RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Rainbowcumm daha sık gelmek istiyorummm bende ama uzun bi tatilden sonra okuldakı cocukları toparlamak gercekten zor oldu..birde biz bu sene pilot okuluz hersey değişti farklı bir okul öncesi dönemi baslıo bizim için..okuldan bir sürü evrak getirdim eve..bakalımm nasıl olacak..bi taraftan dewam eden mide bulantısıı hiç bitmeyen açlık..yenı hamılelerı gördukçe hep dua edıyorm onlar böyle cekmesın dıe..
:KK50::KK50::KK50:

Elif5507

Duası:YA RAB sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim evlat sahibi olabilmemi nasip et PEYGAMBER efendimiz hürmetine inşAllah bana ve her isteyene.Amin

okuyan herkesten Allah razı olsun.Rabbim gönüllerine göre versin.

1001 Ayet-el Kürsi

Savas5482:100

Gumus19:30

muhat:90

ALPPIN:50

asbelove:100

Kayınvalide:300

kiraztepe:50

kabilarda:100

Kalan:181

elif için 50 tane alıyorummmm.yarına bitiririm inşallahhh

Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım varrrrrrr:KK16:
Bebiş için 500yasin okumak istiyorum ama kişi başı bir tane okunması gerekiyormuş
Yardımcı olacak arkadaş ve yakınları aranıyorrrrr:KK16:
Benim için yasin okumak isteyen var mıııııı:KK49:

bir tane de ben alayım cnmm..haftasonu okurum inşallahhhh:KK16::KK16::KK16:
asbeloveeeeeemmm ben yasini transkribinden okuyorum yani arapça harflerinden değil, öyle kabul olur mu? ama zaten şuan adetliyim, adetten çıkana kadar bitmezse ve eğer öyle de kabul olursa ben de okumak isterim
bu arada bende özo gibiyim..ama dikkatli okuyorum ..olur muuu:26:

Son düzenleme:
kızlar şuan sinirden ölcem; adet oldum, ağlamamak için zor tutuyorum patlamaya hazır bomba gibiyim, evim leş gibi, temizliğe başlayacaktım komşum çıkmış gelmiş, kafam kaldırmıyor, daha kahvaltıyı bile yeni ypacaz

özommm gelmiş kırmızılarrr...demekki pko yine seni rahat bırakmadı.:KK47:..olsun be cnmmm..önümüzdeki maçlara bakcaz artıkkkkk:KK6:
komşuna bende sinir oldum valla..inşallah sakinleşmişsindirrrr:26:

slm kızlar....
elifcim hoşgeldin biraz geç dedim ama kusura bakma...

rainbow cnm şimdilik sana 100 tane okudum cnm okudukça yazarım yine.

elif içinde 60 tane okudum.

asbolove kabulse bende düz yazıdan okurum yasin.

yehan bende seni merak ettiydim gelmedin diye.ne güzel bebişle randevumu var hareketlerini görürsün şimdi ne güzel:KK16:

kirazcım aşılaman hayırlı olur inşallahda gelir bebişlerin cuma herkes dr.damı.

özlem regliyken sende git dr.a cnm baksınlar araştırsınlar iyice

bende regli olacak gibi bacaklarım ve kasıklarım ağrıyor.yumuşlar çatlamak üzere heralde .kızlar bu ay bebiş tutmazsa şubatda yumoş döneminde kocişle ayrı olacağız :18::KK17::KK17:

Çat kapı mı gelmiş hiç hoşlanmam böylesinden...ama olsun sen misafir bereketiyle gelir de bir kahve keyfi yapıver :KK1:
ayy çok şükür benim de komşum yokkk:KK52:zaten apartman 4 daire..bizden gerisi 60 yaş üstü:KK9:zaten son 20 yılımın geçtiği mahalledeyim herkes tanıdık ama gelen giden olmuyo şükür kiiii
Tefriciye , Ayetel Kürsi , Cüz okuyan okumak isteyip okuyamayan dualara amin diyen tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum .Rabbim bin kez razı olsun inşAllah.Gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Peygamber efendimiz s.a.v yüzü suyu hürmetinee.Aminnn
aminnn cnmmmm..bu duaların tüm sevabından Rabbim sana da kat kat yazsın inşallah..vesile olan sensin bitanemmm:KK16::KK16::KK16:
canim yaa son dr.agittigimde ancak keseyi gorduk birde pitpitlari duysam bieaz daha gonlum rahat edecek.su ara midem aygin baygin.agzimin pek tadi yok ama okadar olacak aryik.mevlM saglikla lucagimiza almayida nasip eder ins.herkesle birlikte

rainbow gecmis olsun canim ters bisey yoktur ins.
arkadasimiz icin 100 tane bana yaz daha fazla okuyabilirsem haber veririm

oyy oyy maşallah cnmmm olsun bugün kese yarın pıtpıt..az sabır canımm..sağlıkla kucağına alacaksın inşallah bebişkoyu:emir_bebek::emir_bebek:

Aminnnnnnnnn hepimize inşAllahh.
umutcuğum test derken kan pıhtılaşma testinden konuşmuştuk yanılmıyorsam o gün birde senin gibi bir kaç denemesi olan hastalara histereskopi denen bir operasyon yapılıp rahim inceleniyor cnm.Bu yapıldımı diye sormuştum.

quote_icon.png
RainbowColors kullanıcısından alıntı
Umut canım histereskopi yapıpdımı sana rahme bakıldımı.Genelde bu tarz vakalarda bakıyorlar

abla bunu sormustun cvp verememistim tam hatırlaymadığımdan dolayı..esime sordum da o hatırlattı..

hani ilk iki tüp bebeği 2005 yılında yaptırmıstık,
ve 3.cü tüp beebği de baska yerde 2010 yılında yaptırdıydık ya..
ve 3. cüsünden sonra bi arastırma hastanesinde tahliller vs. oradaki doktoruma neden tutunamıyor sorduğumda bize ;
göbek deliğinden girilip, bakılıyor ama hem çok zor senin için, birde çok bisey elde edilemiyor gibilerinden bir cvp vermisti bizlere..

bizde diğer testleri yaptırıp, onu yaptırmamıstık o an ki ruh halinle ..
o yerden baska yerde de gidip sormadık..hem çok yorulmustuk o ay maddi-manevi..
ondan sonrada geldik bu günlere..(önceki msjımı buldum,.buydu yazdığım)

Kızlar Merhaba....

Çok yoğunum bu aralar, gelemiyorum topiğimize. Nasılsınız??? Güzel haberler var mı???
Hayatımsınav dönmüşsün canım çok sevindimmm:KK16:
Hepinize çok mutlu, sağlıklı, bebişli, bol kazançlı bir yıl diliyorum :KK9: :nazar:

kizlar ben geldim.
migenim tutuyor birde grip olacak gibiyim
iste su birkac gun stresli gunler beni bekliyor ne olacak bilmiyorum:KK31:

Canım benim iş yerndeki stresten oluyor hep bunlar konu ne bilmiyorum ama kafayı takmasan düşünmesen ama işte mümkün olmuyor değil mi Allah kolaylık versin cnm.Elifin duasınıda üstlenmişsin Allah razı olsun cnm Rabbim seni ve yavrunu korusun inşAllah.Aminn

bu aydan umutluyum bakalım hayırlısı
sabah akşam çalışıyoruz daha nolsun :KK17::KK17:

:KK9: daha ne olacak bebek tabiki :nazar::emir_bebek::KK9:inşAllah:118:

Rainbowcumm daha sık gelmek istiyorummm bende ama uzun bi tatilden sonra okuldakı cocukları toparlamak gercekten zor oldu..birde biz bu sene pilot okuluz hersey değişti farklı bir okul öncesi dönemi baslıo bizim için..okuldan bir sürü evrak getirdim eve..bakalımm nasıl olacak..bi taraftan dewam eden mide bulantısıı hiç bitmeyen açlık..yenı hamılelerı gördukçe hep dua edıyorm onlar böyle cekmesın dıe..
:KK50::KK50::KK50:

Allah kolaylık versin cnm.Hala sadece tostmu yiyebiliyorsun cnm :KK43:

geldiydim amaaa yemek yemem gerekiooo sonra hürrem var gelirim gece..eşim nöbetci benim :KK52::KK8::KK55:

gel cnm gellll :KK16:

Elif5507

Duası:YA RAB sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim evlat sahibi olabilmemi nasip et PEYGAMBER efendimiz hürmetine inşAllah bana ve her isteyene.Amin

okuyan herkesten Allah razı olsun.Rabbim gönüllerine göre versin.

1001 Ayet-el Kürsi

Savas5482:100

Gumus19:30

muhat:90

ALPPIN:50

asbelove:100

Kayınvalide:300

kiraztepe:50

kabilarda:100

8scorpions:50

fatmaipek:60

Kalan:71

ayy çok şükür benim de komşum yokkk:KK52:zaten apartman 4 daire..bizden gerisi 60 yaş üstü:KK9:zaten son 20 yılımın geçtiği mahalledeyim herkes tanıdık ama gelen giden olmuyo şükür kiiii

aminnn cnmmmm..bu duaların tüm sevabından Rabbim sana da kat kat yazsın inşallah..vesile olan sensin bitanemmm:KK16::KK16::KK16:

oyy oyy maşallah cnmmm olsun bugün kese yarın pıtpıt..az sabır canımm..sağlıkla kucağına alacaksın inşallah bebişkoyu:emir_bebek::emir_bebek:

Allah razı oolsun scorpicim.inşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhh:KK16:

Kızlar Merhaba....

Çok yoğunum bu aralar, gelemiyorum topiğimize. Nasılsınız??? Güzel haberler var mı???
Hepinize çok mutlu, sağlıklı, bebişli, bol kazançlı bir yıl diliyorum :KK9: :nazar:

merhaba cnm özledik ama seni.:KK16:
habibte hamileeeeeeee :KK52::KK52::KK52::KK52::nazar::nazar::nazar:

quote_icon.png
RainbowColors kullanıcısından alıntı
Umut canım histereskopi yapıpdımı sana rahme bakıldımı.Genelde bu tarz vakalarda bakıyorlar

abla bunu sormustun cvp verememistim tam hatırlaymadığımdan dolayı..esime sordum da o hatırlattı..

hani ilk iki tüp bebeği 2005 yılında yaptırmıstık,
ve 3.cü tüp beebği de baska yerde 2010 yılında yaptırdıydık ya..
ve 3. cüsünden sonra bi arastırma hastanesinde tahliller vs. oradaki doktoruma neden tutunamıyor sorduğumda bize ;
göbek deliğinden girilip, bakılıyor ama hem çok zor senin için, birde çok bisey elde edilemiyor gibilerinden bir cvp vermisti bizlere..

bizde diğer testleri yaptırıp, onu yaptırmamıstık o an ki ruh halinle ..
o yerden baska yerde de gidip sormadık..hem çok yorulmustuk o ay maddi-manevi..
ondan sonrada geldik bu günlere..(önceki msjımı buldum,.buydu yazdığım)

Canım evet bende bu işlemden bahsediyorum dr.unne yazıkki yanlış yönlendirmiş seni çok bir şey elde edilmez olur mu rahimde bir sorun varsa görülüp tedavi ediliyor.Bence gideceğn ilk dr.bunu önerecek.Rabbim tez zamanda nasib etsin inşAllah canım.

Fatmacığım Allah kabul etsin cnm.
İnşAllah gelecek aya çalışmaya gerek kalmayacak eşin nerede olacak cnm tatilde memleketemi gideceksin yoksa :KK55::KK55:

Yehancımm hg. cnm :KK16:

Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.

Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn

Not:Kuran okumayı bilmeyen arkadaşlar arzu ederlerse yakınlarına verebilir.İnşAllah tamamlayabiliriz.Buraya yazdıktan sonra lütfen özel mesaj atın olur mu:KK16:

Muhat:-------------1.Cüz
Savaş5482:---------2.Cüz
Kabilarda:-----------3-4.Cüzler
Savaş5482:---------5-6-7-8-9-10.Cüzler
Elfida:--------------11-12.Cüzler
Raginda:------------13-14.Cüzler
Kiraztepe:----------15-16.Cüzler
Hayatimsinav:------17-18 Cüzler
Sunbal:-------------19.Cüz
rmzeynep:----------20.cüz
Asbelove:-----------21.cüz
Rainbowcolors:------22-23.25.Cüzler
oz_lem:-------------24.cüz(Okundu:nazar::118:)
Missyaman:---------30.cüz

Cüzler okundu bilgisini vermeyi lütfen unutmayın duası yapılacak çünkü.

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

RainbowColors

4444 Salat-ı Tefriciye

-oz_lem:112
-Asbelove:300
-8scorpions:500
-kiraztepe:250
-muhat:130
-rimel_84:74
-elif5507:120
-kabilarda:100
-fatmaipek:100

KALAN:2759

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

Allah razı olsun canım.zaten bitmedi.181 tane kaldı bitsin ozaman sen yap .Anlaştık ozaman.

inşallah iş yerinde kötü şeyler olmamıştır.meslek ne bu arada?ben sınıf öğretmeniyim antalyada
amin canim cumlemizden.gida muh.siyim canim ben ve ozel sektor

Canım benim iş yerndeki stresten oluyor hep bunlar konu ne bilmiyorum ama kafayı takmasan düşünmesen ama işte mümkün olmuyor değil mi Allah kolaylık versin cnm.Elifin duasınıda üstlenmişsin Allah razı olsun cnm Rabbim seni ve yavrunu korusun inşAllah.Aminn

:KK9: daha ne olacak bebek tabiki :nazar::emir_bebek::KK9:inşAllah:118:

amin canim mevlam cumlemizin yavrusunu korusun ve umutla bekleyen tum arkadaslara enyakin zamanda nasip etsin ins.

bu ay butcemiz tutmadi cok altindayiz.birde hesaplarda 3600 liralik bir fark var.bu ay diger arkadas yapmisti diger isleride.oda gitti bende simdi acigi bulamiyorum.ee dogal olarak hesabi ben verecegim:KK5::26:

Kızlar Merhaba....

lex cnm özledik vallaaa hoşgeldinnnn:KK16:sana da aiyi seneler bitanemmmm
Herkes nerede Sülüman'ı mı seyrediyorsunuz:44:

ivetttt sülü seyrediyorummmm:KK52::KK52:

X