RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

çok teşekkür ederim kızlarrr... O güzel dileklerinizi aynen sizler içinde diliyorumm..inşallah en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz))))

dopum günün kutlu olsun inşallah bi dahiki seneye bebişinle girersin

hoşgeldin cnm bence en önemlisi stres yapma cnm tabi yapabilirsen

Tuykucuk bende hep öyle hissediyordum ama bu6. Ay olacak daha olmadı.. Yani hemen olmayabiliyor kendini şartlama sonra insan çok üzülüyoor. Inş hayırlı zamanda olurne diim. Ama korkma ya bebek kadar güsel bişi var mı tabi sorumluluğu çok ağır ama çokta tatlılar..onlar için herşeye değer.

Hayırlısı olsun canım. Aramıza hoşgeldin Folik asite başlaman yeterli şimdilik canım. Tabi beslenmenede dikkat etmende fayda var.

selam hatunlaaaaaarrr

sohbet bensiz almış başını yürümüş.. ben size demedim mi bensiz olursa kötü içerik bildircem diyeeee

şöyle geçmişe bakayım dediimmm anaaaaaamm 40 sayfa geçmiş okuyamadım valla, özet verin hamiş var mı canlar

Merhaba kızlar. Ben 11 kasımda silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm. Dün de ikinci izgi daha net göründü. Rabbim sağlıklı uzun ömürlü kucağıma almayı nasip etsin.

Allah isteyen herkese hayırlısıyla versn.

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah. Seninde bebeğin hayırlı olsun canım Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Gözün aydın Hayırlı uğurlu olsun canım...Allah isteyen herkesi yavrusuna kavuştursun inşallahhhh

hoşgeldin canımmm nasılsın özledim seni valla

evet sayfalar çok ilerledi canım özet olarak hamiş yok.Listede düzenlemeler yapıldı bi gelip uğramayanlar çıkarılıyor.Yehan test yaptı çizgi silikte olsa biz görebildik.Regliolan arkadaşlarımız var.Bu arada rainbow ablacığımız bize sordu uğramayanları söyleyin llisteden silelim bende özo var dedim ilgisiz hayırsız başka topiklerde geziyor dedim hahahaha söz verdi bana seni çıkaracak listeden ama nereye çıkaracak en tepeye hamileler bölümüne İnşALLAH :)))

Hoşgeldin canım Ayağın uğurlu geldi sen geldin hamile haberide geldi :))))

kızlar yaptım ve malesef tek çizgi... Nasip diyelim. İçim biraz buruldu ama iyiyim. Adet olmazsam tekrar bakarım. Güzel haber vermek isterdim ama üzgünüm..

ya üzülme, belki daha idrara geçmemiştir, ben senden umutluyum, niye dersen, senin yaptığın o iğne testi var ya ben de yaptım ondan (acaba yerleşme kanaması mı diye) iğne olduğu gibi duruyordu, çok şaşırmıştım:26: onun için bence hemen ümidini kesme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…