- 30 Haziran 2011
- 1.808
- 34
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #14.901
Elif5507
Duası:YA RAB sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim evlat sahibi olabilmemi nasip et PEYGAMBER efendimiz hürmetine inşAllah bana ve her isteyene.Amin
okuyan herkesten Allah razı olsun.Rabbim gönüllerine göre versin.
1001 Ayet-el Kürsi
Savas5482:100
Gumus19:30
muhat:90
ALPPIN:50
Kayınvalide:300
Kalan:431
hoşgeldin canımm.biz iyiyiz sen nasılsınn
kızlar benim kırmızılarım geldi, kendime bi halay çekeyimbu kadar kısa halay çekecem çok sancım var çünkü
ablacım yaz oraya özlem bat:5 şubat yaş:24
ablaaaaa 72 tane daha salavat okudum sana keşke daha fazla okuyabilseydim
canin sagolsun habibtemm...uuzulmee...adet olmamakta sorun oluyor bazen,,,cok sukur sagliklisin,..en kisa zamanda sana nasip edecek habibtemmmm,,,dualarim seninlee...
çok şükür habibtem ben de pko olduğu için yine adetlerim düzensizleşti diye korkmuştum ama çok şükür oldum en azından
kızlar benim kırmızılarım geldi, kendime bi halay çekeyimbu kadar kısa halay çekecem çok sancım var çünkü
ablacım yaz oraya özlem bat:5 şubat yaş:24
ablaaaaa 72 tane daha salavat okudum sana keşke daha fazla okuyabilseydim
habibtemmm bendede pko varr...bu ay glukofen ictimm...cok ise yaradi doktoruna gidince bundan bahset ins bu sefer olur,....sogan suyu ic habibtemmm...cok iyi pkoyaaa///
Seaside cnm beklenmeyen reg tarihin ne zamandı cnm listede yok.Lütfen bilgileri eksik arkadaşlar güncelletsin bana.
kızlar şuan sinirden ölcem; adet oldum, ağlamamak için zor tutuyorum patlamaya hazır bomba gibiyim, evim leş gibi, temizliğe başlayacaktım komşum çıkmış gelmiş, kafam kaldırmıyor, daha kahvaltıyı bile yeni ypacaz
habibtemmm bendede pko varr...bu ay glukofen ictimm...cok ise yaradi doktoruna gidince bundan bahset ins bu sefer olur,....sogan suyu ic habibtemmm...cok iyi pkoyaaa///
kızlar şuan sinirden ölcem; adet oldum, ağlamamak için zor tutuyorum patlamaya hazır bomba gibiyim, evim leş gibi, temizliğe başlayacaktım komşum çıkmış gelmiş, kafam kaldırmıyor, daha kahvaltıyı bile yeni ypacaz
Elif5507
Duası:YA RAB sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim evlat sahibi olabilmemi nasip et PEYGAMBER efendimiz hürmetine inşAllah bana ve her isteyene.Amin
okuyan herkesten Allah razı olsun.Rabbim gönüllerine göre versin.
1001 Ayet-el Kürsi
Savas5482:100
Gumus19:30
muhat:90
ALPPIN:50
Kayınvalide:300
kabilarda:100
Kalan:331