- 21 Nisan 2012
- 766
- 44
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #14.961
Elif5507
Duası:YA RAB sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim evlat sahibi olabilmemi nasip et PEYGAMBER efendimiz hürmetine inşAllah bana ve her isteyene.Amin
okuyan herkesten Allah razı olsun.Rabbim gönüllerine göre versin.
1001 Ayet-el Kürsi
Savas5482:100
Gumus19:30
muhat:90
ALPPIN:50
asbelove:100
Kayınvalide:300
kiraztepe:50
kabilarda:100
Kalan:181
Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım varrrrrrr
Bebiş için 500yasin okumak istiyorum ama kişi başı bir tane okunması gerekiyormuş
Yardımcı olacak arkadaş ve yakınları aranıyorrrrr
Benim için yasin okumak isteyen var mıııııı
bu arada bende özo gibiyim..ama dikkatli okuyorum ..olur muuu:26:asbeloveeeeeemmm ben yasini transkribinden okuyorum yani arapça harflerinden değil, öyle kabul olur mu? ama zaten şuan adetliyim, adetten çıkana kadar bitmezse ve eğer öyle de kabul olursa ben de okumak isterim
kızlar şuan sinirden ölcem; adet oldum, ağlamamak için zor tutuyorum patlamaya hazır bomba gibiyim, evim leş gibi, temizliğe başlayacaktım komşum çıkmış gelmiş, kafam kaldırmıyor, daha kahvaltıyı bile yeni ypacaz
ayy çok şükür benim de komşum yokkkÇat kapı mı gelmiş hiç hoşlanmam böylesinden...ama olsun sen misafir bereketiyle gelir de bir kahve keyfi yapıver
aminnn cnmmmm..bu duaların tüm sevabından Rabbim sana da kat kat yazsın inşallah..vesile olan sensin bitanemmmTefriciye , Ayetel Kürsi , Cüz okuyan okumak isteyip okuyamayan dualara amin diyen tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum .Rabbim bin kez razı olsun inşAllah.Gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Peygamber efendimiz s.a.v yüzü suyu hürmetinee.Aminnn
canim yaa son dr.agittigimde ancak keseyi gorduk birde pitpitlari duysam bieaz daha gonlum rahat edecek.su ara midem aygin baygin.agzimin pek tadi yok ama okadar olacak aryik.mevlM saglikla lucagimiza almayida nasip eder ins.herkesle birlikte
rainbow gecmis olsun canim ters bisey yoktur ins.
arkadasimiz icin 100 tane bana yaz daha fazla okuyabilirsem haber veririm
Aminnnnnnnnn hepimize inşAllahh.
umutcuğum test derken kan pıhtılaşma testinden konuşmuştuk yanılmıyorsam o gün birde senin gibi bir kaç denemesi olan hastalara histereskopi denen bir operasyon yapılıp rahim inceleniyor cnm.Bu yapıldımı diye sormuştum.
kizlar ben geldim.
migenim tutuyor birde grip olacak gibiyim
iste su birkac gun stresli gunler beni bekliyor ne olacak bilmiyorum
bu aydan umutluyum bakalım hayırlısı
sabah akşam çalışıyoruz daha nolsun
Rainbowcumm daha sık gelmek istiyorummm bende ama uzun bi tatilden sonra okuldakı cocukları toparlamak gercekten zor oldu..birde biz bu sene pilot okuluz hersey değişti farklı bir okul öncesi dönemi baslıo bizim için..okuldan bir sürü evrak getirdim eve..bakalımm nasıl olacak..bi taraftan dewam eden mide bulantısıı hiç bitmeyen açlık..yenı hamılelerı gördukçe hep dua edıyorm onlar böyle cekmesın dıe..
geldiydim amaaa yemek yemem gerekiooo sonra hürrem var gelirim gece..eşim nöbetci benim
ayy çok şükür benim de komşum yokkkzaten apartman 4 daire..bizden gerisi 60 yaş üstü zaten son 20 yılımın geçtiği mahalledeyim herkes tanıdık ama gelen giden olmuyo şükür kiiii
aminnn cnmmmm..bu duaların tüm sevabından Rabbim sana da kat kat yazsın inşallah..vesile olan sensin bitanemmm
oyy oyy maşallah cnmmm olsun bugün kese yarın pıtpıt..az sabır canımm..sağlıkla kucağına alacaksın inşallah bebişkoyu
Kızlar Merhaba....
Çok yoğunum bu aralar, gelemiyorum topiğimize. Nasılsınız??? Güzel haberler var mı???
Hayatımsınav dönmüşsün canım çok sevindimmm
Hepinize çok mutlu, sağlıklı, bebişli, bol kazançlı bir yıl diliyorum
RainbowColors kullanıcısından alıntı
Umut canım histereskopi yapıpdımı sana rahme bakıldımı.Genelde bu tarz vakalarda bakıyorlar
abla bunu sormustun cvp verememistim tam hatırlaymadığımdan dolayı..esime sordum da o hatırlattı..
hani ilk iki tüp bebeği 2005 yılında yaptırmıstık,
ve 3.cü tüp beebği de baska yerde 2010 yılında yaptırdıydık ya..
ve 3. cüsünden sonra bi arastırma hastanesinde tahliller vs. oradaki doktoruma neden tutunamıyor sorduğumda bize ;
göbek deliğinden girilip, bakılıyor ama hem çok zor senin için, birde çok bisey elde edilemiyor gibilerinden bir cvp vermisti bizlere..
bizde diğer testleri yaptırıp, onu yaptırmamıstık o an ki ruh halinle ..
o yerden baska yerde de gidip sormadık..hem çok yorulmustuk o ay maddi-manevi..
ondan sonrada geldik bu günlere..(önceki msjımı buldum,.buydu yazdığım)
amin canim cumlemizden.gida muh.siyim canim ben ve ozel sektorAllah razı olsun canım.zaten bitmedi.181 tane kaldı bitsin ozaman sen yap .Anlaştık ozaman.
inşallah iş yerinde kötü şeyler olmamıştır.meslek ne bu arada?ben sınıf öğretmeniyim antalyada
Canım benim iş yerndeki stresten oluyor hep bunlar konu ne bilmiyorum ama kafayı takmasan düşünmesen ama işte mümkün olmuyor değil mi Allah kolaylık versin cnm.Elifin duasınıda üstlenmişsin Allah razı olsun cnm Rabbim seni ve yavrunu korusun inşAllah.Aminn
daha ne olacak bebek tabiki inşAllah:118:
lex cnm özledik vallaaa hoşgeldinnnnKızlar Merhaba....
Çok yoğunum bu aralar, gelemiyorum topiğimize. Nasılsınız??? Güzel haberler var mı???
Hayatımsınav dönmüşsün canım çok sevindimmm
Hepinize çok mutlu, sağlıklı, bebişli, bol kazançlı bir yıl diliyorum
Herkes nerede Sülüman'ı mı seyrediyorsunuz:44: