RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

hoşgeldın fıstıkk napıosunn

iyi diyelim iyi olalım canım yaa

Iyi ol canım benim içini ferah tut.bende iyiyim canım adetin 3 gunumdeyim Ama aşırı sancim var off

canım sen tam hormon tahlili işte prolaktin tsh e2 lh bikac şey daha vardi

canlarımmm...

bir gun eşimle aksam vakti oturuyoruz salıonda (gerci bizim için artık oturma odası oldu salon kavramını unuttuk biz ) eşim bi cekyatta ben bi çekyatta yatar vaziyet oturuyoruz.. ben tv bakıyorum esımde laptoptan nete girdi..öyle oyalanıo adamcazz.. ben tabi dururmuyum hafiyecilik oynamaya basladım bile..kafamı cevırmden yandan yandan bakmaya calısıyorum nettirio nerelere girio diee tabii aynı hizamda oldugu içinde göremiyorum son bi gayrette sağ tarafa bakıyorummm yinee..sağdaki gözümm beynime yapışmışş vaziyettee soldaki gözümden burnumda bulanık gosterıo tam net değil secemiyorum neyse böyle böyle bakarken amannnnnn ne görimmmmm kocacımmm bana netten tektaş bakıooooo nasıl sevınclıyımmm... bende bi cazibeler oturdugum yerde adama kur etmeye basladımmm cokkk mutluyummm tabeeee birgun sonra carsıya cıktıkk ben uça uça giyindimm süslendim püslendimmm ,hatta eşim düğüne mi gidion bu ne halin dedi kuyumcuların önünden geçemye başladık birbir merakımda catlıcammm acaba nasıl bişi alıcakkk derkeeennn hırdavatcının önunde durdukkk sen git kopek tasması al benım gordugum modelden hemdeeee tektas diye uctugum meğer kopekkkkk tasmasıymıssss....(k.validemın kopeklerine) bendekide nasıl bir hayal gucuyseee artıkkk kendine kendime ne güldümmmm,alkış tuttum ... eşime desemmm dilinden kurtulamammm...

ama ama ama.... öyleydiii işteeeee tektaş gibi görünüyrduuuu....

prolaktin,lh,e2,fsh...

ben bunlara baktırdıydım...

sen ölme emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Buralardayım ama yazmadım bişeler. Akşam oldu mu pek bi keyifsizleşiyorum, hiç bişe yapasım gelmiyor.

Bu arada dikkat ettim de, herkesin cuma günü doktorla bi işi var, hayırlısı bakalım.

Ben cuma günü doktora gittiğimde ne görürüm acaba ? Hareket eder mi yada cinsiyeti ortaya çıkabilir mi ? Çok merak ediyorum gerçekten.

Iyi ol canım benim içini ferah tut.bende iyiyim canım adetin 3 gunumdeyim Ama aşırı sancim var off

canım sen tam hormon tahlili işte prolaktin tsh e2 lh bikac şey daha vardi

feryalim postasyum eksıklıgınden oluyormus bu sancı nerde biyerde okudum.. bolbol muz ye.. ben denemesini yaptım gecti hakikaten

ben sancımdan yataklara düşen biriyimdir..ancak mazejıkle yattığım yatakta sızıp kalıyorum..malum sancı ne gece nede gunduz uyuttuyıor

feryalcim ne yalan sölimmm Kuran olmasa..dualar olmasaaa ben çoktan kafayı sıyırmıstım.. şuan yeni yeni kendime geliyorum..gözümün yaşı dinmedi diyebilirm..bende eşime beddua ettim..çok sinirlen deliirrrr ama bişey yapama ben gibi çaresiz kalırsın insallah dedim.. şuan deli gibi sövesim var zatennn ama günahlarınıda almaya hiiiççç niyetim yok...önceden Rabbime eşimin işlerdiği günahlar için tövbe eder yalvarırdım cennete beraber girelim diye dualar okudurdum simdi tek kendim için yapıcamm...kendim içinn Allaha yalvarıcamm ,bunu onada dedim zaten oyuzden dört dönüyor etrafımda ,,Aşk için oldugunu sanmıyorum

çokk heyecan vericii olmalıı hadi bakalım insallahh yehancımmm..bakalım pempeee patikmi ?? mavi donmuuu görürsen pipicik bizede haberdar et balımm

hakkında hayırlısı olsun kuzucummmm...

naporsun canımcım gorusmeyeli..

Ne yapayım canım, yılbaşında Trabzondaydık, çok güzel geçti. Sen ne zamandır yoktun, yoluna girmiş herşey sevindim adına..Valla doktorum 16.hafta demişti öğrenmem için ama daha erken de olabilir tabi.. Acaba hareket eder mi ? görebilir miyim hareketini ?

ohh ohh ne güzelll

evet canım hallettim sayılır bakalım

hmm bilemicem canım yaa ama çikolata deyınce hareket edıyor dıyorlardı yani öyle bi duyum benımkısı sadece..

emınım bebişinde çok heyecanlıdır sımdı ee kolaymı kendını gostertecekk babasından yüz görümlüüü isteee

Çikolata deyince hareket mi ediyor ? Ne alaka ?

İnşallah cinsiyetini öğrenebilirim, çok merak ediyorum gerçekten..

Senin kuzucum diyen dilini yerim kısss valla ne iyi oldun döndün

Bi çikolata yiyip bakacam hareket olacak mı ? Ya şuan hareket etse bile çok farkedebileceğimi sanmıyorum ne bilim, daha çok küçük sonuçta..

Ben cinsiyetini öğrenmeyi çok istiyorum umarım çok nazlı davranmaz bana. Annesini meraktan kurtarır inşallah..

Bu kontrolde olmazsa bile bir dahaki kontrolde öğrenirim gibime geliyor..

İlahi sınav gece gece beni güldürdün, Allah da seni güldürsün

Canım yaaa inşAllah bugün bulursun bu açığı çok stresli bilirim bnde yaşamıştım bir ara ..

Aminnnn Allah razı olsun kabul etsin inşAllah.Nasılsın cnm bebişin nasıl.Daha sık gel lütfennn

evet cnm yarıyıl tatili olcak ya annemlere gideceğim ankaraya

cnm 100 tane daha okudum tefriciye .bu duanın belli zamanı yokmu cnm 1 haftada okuncak falan diye ...

Canım ne güzel dinlenirsin orada hasret giderirsin anneciğinle ve ailenle
Allah kabul etsin cnm cumaya bitse iyi olurdu ama önemli dğeil cnm ne zaman biterse artık.

Canım cinsiyeti bu haftada erkekse farkedilebilir ama genelde dr.lar söylemez yanılma payı olduğu için kızsa en erken 14.haftada öğrenebilirisn cnm ama 16da kesin öğrenirsin.Bu arada muayneden önce çikolata yeki pırpır dönsün kuzun maaşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…