RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

hahahahahaa hayıınsın, zalımsın hacı özet vermiş yavv canım benimmmm yehan bi kan tahliline gitse bari heyecanlandım ben de ... kızzz rüyamda kan tahlili yaptırıyodum 4 haftalık gebesin diyodu doktor, hatta hcg sayısı bile aklımda o derece psikolojim bozulmuş
hem buarada seni çıkarak listeden kaç gündür yoksun ortada özledim yaaa

Hoşgeldin canım Ayağın uğurlu geldi sen geldin hamile haberide geldi :))))

hoşbulduuuuummm canımmmmm heyaaa çok uğurluyum bi kendime yok hayrım

Aybikecim sende hiç ama hiç moralini bozma.. Bu ay olmadı ama daha bir sürü aylar var önümüzde yeterki sağlığımız olsn en önemlisi bu.. Gerisi gelir elbet bir vakti vardır. Ben geçen ay hamiletim die herkese nerdeyse yaydım tam 32. Günde hastalandm((( o yüzden herşey nasip kısmet.artık ben herşeyi oluruna bıraktım. Her aynı şeyleri yaşamktan çok sıkıldım. Hele geçen aydan sonra 35 36 gün olmadan hiçbir test yapmam artık

bu arada daha yeni geldim, az bi dujj mujjj alayım, ilk günden sınav yaptım bi de onlar okunacak neyse yarın okurum oları, yarın öğleden sonra dersim yok 12 de evdeyim....neyse bugünde kocişko nöbetçi yine, bi yere ayrılmayın mamalarınızı yiyin, çaylarınızı demleyin gelin

aminnnnn canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
batını kaç gün geçmişti

canım yehan umutlanmak istemedi ama bizde kan testi yap falan dedik bir kaç güne evde tekrar idrar testi yapacakmış galiba.Öğretmen hanım öğrenciyken edebiyatçılarla az uğraşmadım konunun özetiydi anafikriydi falan filan :) çekeceğimiz var senden.O nasıl bir rüya görmek öyle peki doktor özelmiydi? devlet hastanesimiydi?bayanmıydı erkekmi?şaka biyana Allah hayır etsin canım.

Bazı rüyalara haberci rüyalar denirmiş bakarsın rüya gerçek olur :)) Bende bundan 2 hafta önce otobüs yolculuğu yapıyorum,mola yerinde iniyorum... döndüğümde oturduğum koltuğun yanında yeni doğmuş yarı çıplak erkek bebek gördüm birisi bana bırakıp kaçmış ,bende tırsıyorum acaba polise mi versem çaktırmadan baksam mı diye düşünüyordum.

kızlar bende buralardayım aman beni çıkarmayın azcık yoğunum bir kaç gün :)) hamişimiz varmış. gözün aydın hayırlı olsun bebeşin.. özlemi atın topikden

asbelove teşekkür ederim..test yapıcak olan sendin di mi okarakalabalık ki kafası karışıyor insanın..kaç gün oldu en son adetinden beri???

asbelove teşekkür ederim..test yapıcak olan sendin di mi okarakalabalık ki kafası karışıyor insanın..kaç gün oldu en son adetinden beri???

evet canım ben yapacağım akşama inşallahhh en son 15ekimde oldum normalde 26-27günde bir olurum ama bakalım hayırlısı

akşam eve gidince yapmayı planlıyorum canım tabi kırmızılar gelmezse o zamana kadar

Gelmez gelmezzzzzzzzzz haber gelecek inşAllahhhhhhhhhhhhhh

Allah kabul etsin cnm benim

Var var olmaz mı alt mesajda dün azbiraz kırıldığımız arkadaşıomız mutlu haberi verdi bize olduk mu 4 hamiş

Amin cnm sağlıkla kucağınada almak nasip olsun.Dün tesadüfen öğrenince kırıldık neden bize haber vermedi diye cnm ama geçti gitti bile :118::118:..Özlemmm halay başı çek çek bizim halayıııııı:118::118:

Son düzenleme:
selam kızlar
hayırlı akşamlar diliyorum hepinize
ben bugün doktora gittim, reglim çok az az geliyor dedim, hormon tahlili istedi, çoğaltmak için ne yapmalıyım dedim, hiç bi cevap vermedi, sizce ne yapmalıyım, soğan suyu mu içsem, hayıt suyu var evde ondan mı içsem, aslan pençesi, civan perçemi vs çayı var onlardan mı içsem:26:

inşallah canım yaaa inşallah çifti görürüz bu akşammm

NickyaşB.A.TSonuçAyetel Kürsi
esraezgi27 EkimHAMİLE
alaluna292 KasımHAMİLEOkundu
raginda6 KasımHAMİLEOkundu
cigdemd2915 KasımHAMİLEOkunuyor
esenglvedat3 EkimReglini bekliyorOkundu
kiraztepe3725 EkimReglini bekliyor Okundu
missyaman5 KasımGünü geçtiOkundu
ALPPIN2410 KasımÇalışmaya devam Okundu
aybikekayra2611 KasımÇalışmaya devamOkundu
asbelove2912 KasımÇalışmaya devamOkundu
karla383712 KasımÇalışmaya devamOkundu
rimel_842813 KasımÇalışmaya devamOkundu
seaside14 KasımBeklemedeOkundu
yehan15 KasımÇalışmaya devamOkundu
firarperest2416 KasımÇalışmaya devamOkunuyor
nartanesiii(Ayşe)2716 KasımÇalışmaya devam
fatmaipek3217 KasımÇalışmaya devam
hayalperest422318 KasımÇalışmaya devam
8sporcoins3219 KasımÇalışmaya devam
aysunayy3020 KasımÇalışmaya devam
alminna2521 KasımÇalışmaya devam
zehra90902222 KasımÇalışmaya devam
oz_lem_2423 KasımÇalışmaya devam
beyazlim2826 KasımÇalışmaya devam
endozlem27 KasımÇalışmaya devam
kadikoy8103128 Kasım Çalışmaya devam
lex3030 KasımÇalışmaya devamOkundu
leylam1232631 KasımÇalışmaya devam
zerbas281 AralıkÇalışmaya devam
gamzesena3 AralıkÇalışmaya devam
ebal16274 AralıkÇalışmaya devam
RainbowColors358 AralıkÇalışmaya devam
cikolta259 AralıkÇalışmaya devamOkundu
waves9 AralıkÇalışmaya devam
Elfida10 AralıkÇalışmaya devamOkundu
rmzeynep2510 AralıkÇalışmaya devamOkundu
feryalnur2712 Aralık Çalışmaya devam Okundu
Sevdemm29 12 Aralıkçalışmaya devamOkundu
nese7735Aralık ?Çalışmaya devamOkundu

[tr
[td]hayalperest42[/td]
[td]23[/td]
[td]18 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

not: Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar sohbete katılmayacaksanız lütfen isminizi ekletmeyin aksi halde silineceksiniz bu arkadaşlarımın motivasyonu için önemli.Anlayışınız için teşekkürler.Umarım hepimize uğur getirir bu liste.

loori

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:30
asbelove:50
oz-lem:33
fatmaipek:20
nartanesiii:40
lex:10
seaside:10
ebal16:10

Toplam:110

firarperest

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

alminna:30
oz_lem:33
rimel84:10
abal16:10

Kalan:150

cigdemd

oz_lem:33
nartanesiii:40
alminna:30
ebal16:10

Kalan:100

Son düzenleme:

bende hiç anlamam ki bu işlerden canım yaaa ama bence tahlillerin çıksın sonucuna göre hareket et

reglin az geliyor olmasi sorun muymus??

hormon tahlil sonucunu bekle canim rahat ol ortada bisey yok ki

merhaba kızlar..
bu ara aksattım girmedim sayfamıza ovulasyon zamanı girersem stres oluyorum da..
ovulasyondan çıkınca geliyorum
geçti gitti şükür adete az kald ama benim sivilcelerim gene göründü pek umudum yok ama hayırlısı..

hamile arkadaşlarımız varmış..
tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…