- 6 Şubat 2010
- 1.382
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.001
hoşgeldın fıstıkk napıosunn
iyi diyelim iyi olalım canım yaa
kızlar cuma gününe devlet hastanesinden randevu aldım sabah 9da,adetimin 3.günü olacak hormon tahlillerimi yaptıracam da.... Allah izin verirse de 15inden sonra kendi doktorumuza gitcez...ama size sormak istediğim ben hangi tahlillerime baktırayım, işi bilen, aklınıza gelen ne varsa yazın bana
kızlar cuma gününe devlet hastanesinden randevu aldım sabah 9da,adetimin 3.günü olacak hormon tahlillerimi yaptıracam da.... Allah izin verirse de 15inden sonra kendi doktorumuza gitcez...ama size sormak istediğim ben hangi tahlillerime baktırayım, işi bilen, aklınıza gelen ne varsa yazın bana
canlarımmm...
bir gun eşimle aksam vakti oturuyoruz salıonda (gerci bizim için artık oturma odası oldusalon kavramını unuttuk biz ) eşim bi cekyatta ben bi çekyatta yatar vaziyet oturuyoruz.. ben tv bakıyorum esımde laptoptan nete girdi..öyle oyalanıo adamcazz.. ben tabi dururmuyum hafiyecilik oynamaya basladım bile..kafamı cevırmden yandan yandan bakmaya calısıyorum nettirio nerelere girio diee tabii aynı hizamda oldugu içinde göremiyorum son bi gayrette sağ tarafa bakıyorummm yinee..sağdaki gözümm beynime yapışmışş vaziyettee soldaki gözümden burnumda bulanık gosterıo tam net değil secemiyorum neyse böyle böyle bakarken amannnnnn ne görimmmmm kocacımmm bana netten tektaş bakıooooo nasıl sevınclıyımmm... bende bi cazibeler oturdugum yerde adama kur etmeye basladımmm cokkk mutluyummm tabeeee birgun sonra carsıya cıktıkk ben uça uça giyindimm süslendim püslendimmm ,hatta eşim düğüne mi gidion bu ne halin dedi kuyumcuların önünden geçemye başladık birbir merakımda catlıcammm acaba nasıl bişi alıcakkk derkeeennn hırdavatcının önunde durdukkk sen git kopek tasması al benım gordugum modelden hemdeeee tektas diye uctugum meğer kopekkkkk tasmasıymıssss....(k.validemın kopeklerine) bendekide nasıl bir hayal gucuyseee artıkkk kendine kendime ne güldümmmm,alkış tuttum ... eşime desemmm dilinden kurtulamammm...
ama ama ama.... öyleydiii işteeeee tektaş gibi görünüyrduuuu....
Iyi ol canım benim içini ferah tut.bende iyiyim canım adetin 3 gunumdeyim Ama aşırı sancim var off
canım sen tam hormon tahlili işte prolaktin tsh e2 lh bikac şey daha vardi
Buralardayım ama yazmadım bişeler. Akşam oldu mu pek bi keyifsizleşiyorum, hiç bişe yapasım gelmiyor.
Bu arada dikkat ettim de, herkesin cuma günü doktorla bi işi var, hayırlısı bakalım.
Ben cuma günü doktora gittiğimde ne görürüm acaba ? Hareket eder mi yada cinsiyeti ortaya çıkabilir mi ? Çok merak ediyorum gerçekten.
ölmeeeeeyim demiiiisen ölme emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çokk heyecan vericii olmalııhadi bakalım insallahh yehancımmm..bakalım pempeee patikmi ?? mavi donmuuu görürsen pipicik bizede haberdar et balımm
hakkında hayırlısı olsun kuzucummmm...
naporsun canımcım gorusmeyeli..
Ne yapayım canım, yılbaşında Trabzondaydık, çok güzel geçti. Sen ne zamandır yoktun, yoluna girmiş herşey sevindim adına..Valla doktorum 16.hafta demişti öğrenmem için ama daha erken de olabilir tabi.. Acaba hareket eder mi ? görebilir miyim hareketini ?
Çikolata deyince hareket mi ediyor ? Ne alaka ?
İnşallah cinsiyetini öğrenebilirim, çok merak ediyorum gerçekten..
leeeeeexxxxxxnapıosunnnnn canımmmm iyisinnn insallahhhhh.. Allah sana zihin açıklığı versinnn kuzucummm.. Tazini başarılı bir şekilde teslim edersin inşaAllah bitanemmm
bendeee sizleriii çok ama çokkk özledimmmmmmmm sanki herbiriniz ayrı ayrı kucaklamış gibi hissettim her msjımda ,burda olduğum için çokkk mutluyummm ,hepinizi çooookkk seviyorummmmgözünüze sokarmıs gibi oldu ama öyleee yani
beeennn geldimmmmm ...ancak yandan yandan tvye bakıyorummm...gözüm beynime yapışacak bişi diil
kuzucummmm hesaplarında nerde acık var bilemiyorsan en bastan tektek hesapla istersen bi deftere filan yaz..baska türlü o açığı bulamazsın bitanemm..
canlarımmm...
bir gun eşimle aksam vakti oturuyoruz salıonda (gerci bizim için artık oturma odası oldusalon kavramını unuttuk biz ) eşim bi cekyatta ben bi çekyatta yatar vaziyet oturuyoruz.. ben tv bakıyorum esımde laptoptan nete girdi..öyle oyalanıo adamcazz.. ben tabi dururmuyum hafiyecilik oynamaya basladım bile..kafamı cevırmden yandan yandan bakmaya calısıyorum nettirio nerelere girio diee tabii aynı hizamda oldugu içinde göremiyorum son bi gayrette sağ tarafa bakıyorummm yinee..sağdaki gözümm beynime yapışmışş vaziyettee soldaki gözümden burnumda bulanık gosterıo tam net değil secemiyorum neyse böyle böyle bakarken amannnnnn ne görimmmmm kocacımmm bana netten tektaş bakıooooo nasıl sevınclıyımmm... bende bi cazibeler oturdugum yerde adama kur etmeye basladımmm cokkk mutluyummm tabeeee birgun sonra carsıya cıktıkk ben uça uça giyindimm süslendim püslendimmm ,hatta eşim düğüne mi gidion bu ne halin dedi kuyumcuların önünden geçemye başladık birbir merakımda catlıcammm acaba nasıl bişi alıcakkk derkeeennn hırdavatcının önunde durdukkk sen git kopek tasması al benım gordugum modelden hemdeeee tektas diye uctugum meğer kopekkkkk tasmasıymıssss....(k.validemın kopeklerine) bendekide nasıl bir hayal gucuyseee artıkkk kendine kendime ne güldümmmm,alkış tuttum ... eşime desemmm dilinden kurtulamammm...
ama ama ama.... öyleydiii işteeeee tektaş gibi görünüyrduuuu....
amin canim cumlemizden.gida muh.siyim canim ben ve ozel sektor
amin canim mevlam cumlemizin yavrusunu korusun ve umutla bekleyen tum arkadaslara enyakin zamanda nasip etsin ins.
bu ay butcemiz tutmadi cok altindayiz.birde hesaplarda 3600 liralik bir fark var.bu ay diger arkadas yapmisti diger isleride.oda gitti bende simdi acigi bulamiyorum.ee dogal olarak hesabi ben verecegim:26:
uzun bi aradan sonra herkese merhaba.ite kaka çalışan bi bilgisayarımız var giremiyorum o yüzden topiğe böyle elime geçen ilk fırsatı da değerlendirip kim napmış bakayım dedim ama uzun bi süre giremeyince takip etmek zor oluyor.kuran ayetel kürsi tefriciye hepsi bi arada okunuyor sanırım.kuranda 27. cüz 300 tane tefriciye 300 tane de ayetel kürsi okuyabilirim.fırsat bulursam okundu haberini veririm bulamasam da siz pazara kadar okundu sayın.rabbim şimdiden kabul etsin.dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin:)
evet cnm yarıyıl tatili olcak ya annemlere gideceğim ankaraya
cnm 100 tane daha okudum tefriciye .bu duanın belli zamanı yokmu cnm 1 haftada okuncak falan diye ...
Buralardayım ama yazmadım bişeler. Akşam oldu mu pek bi keyifsizleşiyorum, hiç bişe yapasım gelmiyor.
Bu arada dikkat ettim de, herkesin cuma günü doktorla bi işi var, hayırlısı bakalım.
Ben cuma günü doktora gittiğimde ne görürüm acaba ? Hareket eder mi yada cinsiyeti ortaya çıkabilir mi ? Çok merak ediyorum gerçekten.