az kalmış benim ayetel kürsiler herkesten Allah razı olsun.onun duasını ben mi yapayım yoksa sizlerden biri mi yapsın.siz nasıl isterseniz öyle olsun....
sana gene okudukça yazarım...
bu aydan umutluyum bakalım hayırlısısinavcım Rabbim güzel gönlüne göre versin bitanem.
Gümüşcüm bol çalışmaya devam bacım
Allah razı olsun cnm.
Dua işini sen nasıl istiyorsan öyle yapalım cnm.İster sen yap fakat ben başkası yapsın derim ya çevrenden biri yada hamile bir arkadaş.
Selam kızlar, nasılsınız ? Ben biraz yorgun biraz keyifsiz.. Tatil ve yılbaşı çok güzel geçti, insan sevdikleriyle olunca her andan keyif alıyor. 3 gece kaldık ama çok alışmışım, zaten yapı olarak da duygusalım, bi de hormonlar var tabi, çok ağladım..
Geçmişe özetle üstünden geçerek bir baktım, habibtem hamileymiş. Çoookkkk sevindim ve inanın içime doğmuştu. Trabzondayken birkaç defa aklıma geldi, iğne olmuştu acaba hamile midir diye düşündüm. ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin habibtem, sağlıklı ve mutlu bir bebek olsun inşallah. Gerçekten kendim kadar sevindim. Bir de Ben ara ara baktım topiğe ama çok giremedim ne yalan sölim.. özlemimi hamiş görsem daha da rahat edicem açıkçası..
Bunlar dışında bir gelişme var mı bilemiyorum. Henüz tam okumadım, devam edicem okumaya. Ben aynı bildiğiniz gibiyim, bir sıkıntım yok çok şükür. Aksi bir durum da olmadı gittik geldik sağ salim. Benim bebeğim çok uslu, hiç üzmüyor annesini. İnşallah hep böyle olur..
Cuma günü sabah 9.15 de randevum var, hayırlısı bakalım..
elifcim istersen duani ben yaparim ama bu aksam hic iyi degilim.isyerindede yeteri kadar gerildim bu gerginlik birkac gun gider artik.
ancak nasip olursa yarin aksam yapabilirim