- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.441
Gözün aydın cnm...allah bizede nasip etsn artık inş...)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canımmm nasılsın özledim seni valla
evet sayfalar çok ilerledi canım özet olarak hamiş yok.Listede düzenlemeler yapıldı bi gelip uğramayanlar çıkarılıyor.Yehan test yaptı çizgi silikte olsa biz görebildik.Regliolan arkadaşlarımız var.Bu arada rainbow ablacığımız bize sordu uğramayanları söyleyin llisteden silelim bende özo var dedim ilgisiz hayırsız başka topiklerde geziyor dedim hahahaha söz verdi bana seni çıkaracak listeden ama nereye çıkaracak en tepeye hamileler bölümüne İnşALLAH :)))
Hoşgeldin canım Ayağın uğurlu geldi sen geldin hamile haberide geldi :))))
Çok heyecanlıııııı :)))) hadi hayırlısıyla güzel haberler gelsin inşallah
Merhaba kızlar. Ben 11 kasımda silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm. Dün de ikinci izgi daha net göründü. Rabbim sağlıklı uzun ömürlü kucağıma almayı nasip etsin.
Allah isteyen herkese hayırlısıyla versn.
hahahahahaa hayıınsın, zalımsın hacı özet vermiş yavv canım benimmmm yehan bi kan tahliline gitse bari heyecanlandım ben de ... kızzz rüyamda kan tahlili yaptırıyodum 4 haftalık gebesin diyodu doktor, hatta hcg sayısı bile aklımda o derece psikolojim bozulmuş
hem buarada seni çıkarak listeden kaç gündür yoksun ortada özledim yaaa
hoşbulduuuuummm canımmmmm heyaaa çok uğurluyum bi kendime yok hayrım
Gözün aydın cnm...allah bizede nasip etsn artık inş...)))))
canım yehan umutlanmak istemedi ama bizde kan testi yap falan dedik bir kaç güne evde tekrar idrar testi yapacakmış galiba.Öğretmen hanım öğrenciyken edebiyatçılarla az uğraşmadım konunun özetiydi anafikriydi falan filan :) çekeceğimiz var senden.O nasıl bir rüya görmek öyle peki doktor özelmiydi? devlet hastanesimiydi?bayanmıydı erkekmi?şaka biyana Allah hayır etsin canım.
asbelove teşekkür ederim..test yapıcak olan sendin di mi okarakalabalık ki kafası karışıyor insanın..kaç gün oldu en son adetinden beri???
akşam eve gidince yapmayı planlıyorum canım tabi kırmızılar gelmezse o zamana kadar
Allah kabul etsin cnm benimrainbow bugün içinde 30 tane dua paylaştırır mısın... kızlar hepiimiz için bol bol dua ediyorum umarım hepimiz çok güzel haberler alırız. çalıştığım için ancak bu kadar yetişebiliyorum kızlar. hepinizi seviyorum. umudumuzu hiç ama hiç kaybetmeyelim.))))))
selam hatunlaaaaaarrr
sohbet bensiz almış başını yürümüş.. ben size demedim mi bensiz olursa kötü içerik bildircem diyeeee
şöyle geçmişe bakayım dediimmm anaaaaaamm 40 sayfa geçmiş okuyamadım valla, özet verin hamiş var mı canlar
Merhaba kızlar. Ben 11 kasımda silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm. Dün de ikinci izgi daha net göründü. Rabbim sağlıklı uzun ömürlü kucağıma almayı nasip etsin.
Allah isteyen herkese hayırlısıyla versn.
Gelmez gelmezzzzzzzzzz haber gelecek inşAllahhhhhhhhhhhhhh
Allah kabul etsin cnm benim
Var var olmaz mı alt mesajda dün azbiraz kırıldığımız arkadaşıomız mutlu haberi verdi bize olduk mu 4 hamiş
Amin cnm sağlıkla kucağınada almak nasip olsun.Dün tesadüfen öğrenince kırıldık neden bize haber vermedi diye cnm ama geçti gitti bile :118::118:..Özlemmm halay başı çek çek bizim halayıııııı:118::118:
Nick | yaş | B.A.T | Sonuç | Ayetel Kürsi |
esraezgi | 27 Ekim | HAMİLE | ||
alaluna | 29 | 2 Kasım | HAMİLE | Okundu |
raginda | 6 Kasım | HAMİLE | Okundu | |
cigdemd | 29 | 15 Kasım | HAMİLE | Okunuyor |
esenglvedat | 3 Ekim | Reglini bekliyor | Okundu | |
kiraztepe | 37 | 25 Ekim | Reglini bekliyor | Okundu |
missyaman | 5 Kasım | Günü geçti | Okundu | |
ALPPIN | 24 | 10 Kasım | Çalışmaya devam | Okundu |
aybikekayra | 26 | 11 Kasım | Çalışmaya devam | Okundu |
asbelove | 29 | 12 Kasım | Çalışmaya devam | Okundu |
karla38 | 37 | 12 Kasım | Çalışmaya devam | Okundu |
rimel_84 | 28 | 13 Kasım | Çalışmaya devam | Okundu |
seaside | 14 Kasım | Beklemede | Okundu | |
yehan | 15 Kasım | Çalışmaya devam | Okundu | |
firarperest | 24 | 16 Kasım | Çalışmaya devam | Okunuyor |
nartanesiii(Ayşe) | 27 | 16 Kasım | Çalışmaya devam | |
fatmaipek | 32 | 17 Kasım | Çalışmaya devam | |
hayalperest42 | 23 | 18 Kasım | Çalışmaya devam | |
8sporcoins | 32 | 19 Kasım | Çalışmaya devam | |
aysunayy | 30 | 20 Kasım | Çalışmaya devam | |
alminna | 25 | 21 Kasım | Çalışmaya devam | |
zehra9090 | 22 | 22 Kasım | Çalışmaya devam | |
oz_lem_ | 24 | 23 Kasım | Çalışmaya devam | |
beyazlim | 28 | 26 Kasım | Çalışmaya devam | |
endozlem | 27 Kasım | Çalışmaya devam | ||
kadikoy810 | 31 | 28 Kasım | Çalışmaya devam | |
lex | 30 | 30 Kasım | Çalışmaya devam | Okundu |
leylam123 | 26 | 31 Kasım | Çalışmaya devam | |
zerbas | 28 | 1 Aralık | Çalışmaya devam | |
gamzesena | 3 Aralık | Çalışmaya devam | ||
ebal16 | 27 | 4 Aralık | Çalışmaya devam | |
RainbowColors | 35 | 8 Aralık | Çalışmaya devam | |
cikolta | 25 | 9 Aralık | Çalışmaya devam | Okundu |
waves | 9 Aralık | Çalışmaya devam | ||
Elfida | 10 Aralık | Çalışmaya devam | Okundu | |
rmzeynep | 25 | 10 Aralık | Çalışmaya devam | Okundu |
feryalnur | 27 | 12 Aralık | Çalışmaya devam | Okundu |
Sevdemm | 29 | 12 Aralık | çalışmaya devam | Okundu |
nese77 | 35 | Aralık ? | Çalışmaya devam | Okundu |
selam kızlar
hayırlı akşamlar diliyorum hepinize
ben bugün doktora gittim, reglim çok az az geliyor dedim, hormon tahlili istedi, çoğaltmak için ne yapmalıyım dedim, hiç bi cevap vermedi, sizce ne yapmalıyım, soğan suyu mu içsem, hayıt suyu var evde ondan mı içsem, aslan pençesi, civan perçemi vs çayı var onlardan mı içsem:26:
selam kızlar
hayırlı akşamlar diliyorum hepinize
ben bugün doktora gittim, reglim çok az az geliyor dedim, hormon tahlili istedi, çoğaltmak için ne yapmalıyım dedim, hiç bi cevap vermedi, sizce ne yapmalıyım, soğan suyu mu içsem, hayıt suyu var evde ondan mı içsem, aslan pençesi, civan perçemi vs çayı var onlardan mı içsem:26: