RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

hoşgeldin canımmm nasılsın özledim seni valla

evet sayfalar çok ilerledi canım özet olarak hamiş yok.Listede düzenlemeler yapıldı bi gelip uğramayanlar çıkarılıyor.Yehan test yaptı çizgi silikte olsa biz görebildik.Regliolan arkadaşlarımız var.Bu arada rainbow ablacığımız bize sordu uğramayanları söyleyin llisteden silelim bende özo var dedim ilgisiz hayırsız başka topiklerde geziyor dedim hahahaha söz verdi bana seni çıkaracak listeden :KK1::KK1::KK1: ama nereye çıkaracak en tepeye hamileler bölümüne İnşALLAH :)))

hahahahahaa hayıınsın, zalımsın hacı :KK33: özet vermiş yavv canım benimmmm :KK16: yehan bi kan tahliline gitse bari heyecanlandım ben de ... kızzz rüyamda kan tahlili yaptırıyodum 4 haftalık gebesin diyodu doktor, hatta hcg sayısı bile aklımda :KK37: o derece psikolojim bozulmuş :KK9::KK9:
hem buarada seni çıkarak listeden kaç gündür yoksun ortada özledim yaaa :KK16:

Hoşgeldin canım :KK16: Ayağın uğurlu geldi sen geldin hamile haberide geldi :))))

hoşbulduuuuummm canımmmmm :KK16: heyaaa çok uğurluyum bi kendime yok hayrım :KK9::KK9::KK9:

Aybikecim sende hiç ama hiç moralini bozma.. Bu ay olmadı ama daha bir sürü aylar var önümüzde yeterki sağlığımız olsn en önemlisi bu.. Gerisi gelir elbet bir vakti vardır. Ben geçen ay hamiletim die herkese nerdeyse yaydım tam 32. Günde hastalandm((( o yüzden herşey nasip kısmet.artık ben herşeyi oluruna bıraktım. Her aynı şeyleri yaşamktan çok sıkıldım. Hele geçen aydan sonra 35 36 gün olmadan hiçbir test yapmam artık

bu arada daha yeni geldim, az bi dujj mujjj alayım, ilk günden sınav yaptım bi de onlar okunacak neyse yarın okurum oları, yarın öğleden sonra dersim yok 12 de evdeyim....neyse bugünde kocişko nöbetçi yine, bi yere ayrılmayın mamalarınızı yiyin, çaylarınızı demleyin gelin :KK52::KK52::KK52:

Merhaba kızlar. Ben 11 kasımda silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm. Dün de ikinci izgi daha net göründü. Rabbim sağlıklı uzun ömürlü kucağıma almayı nasip etsin.

Allah isteyen herkese hayırlısıyla versn.

aminnnnn canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim:KK16:
batını kaç gün geçmişti

hahahahahaa hayıınsın, zalımsın hacı :KK33: özet vermiş yavv canım benimmmm :KK16: yehan bi kan tahliline gitse bari heyecanlandım ben de ... kızzz rüyamda kan tahlili yaptırıyodum 4 haftalık gebesin diyodu doktor, hatta hcg sayısı bile aklımda :KK37: o derece psikolojim bozulmuş :KK9::KK9:
hem buarada seni çıkarak listeden kaç gündür yoksun ortada özledim yaaa :KK16:

hoşbulduuuuummm canımmmmm :KK16: heyaaa çok uğurluyum bi kendime yok hayrım :KK9::KK9::KK9:

canım yehan umutlanmak istemedi ama bizde kan testi yap falan dedik bir kaç güne evde tekrar idrar testi yapacakmış galiba.Öğretmen hanım öğrenciyken edebiyatçılarla az uğraşmadım konunun özetiydi anafikriydi falan filan :) çekeceğimiz var senden.O nasıl bir rüya görmek öyle peki doktor özelmiydi? devlet hastanesimiydi?bayanmıydı erkekmi?şaka biyana Allah hayır etsin canım.

canım yehan umutlanmak istemedi ama bizde kan testi yap falan dedik bir kaç güne evde tekrar idrar testi yapacakmış galiba.Öğretmen hanım öğrenciyken edebiyatçılarla az uğraşmadım konunun özetiydi anafikriydi falan filan :) çekeceğimiz var senden.O nasıl bir rüya görmek öyle peki doktor özelmiydi? devlet hastanesimiydi?bayanmıydı erkekmi?şaka biyana Allah hayır etsin canım.

Bazı rüyalara haberci rüyalar denirmiş bakarsın rüya gerçek olur :)) Bende bundan 2 hafta önce otobüs yolculuğu yapıyorum,mola yerinde iniyorum... döndüğümde oturduğum koltuğun yanında yeni doğmuş yarı çıplak erkek bebek gördüm birisi bana bırakıp kaçmış ,bende tırsıyorum acaba polise mi versem çaktırmadan baksam mı diye düşünüyordum.:KK70:

kızlar bende buralardayım aman beni çıkarmayın azcık yoğunum bir kaç gün :)) hamişimiz varmış. gözün aydın hayırlı olsun bebeşin.. özlemi atın topikden :p

asbelove teşekkür ederim..test yapıcak olan sendin di mi okarakalabalık ki kafası karışıyor insanın..kaç gün oldu en son adetinden beri???

asbelove teşekkür ederim..test yapıcak olan sendin di mi okarakalabalık ki kafası karışıyor insanın..kaç gün oldu en son adetinden beri???

evet canım ben yapacağım akşama inşallahhh en son 15ekimde oldum normalde 26-27günde bir olurum ama bakalım hayırlısı

akşam eve gidince yapmayı planlıyorum canım tabi kırmızılar gelmezse o zamana kadar:KK76:

Gelmez gelmezzzzzzzzzz haber gelecek inşAllahhhhhhhhhhhhhh:nazar:

rainbow bugün içinde 30 tane dua paylaştırır mısın... kızlar hepiimiz için bol bol dua ediyorum umarım hepimiz çok güzel haberler alırız. çalıştığım için ancak bu kadar yetişebiliyorum kızlar. hepinizi seviyorum. umudumuzu hiç ama hiç kaybetmeyelim.))))))
Allah kabul etsin cnm benim :KK16:

selam hatunlaaaaaarrr :KK16::KK16:

sohbet bensiz almış başını yürümüş.. ben size demedim mi bensiz olursa kötü içerik bildircem diyeeee :KK47::KK47:

şöyle geçmişe bakayım dediimmm anaaaaaamm 40 sayfa geçmiş okuyamadım valla, özet verin hamiş var mı canlar:KK52:

Var var olmaz mı alt mesajda dün azbiraz kırıldığımız arkadaşıomız mutlu haberi verdi bize olduk mu 4 hamiş :nazar:

Merhaba kızlar. Ben 11 kasımda silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm. Dün de ikinci izgi daha net göründü. Rabbim sağlıklı uzun ömürlü kucağıma almayı nasip etsin.

Allah isteyen herkese hayırlısıyla versn.

Amin cnm sağlıkla kucağınada almak nasip olsun.Dün tesadüfen öğrenince kırıldık neden bize haber vermedi diye cnm ama geçti gitti bile :118::118:..Özlemmm halay başı çek çek bizim halayıııııı:118::118::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
selam kızlar:KK3:
hayırlı akşamlar diliyorum hepinize:KK16:
ben bugün doktora gittim, reglim çok az az geliyor dedim, hormon tahlili istedi, çoğaltmak için ne yapmalıyım dedim, hiç bi cevap vermedi, sizce ne yapmalıyım, soğan suyu mu içsem, hayıt suyu var evde ondan mı içsem, aslan pençesi, civan perçemi vs çayı var onlardan mı içsem:26:

Gelmez gelmezzzzzzzzzz haber gelecek inşAllahhhhhhhhhhhhhh:nazar:

Allah kabul etsin cnm benim :KK16:

Var var olmaz mı alt mesajda dün azbiraz kırıldığımız arkadaşıomız mutlu haberi verdi bize olduk mu 4 hamiş :nazar:

Amin cnm sağlıkla kucağınada almak nasip olsun.Dün tesadüfen öğrenince kırıldık neden bize haber vermedi diye cnm ama geçti gitti bile :118::118:..Özlemmm halay başı çek çek bizim halayıııııı:118::118::nazar::nazar::nazar:

inşallah canım yaaa inşallah çifti görürüz bu akşammm

NickyaşB.A.TSonuçAyetel Kürsi
esraezgi27 EkimHAMİLE :nazar::KK49::emir_bebek:
alaluna292 KasımHAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:Okundu:KK9:
raginda6 KasımHAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:Okundu:KK9:
cigdemd2915 KasımHAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:Okunuyor
esenglvedat3 EkimReglini bekliyor:KK43:Okundu:KK9:
kiraztepe3725 EkimReglini bekliyor :KK43:Okundu:KK9:
missyaman5 KasımGünü geçti:KK76:Okundu:KK9:
ALPPIN2410 KasımÇalışmaya devam:KK19: Okundu:KK9:
aybikekayra2611 KasımÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
asbelove2912 KasımÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
karla383712 KasımÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
rimel_842813 KasımÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
seaside14 KasımBeklemedeOkundu:KK9:
yehan15 KasımÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
firarperest2416 KasımÇalışmaya devam:KK19:Okunuyor
nartanesiii(Ayşe)2716 KasımÇalışmaya devam:KK19:
fatmaipek3217 KasımÇalışmaya devam:KK19:
hayalperest422318 KasımÇalışmaya devam:KK19:
8sporcoins3219 KasımÇalışmaya devam:KK19:
aysunayy3020 KasımÇalışmaya devam:KK19:
alminna2521 KasımÇalışmaya devam:KK19:
zehra90902222 KasımÇalışmaya devam:KK19:
oz_lem_2423 KasımÇalışmaya devam:KK19:
beyazlim2826 KasımÇalışmaya devam:KK19:
endozlem27 KasımÇalışmaya devam:KK19:
kadikoy8103128 Kasım Çalışmaya devam :KK19:
lex3030 KasımÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
leylam1232631 KasımÇalışmaya devam:KK19:
zerbas281 AralıkÇalışmaya devam:KK19:
gamzesena3 AralıkÇalışmaya devam:KK19:
ebal16274 AralıkÇalışmaya devam:KK19:
RainbowColors358 AralıkÇalışmaya devam :KK19:
cikolta259 AralıkÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
waves9 AralıkÇalışmaya devam:KK19:
Elfida10 AralıkÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
rmzeynep2510 AralıkÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
feryalnur2712 Aralık Çalışmaya devam:KK19: Okundu:KK9:
Sevdemm29 12 Aralıkçalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
nese7735Aralık ?Çalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
:KK19:

[tr
[td]hayalperest42[/td]
[td]23[/td]
[td]18 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam:KK19:[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

not: Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar sohbete katılmayacaksanız lütfen isminizi ekletmeyin aksi halde silineceksiniz bu arkadaşlarımın motivasyonu için önemli.Anlayışınız için teşekkürler.Umarım hepimize uğur getirir bu liste.

loori

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:30
asbelove:50
oz-lem:33
fatmaipek:20
nartanesiii:40
lex:10
seaside:10
ebal16:10

Toplam:110

firarperest

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

alminna:30
oz_lem:33
rimel84:10
abal16:10

Kalan:150

cigdemd

oz_lem:33
nartanesiii:40
alminna:30
ebal16:10

Kalan:100

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
ben bugün doktora gittim, reglim çok az az geliyor dedim, hormon tahlili istedi, çoğaltmak için ne yapmalıyım dedim, hiç bi cevap vermedi, sizce ne yapmalıyım, soğan suyu mu içsem, hayıt suyu var evde ondan mı içsem, aslan pençesi, civan perçemi vs çayı var onlardan mı içsem:26:

bende hiç anlamam ki bu işlerden canım yaaa ama bence tahlillerin çıksın sonucuna göre hareket et

reglin az geliyor olmasi sorun muymus??

hormon tahlil sonucunu bekle canim rahat ol ortada bisey yok ki

merhaba kızlar..
bu ara aksattım girmedim sayfamıza ovulasyon zamanı girersem stres oluyorum da..
ovulasyondan çıkınca geliyorum:KK1:
geçti gitti şükür adete az kald ama benim sivilcelerim gene göründü pek umudum yok ama hayırlısı..

hamile arkadaşlarımız varmış..
tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..:nazar::nazar:

X